Aquarius is Nu…

shift“…Mensen evolueren in de richting van andere gedragsvormen, zoals intuïtie, creativiteit, visie, gevoel voor het heilige, medemenselijkheid en universaliteit. Een spirituele revolutie zal gestalte krijgen in alternatieve geneeswijzen, overtuigingen, zelfs het overstijgen van geloofsrichtingen. Meer en meer zullen persoonlijke verantwoordelijkheid en persoonlijk inzicht onze realiteit gaan bepalen…” 
(Hans Hattink, ´Inzicht in bewust zijn´)

Dit is een tijd van een veranderend bewustzijn, het eind van een tijdsperiode van ruim 5000 jaar waarin de mensheid zich als het ware tot diep in de stof (het materiële) heeft begeven. Na lange, lange tijd mogen wij ons nu weer onze ware afkomst, ons ware wezen herinneren! Is dat niet geweldig nieuws!

Wij begeven ons uit de stofwolken van een 3D wereld naar een heldere 5D wereld waarin wij allen een hogere waarheid in ons leven mogen begroeten.

aards-magnetisch-veld invloed zon

Wetenschap
Wetenschappers hebben geconstateerd dat de magnetische polen van de aarde aan het veranderen zijn, de aardas van de aarde is aan het verschuiven. Ook onze zon is in beweging. Dat 21 december 2012 precies de datum was dat cycli zich uitlijnden kon zelfs gezien worden door NASA. De wetenschap ziet dat dit een ongelooflijk precies moment in de tijd is, daarmee de overleveringen van inheemse volken bevestigend. Bijzonder he? NASA bericht over de zonnevlammen die in hevigheid toenemen.
Onder invloed van een toenemende lichttoevoer die via de zon naar de aarde komt worden alle trillingsfrequenties op aarde verhoogd. Het elektromagnetisch veld van de aarde is aan het veranderen. Dit is een moment in de tijd dat al gezien werd door wijze, inheemse volken die in verbinding met de aarde en de kosmos wisten te blijven, van generatie op generatie de geheime wijsheden doorgevend. De Maya´s bijvoorbeeld gaven met hun kalender al aan dat er een nieuw tijdperk zou beginnen na 2012. We waren vol verwachting wat er zou gebeuren. En er gebeurde niets…. althans zo leek het.

Tijdversnelling
Voor sommigen van ons ging het leven van alledag gewoon door terwijl anderen een verandering konden waarnemen. Zij konden gemakkelijker mee in die frequentieverhoging en namen een verandering waar in hun zelf op een ander niveau van bewustzijn. Het is te voelen, niet met het fysieke oog te zien.
Er zijn verschillende artikelen en boeken geschreven over de tijd waarin wij nu leven. Eric Huysmans heeft heel wat onderzoek gedaan naar verschillende theorieën over de ‘eindtijd’ van de Maya. Zijn boeken Licht op Bewustzijn en Stairway to Heaven geven je een beter begrip en inzicht in de versnelling in tijd (onderbouwde theorie van Calleman) en in de tijdszone waar we in leven. Ook Barbara Hand Clow schrijft hierover in haar boek ‘De Maya code’.
Er is sprake van een ´tijdsversnelling´. Hoe vaak hoor je jezelf niet zeggen: jeetje, er is alweer een dag, een maand, een jaar voorbij! Wat gaat de tijd snel. De theorie van Calleman verklaart hoe het komt dat je bewustwordingsprocessen op dit moment vele en vele malen sneller gaan dan vijf jaar geleden, zelfs sneller dan twee jaar of één jaar geleden. De één ervaart dit bewuster dan een ander, voor de een verloopt dit proces moeizamer dan voor een ander.

Als Calleman gelijk heeft over de tijdversnelling, zijn wij nu in een tijd beland waarin sprake is van een omkering van 5125 jaar evolutiepatronen die de mensheid heeft doen geloven dat de vaste of stoffelijke wereld het enige is dat bestaat. Wij gaan langzamerhand beseffen dat alles wat bestaat, voortkomt uit bewustzijn en dat de stoffelijke wereld ontstaat vanuit scheppingsintenties. Je zou kunnen zeggen dat bewustzijn een drijvende kracht is…

Een ander bewustzijn 
Deze tijd biedt ons een megakans om te groeien naar een ander bewustzijnsniveau. Een bewustzijn waarin wij meer liefde en eenheid kunnen ervaren in ons zelf en in onze leefomgeving. En jij en ik hebben ervoor gekozen om op dit bijzonder moment in de tijd hier op aarde te zijn om ons steentje hieraan bij te dragen. Hoe super is dat als je er goed over nadenkt! Wij verleggen allemaal onze steen in de spreekwoordelijke rivier op aarde zodat er een nieuwe stroom kan ontstaan. Een schitterende stroom die alles wat het op zijn weg ontmoet verbindt in een eenheid van vrijheid en gelijkwaardigheid. In tegenstelling tot de oude stroom die alleen maar afscheiding en vaak eenzaamheid bracht.

Inmiddels hebben we veel kunnen loslaten aan oude patronen en overtuigingen. Wat jij al lange tijd voor jezelf gewenst hebt gaat nu gestalte krijgen. Kleine of grote veranderingen in je leven die meer overeenstemmen met wie jij werkelijk bent.  Het nieuwe bewustzijn van eenheid ís nu aanwezig en verankerd op aarde. Het is onder handbereik, ook voor jou! Stap gerust uit die stofwolk als je er nog in zit, de stap zal gemakkelijker gaan dan je denkt.

Onze kinderen zijn wat minder ´stoffig´. Zij nemen bij hun geboorte een lichtere energie mee dan die waar de ouderen onder ons mee te maken hebben (gehad). Zij voelen zich moeiteloos thuis in een 5D wereld. Hoe knullig eigenlijk dat wij hen met alle regels en wetten van de 3D wilden opvoeden ondanks dat we zagen dat het voor velen van hen gewoon niet paste.

Wat betekent frequentieverhoging voor ons persoonlijk?
Wij maken een ontwikkeling door van verschillende aspecten van zelfbewustzijn. We kunnen de gebeurtenissen in ons leven en in de wereld om ons heen in een ander perspectief gaan zien. Onze waarheid van gisteren is vandaag achterhaald. Dit is hét moment waarin we meer te weten kunnen komen dan wanneer dan ook, door ons open te stellen voor een hoger weten in onszelf, daarbij andere denkrichtingen en nieuwe mogelijkheden onderzoekend.

Wat een enorme uitdaging voor alle biologische systemen! Voor jou en mij! De verhoging van de planetaire trillingssnelheid werkt door tot en met het moleculaire en atomaire niveau van al wat leeft. Net zoals de aarde beweegt naar een nieuw evenwicht, wordt ook jij hiertoe uitgenodigd, en wel op alle niveau´s van je ´zijn´. Hierdoor kunnen in je lichaam spanningen ontstaan die zich uiten in vermoeidheid, ziekte, nervositeit of emotionele instabiliteit.
Ons energieveld verandert. Het chakrasysteem breidt zich uit en wordt anders van vorm. Onze lichtstructuur (bewustzijnsraster) verandert.

Durf nieuwe, andere keuzes te maken voor jezelf. Het is belangrijk dat je mee kunt stromen op een nieuwe energie van liefde en licht. Een energie van eenheid in plaats van afgescheidenheid. Die eenheid begint in je zelf, door je hart te openen voor alles wat er in je leeft, voor alles wat je voelt. Dit is jouw eerste stap, en je zult weten wat de volgende stap zal zijn.

Zie ook de   Lente-equinox Kristalboodschap 2020, ondersteuning en bemoediging vanuit de kristalwereld

3 gedachten over “Aquarius is Nu…”

 1. Lieve schrijver,
  Wat ontroerend uw schrijven. Jezus wandelde al 2000 jaar geleden in deze helende energie
  van Onze Liefdegezonde Creator. Helaas wij mensen moesten een algemene ontwikkeling doormaken, zodat wij er bewust dienden te worden dat onze mondiale problemen alleen met
  gezonde Liefde, Wijsheid en Scheppende energieën kunnen oplossen. Niet door kracht of door geweld…maar door de Liefdevolle, gezonde en goedaardige Geest van Onze Liefdegezonde Creator.

  Beantwoorden
 2. Mooi geschreven ik voel ook verandering weet alleen niets van 3d en 5d maar voel zeker veranderingen net als de dag dat de corona kwam zei ik al het lijkt wel of we in een andere dimensie gekomen zijn en of ik voel dat ik door de aarde magnetisch aangetrokken wordt zwaar en ik kijk ook vaak naar boven dan zag je dat de ene keer verder stond van planeet en ander dichter bij dat was mijn beleving ik heb ook geen geloof maar bid op mijn mannier voor de hele wereld dat ik liefde en samenhorigheid mis en de enorme verschillen in arm en rijk maar dat is mijn belevenis hoop dat mensen snel in 5d komen ik ook – interessant is dit!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics