Eenheid 08-08-08: Heb gewoonweg lief…

lionOp alle lagen van bewustzijn is er sprake van een krachtige verschuiving naar eenheid en balans, om ons heen en vooral in ons zelf.  De krachtige ‘Leeuwenpoort’-energie in deze augustusdagen opent in alles en iedereen een niet tegen te houden energie van ontwaken. Alles wat nog is gebaseerd op een bewustzijn vanuit afgescheidenheid wil zich transformeren naar die Eenheid. Ons denken gaat zich voegen naar ons hart, de mannelijke en vrouwelijke energieën in ons worden als gelijkwaardige partners één. Ego wil zich transformeren naar een nieuwe staat van zijn, gebaseerd op onvoorwaardelijke Liefde.

Wij ontwaken in Christusbewustzijn. Misschien ben je een beetje ‘uit je normale doen’, heb je last van emotionele schommelingen of  heb je ongekende ervaringen van bewustzijnsverschuiving. Maar ook terwijl je dagelijkse verplichtingen al je aandacht opeisen, zal deze energie je op een of andere manier beïnvloeden. Misschien word je juist heel diep aangeraakt deze dagen. Neem het waar en weet dat het jouw erkenning en liefde nodig heeft. Besef vooral dat het bij een oude illusie van afgescheiden zijn hoort en kies dan voor dat andere besef van Eenheid in Liefde. En voel dan het verschil. Het kan soms lastig zijn om een hardnekkig geworteld iets in jezelf te verschuiven naar een andere werkelijkheid, vooral wanneer het oude bewustzijn jou eeuwenlang houvast en ‘zekerheid’ bood. Maar wie je nu Bent weet dat die overtuiging gebaseerd was op een illusie en onbewust zijn.

De afgelopen dagen geniet ik van de zon en wil vooral ‘stil’ zijn. Ik voel me afgestemd op een andere frequentie en terwijl ik de noodzakelijkste dingen doe,  ‘hoeft’ er niets.  Niets komt er uit m’n handen, er is alleen maar… ja wat eigenlijk? En dan hoor ik ineens:

‘…..Heb gewoonweg lief – stel geen voorwaarden – heb geen verwachtingen – heb gewoonweg lief…’

‘Gewoonweg’ liefhebben. Zijn wij daartoe in staat? Ben ìk daartoe in staat? Ja, dat Ben ik, ook al ga ik nog regelmatig de ‘fout’ in. Ik geloof en vertrouw in de kracht die in mij groeit en tot bloei wil komen en die zich niet laat tegenhouden door illusionaire (pijnlijke) hobbels van afgescheidenheid. Alles in mij zal langzaam maar zeker transformeren in Licht en Liefde, in de Eenheid van ‘Ik Ben’. De stroom van  liefde en eenheid die ik voel in mijn lichaam en in mijn hart is de bevestiging voor mij dat het in mijn vermogen ligt!

Geloof jij er in? Geloof jij in je eigen Kracht? In jouw essentie van onvoorwaardelijk Leven? Houd niet vast aan het oude tegen beter weten (voelen) in. Heb (jezelf) gewoonweg Lief…

Zo ver
en toch zo aanwezig
en dichtbij
Zo vol
belofte en weten
zo Veel
zo levendig
en toch zo stil…  Lees meer in  ‘Fluisteringen’..>>>.

©Tineke

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics