Agenda

om je te herinneren dat je Liefde bent - dat het Licht in jou mag ontwaken
en dat we mogen groeien in Liefde...

LichtKlank - om je te openen voor wie je (nog meer) BENt

De zuivere kristallijnen trillingsfrequenties van kristallen klankschalen, die ontstaan tijdens afstemming op de LichtBron van ons hogere Zelf, noem ik 'Lichtklank'. Samen met de klanken die via mijn stem worden doorgegeven werken ze zowel aardend als bewustzijnsverhogend en geven je geest en lichaam een diepe rust en ontspanning. Lees verder...

 

Thuis in wie je BENt

10:00-11:00 uur
 3 december - 14 januari - 18 februari -18 maart

Een meditatief uurtje in stille afstemming, waarin we ons openstellen en laten ontvouwen wat zich wil aandienen. Met geleiding van LichtKlank, soms met, soms zonder geleide meditatie.
- Gronding-Hoger Zelf-Multidimensionaliteit-'Thuis in je zelf' -

Kosten: vrije bijdrage/donatie
Aanmelding  

 

LichtKlankavond

"...Omarm jezelf als de Mens die je bent, omarm jezelf als het Lichtwezen dat je bent, uit beiden is jouw lichaam opgebouwd. Zie beiden, voel de eenheid hierin en Weet..."

21 december | 19:30 - 21:00/21:30 uur

Midwinteravond wanneer het licht van de volle maan ons begeleidt naar het toenemende licht om ons heen en in ons zelf. Met geleide meditatie en klank.

Je ontvangt een gratis frequentieflesje Sounds of Crystal 'Evenwicht', om te gebruiken, te testen en om mee naar huis te nemen.

Kosten: vrije bijdrage/donatie
Aanmelding  

 

WORKSHOP

Heling uit de Bron - v.a. 7 januari 2019

Je gaat een diepere verbinding aan met de natuurlijke Wijsheid van je lichaam en verbindt je met het aspect van Heelheid dat in je is. Dit is dè tijd om deze helende oerkracht wakker te maken in de meest fysieke structuren in je lichaam en je cellen van nieuwe informatie te voorzien...

Meer lezen en Aanmelding>>>

WORKSHOP

Jouw Unieke Klank, e.v. 25 januari 2019

Als je voelt dat het tijd is om je vertrouwde alledaagse pad te verlaten en jezelf toe te staan helemaal te worden wie je bedoeld bent te zijn.

Meer lezen en aanmelding>>>