Agenda

Intentie

om je te herinneren dat je Liefde bent - dat het Licht in jou mag ontwaken
en dat we mogen groeien in Liefde...

LichtKlank

De zuivere kristallijnen trillingsfrequenties van kristallen klankschalen samen met de klanken die door mijn stem worden ontvangen en doorgegeven in afstemming op de LichtBron van ons hogere Zelf, noem ik 'Lichtklank'. Ze werken zowel aardend als bewustzijnsverhogend en geven je geest en lichaam een diepe rust en ontspanning. Lees meer over Lichtklank

 

Meditatiebijeenkomsten 'Thuis in je Zelf'

April-Mei 2020: Uitzonderlijke Agenda 'Thuis'

En dan lijkt de agenda voor de komende maand plotseling leeg. Noodgedwongen. Het voelt voor mij wat dubbel om de samenkomsten niet door te laten gaan. Want hebben we het juist nu niet extra hard nodig? Om samen te komen in dat krachtveld van Licht, in de gezamenlijke energie van onze werkelijke Zelf. 'Thuis in je Zelf', zoals ik de lichtklankmeditaties noem, krijgt nu wel een heel speciale betekenis.

Hoe 'Thuis' kunnen we zijn zonder de fysieke aanwezigheid van gelijkgestemden en de frequenties van de Lichtklanken nu we verplicht in ons huis vertoeven?  De afgelopen jaren/maanden hebben we ons geopend voor helende energieën, oude 'veiligheid' los gelaten en nieuwe meerdimensionale zelfaspecten verwelkomd, waarbij we steeds meer het Licht van onze oorsprong in ons lichaam grondden.