Agenda 2020

Open je voor de Aanwezigheid van Al-Dat-Is

Thuis agenda

En toen leek de agenda vanaf april plotseling leeg. Het voelde voor mij wat dubbel om de meditatiesamenkomsten niet door te laten gaan. Want hebben we het juist nu niet extra hard nodig? Om samen te komen in dat krachtveld van Licht, in de gezamenlijke energie van onze werkelijke Zelf. 'Thuis in je Zelf', zoals ik de lichtklankmeditaties noem, kreeg nu wel een heel speciale betekenis.

Hoe 'Thuis' kunnen we zijn zonder de fysieke aanwezigheid van gelijkgestemden?  De afgelopen jaren/maanden hebben we ons geopend voor helende energieën, oude 'veiligheid' los gelaten en nieuwe meerdimensionale zelfaspecten verwelkomd, waarbij we steeds meer het Licht van onze oorsprong in ons lichaam grondden.

Licht oproep

Ik voel heel sterk dat ieder persoonlijk geroepen wordt om zich met 'Thuis in zich Zelf' te verbinden. Bij alles wat je leest en wat er naar je toekomt, is het meer dan ooit van belang te voelen wat er resoneert in je hart en waar jíj je mee wilt verbinden om jouw soevereine Licht nog sterker en stralender te doen worden dan het al is. En vergeet daarbij niet dat je niets van buitenaf of bij iemand anders of een hogere macht hoeft te halen, Alles is in jou aanwezig!

Je wordt geroepen om in een wereld van angst en isolatie volledig te gaan staan in het Licht van wie jij werkelijk BENt.  Denk nou niet 'ik kijk het nog wel even aan'... Ga voorbij je menselijk denken van twijfel of gevoel van tekortkoming of niet-waard-zijn en stap in dat ego-loze meerdimensionale veld van onvoorwaardelijke Liefde waar je Thuis bent! Zie je stralende Zelf elke dag in de verbinding met dit hogere Lichtbewustzijn in jou

Meesterschap in crisistijd

Kiezen voor onze goddelijkheid in deze tijd is kiezen voor Meesterschap. De laatste jaren was een reis in het ontdekken van ons zelf als spirituele wezens en hoe dat te integreren in het leven van alledag.  Het heeft ons nu gebracht naar en op de weg van volwassen spiritualiteit, een Weg van Meesterschap voor de volledige bevrijding van ons zelf en voor de bevrijding van de mensheid en alle levende wezens. De spiritualiteit van vandaag is het volledig mens zijn en tegelijkertijd volledig onze goddelijkheid belichamen.

Is het mogelijk om gezamenlijk iets te doen zonder elkaar fysiek te zien? Ik denk zeer zeker!  Door je te verbinden met het Licht van je Hoger zelf, overstijg je de velden van angst, van macht en oorlogen en ben je aanwezig in dat veld van hoger bewustzijn, van Licht en Liefde. Hier voel je je op een niet mis te verstane wijze verbonden met zovelen die net als jou werkers van het Licht zijn. Moet je je eens voorstellen: Een immense zee van Licht vanuit dit Veld dat met zijn krachtige golfslag niet alleen angst en lijden transformeert, maar vooral ook een niet te evenaren tegenwind biedt aan donkere verborgen oorzaken hiervan. Niet alleen je co-lichtwerkers, ook de energieën van vele geascendeerde Meesters, Engelen, Aartsengelen van Aarde en hogere sferen zijn hier aanwezig. Allen roepen jou!

Lieve lezer, jouw Licht is zo noodzakelijk nu, meer dan je wellicht beseft! We hebben een historisch kantelpunt bereikt. En je hart weet dat je hiervoor gekomen bent.

Ik stem me dagelijks af in een 'Hoger Zelf' meditatie. Het voelt voor mij als een noodzakelijke basis om in mijn rustige centrum te blijven. De energie van het licht van mijn Hoger Zelf voelt als een tintelende golfstroom in mijn lichaam. Graag deel ik met jou deze krachtige Hoger Zelf activatie-meditatie, die je dagelijks kunt doen om jouw lichtverbinding te gronden in al je lichamen: fysiek, emotioneel, mentaal en in je spirituele lichamen.

Audio LichtKlankmeditaties THUIS

Gedurende dit voorjaar heb ik audiobestanden van een aantal lichtklankmeditaties gemaakt en aan een tiental geïnteresseerden gestuurd. Je vindt een zestal inmiddels op de pagina 'Hoger Zelf' ' van het menu 'meditatie-inspiratie'. Ze bevorderen alle het belichamen van je hoger Zelf en kunnen je tot steun zijn in het versterken van je lichtverbinding.

Niet alle meditaties verschijnen direct op de website. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe audio-meditaties? Meld je dan HIER aan.

Om Tare Tu Tare Ture Soha

Voel je de zwaarte van het collectieve angstveld aan je trekken? Een krachtige mantra in deze dagen is 'OM TARE TU TARE TURE SOHA'. Je roept hiermee Green Tara's aanwezigheid aan, die je helpt los te komen van de energieën die aanhaken aan dat deel in jou dat zijn gehechtheid aan lijden nog niet ten volle heeft losgelaten.  Ze helpt je steeds weer te switchen naar die 'zender' van vrije wil, bevrijding en geluk in je zelf. Twee jaar geleden werkte ik dagelijks met deze rustgevende mantra (zie BLOG 'zelf-erkenning). En in deze hectische tijd ervaar ik wederom de krachtige uitwerking ervan. (Zelfs de Dalai Lama riep recent op tot het chanten van deze mantra.)

Kristalwereld - een mooie boodschap

Tijdens de lente-equinox stelden wij ons open voor de energieën van onze kristallen schedels (hadden zij ons geroepen?). Ik heb ze niet geteld, maar het waren er vele. En ook waren er kristallen die energie-aspecten dragen van Quan Yin, Mother Mary, Mary Magdalena, Isis, Maya ...Er kwam een prachtige boodschap door, waarvan onderstaand een gedeelte:

"...Alles wat we van jullie vragen is de energie van je hart te voelen. De energie van dat lichtkristal dat zich in jouw hart bevindt.  Niet alleen wanneer je in vrede bent en in ontspannen afstemming en verbinding, maar vooral ook op die momenten wanneer het om je heen stormt en je het gevoel hebt alsof een oud bewustzijn met dikke touwen en kettingen aan je trekt. De energie van jullie harten is veel en vele malen sterker, krachtiger en Lichter en tot zoveel meer in staat. Simpel klinkt het en in onze ogen is het simpel, maar we weten dat het als mens niet altijd simpel voelt en is. Toch weten we dat jullie dat vermogen in je hebben en dat zeker ook zullen volbrengen. Ieder heeft een missie en voor elke  persoon, hoe hij die missie volbrengt, is de uitingsvorm anders. Sommige zichtbaar, sommige onzichtbaar. Maar de energie daarachter, is de enorme liefde die jullie voelen voor de Aarde en haar bewoners, de liefde voor Leven. Het is deze liefde die je hier bracht en die er voor zal zorgen dat jullie missie zal slagen. Vanuit dit bewustzijn van liefde breng jij liefdesbewustzijn. Jullie zijn onze handen en voeten op aarde...".

Voel je in dit roerige jaar 2020 omringd en bemoedigd door de liefdevolle ondersteuning van hogere Bewustzijnsvelden.