Agenda

Open je voor de Aanwezigheid van Al-Dat-Is

Licht oproep

Ieder persoonlijk wordt nu geroepen om zich met 'Thuis in zich Zelf' te verbinden. Bij alles wat je leest en wat er naar je toekomt, is het meer dan ooit van belang te voelen wat er resoneert in je hart en waar jíj je mee wilt verbinden om jouw soevereine Licht nog sterker en stralender te doen worden dan het al is. En vergeet daarbij niet dat je niets van buitenaf of bij iemand anders of een hogere macht hoeft te halen, Alles is in jou aanwezig!

Je wordt geroepen om in een wereld van angst en isolatie volledig te gaan staan in het Licht van wie jij werkelijk BENt.  Ga voorbij je menselijk denken van twijfel of gevoel van tekortkoming of niet-waard-zijn en stap in dat ego-loze meerdimensionale veld van onvoorwaardelijke Liefde waar je Thuis bent! Zie je stralende Zelf elke dag in de verbinding met dit hogere Lichtbewustzijn in jou!

Meesterschap in crisistijd

Kiezen voor onze goddelijkheid in deze tijd is kiezen voor zelfmeesterschap. De laatste jaren was een reis in het ontdekken van ons zelf als spirituele wezens en hoe dat te integreren in het leven van alledag.  Het heeft ons nu gebracht naar en op de weg van volwassen spiritualiteit, een Weg van Meesterschap voor de volledige bevrijding van ons zelf en voor de bevrijding van de mensheid en alle levende wezens. De spiritualiteit van vandaag is het volledig mens zijn en tegelijkertijd volledig onze goddelijkheid belichamen.

Door je te verbinden met het Licht van Aarde en van je Hoger zelf, overstijg je de velden van angst, van macht en oorlogen en ben je gegrond aanwezig in dat veld van hoger bewustzijn, van Licht en Liefde. Hier voel je je op een niet mis te verstane wijze verbonden met zovelen die net als jou werkers van het Licht zijn. Moet je je eens voorstellen: Een immense zee van Licht vanuit dit Veld dat met zijn krachtige golfslag niet alleen angst en lijden transformeert, maar vooral ook een niet te evenaren tegenwind biedt aan donkere verborgen oorzaken hiervan. Niet alleen je co-lichtwerkers, ook de energieën van vele geascendeerde Meesters, Engelen, Aartsengelen van Aarde en hogere sferen zijn hier aanwezig. Allen roepen jou!

Lieve lezer, jouw Licht is zo noodzakelijk nu, meer dan je wellicht beseft! We hebben een historisch kantelpunt bereikt. En je hart weet dat je hiervoor gekomen bent.

Ik stem me dagelijks af in een 'Hoger Zelf' meditatie. Het voelt voor mij als een noodzakelijke basis om in mijn rustige centrum te blijven. De energie van het licht van mijn Hoger Zelf voelt als een tintelende golfstroom in mijn lichaam. Graag deel ik met jou deze krachtige Hoger Zelf activatie-meditatie, die je dagelijks kunt doen om jouw lichtverbinding te gronden in al je lichamen: fysiek, emotioneel, mentaal en in je spirituele lichamen.

Hoger Zelf LichtKlankmeditaties

Ter bevordering van het belichamen van je hoger Zelf. Deze geleide (klank) meditaties kunnen je tot steun zijn in het versterken van je lichtverbinding. Wil je (gratis) op de hoogte gehouden worden van nieuwe audio-meditaties? Meld je dan HIER aan.

Meditatieve teksten vind je onder het menu Meditatie-Inspiratie.

The Sophia Code

Voel jij een diep verlangen om het Licht in jouzelf, het licht van Sophia God, meer en meer te integreren in wie je nu bent in een directe verbinding met je Hoger Zelf en de Sophia Dragon Tribe? Lees meer over dit bijzondere boek>>

Geleide Meditaties

Op SoundCloud vind je alle luisterbestanden van (lichtklank)meditaties. Afspeellijsten: 'Hoger Zelf', 'Hartmeditaties' en 'Soundhealing Lichtklank'. 

Om Tare Tu Tare Ture Soha

Voel je de zwaarte van het collectieve angstveld aan je trekken? Een krachtige mantra in deze dagen is 'OM TARE TU TARE TURE SOHA'. Je roept hiermee Green Tara's aanwezigheid aan, die je helpt los te komen van de energieën die aanhaken aan dat deel in jou dat zijn gehechtheid aan lijden nog niet ten volle heeft losgelaten.  Ze helpt je steeds weer te switchen naar die 'zender' van vrije wil, bevrijding en geluk in je zelf. Twee jaar geleden werkte ik dagelijks met deze rustgevende mantra (zie BLOG 'zelf-erkenning). En in deze hectische tijd ervaar ik wederom de krachtige uitwerking ervan. (Zelfs de Dalai Lama riep recent op tot het chanten van deze mantra.)

Kristalwereld - een mooie boodschap

"...Alles wat we van jullie vragen is de energie van je hart te voelen. De energie van dat lichtkristal dat zich in jouw hart bevindt.  Niet alleen wanneer je in vrede bent en in ontspannen afstemming en verbinding, maar vooral ook op die momenten wanneer het om je heen stormt en je het gevoel hebt alsof een oud bewustzijn met dikke touwen en kettingen aan je trekt. De energie van jullie harten is veel en vele malen sterker, krachtiger en Lichter en tot zoveel meer in staat. Simpel klinkt het en in onze ogen is het simpel, maar we weten dat het als mens niet altijd simpel voelt en is. Toch weten we dat jullie dat vermogen in je hebben en dat zeker ook zullen volbrengen. Ieder heeft een missie en voor elke  persoon, hoe hij die missie volbrengt, is de uitingsvorm anders. Sommige zichtbaar, sommige onzichtbaar. Maar de energie daarachter, is de enorme liefde die jullie voelen voor de Aarde en haar bewoners, de liefde voor Leven. Het is deze liefde die je hier bracht en die er voor zal zorgen dat jullie missie zal slagen. Vanuit dit bewustzijn van liefde breng jij liefdesbewustzijn. Jullie zijn onze handen en voeten op aarde...".

Voel je in deze roerige tijd omringd en bemoedigd door de liefdevolle ondersteuning van jouw Hogere Zelf en jouw Begeleiders in hogere Bewustzijnsvelden.

Hulp, ondersteuning en bekrachtiging

De Sound of Crystalfrequenties bevatten diep helende energetische informatie en werken elk op een specifiek bewustzijnsaspect. Ze geven inzicht, reiniging, heling, integratie en vooral een toenemend hartsbewustzijn. Lees er alles over door op de afbeelding te klikken.

Geverifieerd door ExactMetrics