Tips ter ondersteuning fysieke ascentieproces

energyflows

Het is een natuurlijk proces dat emotionele trauma´s eerst geheeld (erkend) willen worden, naarmate je lichaam gaat resoneren op een hogere lichtfrequentie en je hart zich meer en meer opent. Hoe versterk je je lichtkracht en hoe kun je ervoor zorgen dat je niet in oude lagere energieën blijft hangen?

 1. Bouw dagelijks tijd voor jezelf in. Stilte om je heen, even geen telefoon, geen deurbel, niet gestoord worden. (Hart)meditatie, een wandeling in de natuur, tekenen, wat past bij jou? Stilte in je hoofd creëren. (Een boek lezen is voor sommigen een manier van ontspanning, maar dit creëert niet echt stilte in je hoofd.)
 2. Laat de tv eens een avond uit. En als je kijkt, wees je bewust van waar je naar kijkt en vooral ook hoe je lichaam daar op reageert. Misdaad- en horrorfilms zijn niet echt licht te noemen. Het journaal tien keer op een dag bekijken word je ook niet vrolijker van. Weten wat er in de wereld gebeurt is voldoende, je hoeft het niet telkens opnieuw binnen te laten komen. Wees je bewust dat ook deze chaos en geweld nodig zijn om een nieuwe aarde te scheppen. Probeer liefde te voelen voor alle zielen (daders èn slachtoffers) die hierbij betrokken zijn en vraag engelen de betrokkenen bij te staan.
 3. Word je bewust van waar je behoefte aan hebt. Wat is belangrijk voor je, wat voedt en inspireert je? Zoek het gezelschap van mensen waar je mee resoneert. Mensen die positief aanvoelen. Negatief gezelschap is niet altijd te vermijden, maar blijf er niet langer dan strikt noodzakelijk en focus je in dit soort gezelschap op je eigen licht en hart. Dat laatste is trouwens altijd aan te raden, want door in je eigen lichtkracht te blijven, zal de ander op een onderbewust level aangeraakt worden in zijn ware essentie.
 4. Let op je gedachten….  Zet een andere zender op als je weer eens iets ondermijnends over jezelf denkt, je zelf niet waardig acht of jezelf wegcijfert, kortom als je vervalt in kritiek naar jezelf toe. Besef dat dit niets anders is dan je ego die je vast wil houden in bekende en vertrouwde patronen.
 5. Sta je zelf toe te mogen voelen wat er in je leeft aan emoties. En erken deze als deel van je zelf dat liefde en erkenning nodig heeft. En elke traan van je gekwetste ziel brengt je een stukje genezing…
 6. Durf los te laten. Een reinigingskuur kan je zowel fysiek als mentaal/emotioneel hernieuwde heldere energie geven. Zie ook ‘Basische voeding-reiniging van lichaam en geest’. Vraag advies als je twijfelt wat voor jou de juiste methode is.
 7. Durf het nieuwe aan te gaan. Denk ´out-of-the-box´ en besef dat álles mogelijk is.
 8. Lees inspirerende inzicht gevende boeken en artikelen die ondersteunend werken bij je spirituele groei en ontwikkeling.
 9. Er zullen de komende jaren intense veranderingen in onze wereld plaatsvinden en de grootste investering die je nu kunt doen, is in je fysieke vitaliteit en gezondheid. Voed je lichaam met natuurlijke onbewerkte voeding dat een hoge lichttrilling bevat. Biologische groenten en fruit voor zover dat mogelijk is voor je. En dat magnetronvoedsel dood voedsel is weet je natuurlijk al. Natuurlijke geneesmiddelen hebben een hogere energetische waarde dan een aspirientje en ondersteunen jouw totale systeem, terwijl een aspirientje alleen de symptomen wegneemt.  Win advies in welk middel bij jouw constitutie past en wat je op dit moment nodig hebt. (zie ook pagina fytotherapie) Zorg goed voor je zelf en als je lichaam naast natuurlijke middelen toch medicijnen nodig heeft, vertrouw dan op de werking hiervan. Het zal je bewustwordingsproces niet in de weg staan. Houd de verbinding met je lichtkracht! Je zult dan beter met je fysieke problemen kunnen omgaan. (Vraag hulp en begeleiding als je het even kwijt bent.) Lees vooral de pagina TRANSFORMERENDE VOEDING
 10. Om je lichtkracht te versterken: De prachtige Ascentiefrequenties ‘Sound of Crystal’  aarden, helen en openen je heel fysiek en op alle andere lagen van je bewustzijn voor de nieuwe Lichtenergie en zorgen dat je gegrond en in je lichaam aanwezig bent.
 11. Doe minder en laat meer gebeuren Vertrouw er op dat alles wat je nodig hebt op je pad zal komen.
 12. Oefen het gevoel van dankbaarheid…. Je lichaam krijgt hiervan een enorme boost! En je hart opent zich meer en meer.
 13.  Je lichaam houdt van jou! Ga eens een werkelijke verbinding aan met je lichaam. Besef dat Liefde voor je lichaam én voor je zelf het belangrijkste medicijn is!  Je zult versteld staan! Voel ook dat het z’n uiterste best doet voor jou om je te genezen en je gezond te houden. Hoe tot mijn grote verrassing mijn Lichaam tot me sprak lees je in ‘Het Lichaam Spreekt’.
 14. Om te luisteren en om te lezen: Hoger Zelf-activatie en -meditaties, Soundhealing en Inspirerende teksten, ook af te luisteren via SoundCloud. Schep steeds meer ruimte voor het Licht in je zelf.
 15. En verder alles waar je blij van wordt….

Vitamine B12

Verschillende bronnen beweren dat ons lichaam door het proces van verandering een tekort aan B12 vitamine kan ontwikkelen. Hans Reijnen, homeopathisch arts heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan onder zijn patiënten en kwam tot interessante en opmerkelijke ontdekkingen. De metingen die Dineke Jongepier-Rijskamp toepast lijken dit te bevestigen. Om zeker te weten of je een tekort hebt, kun je je huisarts vragen om een bloedonderzoek voor de bepaling van de B12 waarden. De best opneembare vitamine B12 is in vloeibare vorm (spray) van natuurlijke middelen en zonder alcohol.

Meer Informatie

De meest recente informatie over zelfgenezend vermogen, helende en virusdodende voeding lees je op het menu Zelfgenezend Vermogen in een Nieuwe Tijd en de daarin vermelde links van o.a. voeding bij ziekte...

 

 

 

6 gedachten over “Tips ter ondersteuning fysieke ascentieproces”

 1. Een tekort ontwikkelen van Vitamine B12 kan ik bevestigen. Nooit had ik hier een tekort aan. Ik bezoek al jaren regelmatig een bioresonantie praktijk die iedere keer mijn waardes meet, voordat de behandeling begint. Ineens had ik in januari 2018 een fors tekort aan B12. Klachten van het ascentieproces heb ik sinds oktober 2017.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics