Fysieke ondersteuning in het ascentieproces

energyflows

Het is een natuurlijk proces dat alles wat zich heeft vastgezet in je lichaam, geheeld en losgelaten wil worden. Naarmate je lichaam meer lichtdeeltjes in zich opneemt en je hart zich opent zullen ook tot nu toe vastgehouden emoties weer vrijelijk kunnen stromen. Hoe versterk je je lichtkracht om ervoor te zorgen dat dit proces liefdevol en licht verloopt zodat je niet in oude lagere energieën blijft hangen? 

 1. Bouw dagelijks tijd voor jezelf in. Stilte om je heen, even geen telefoon, geen deurbel, niet gestoord worden. (Hart)meditatie, een wandeling in de natuur, tekenen, wat past bij jou? Stilte in je hoofd creëren. (Een boek lezen is voor sommigen een manier van ontspanning, maar dit creëert niet echt stilte in je hoofd.)
 2. Laat de tv eens een avond uit. En als je kijkt, wees je bewust van waar je naar kijkt en vooral ook hoe je lichaam daar op reageert. Misdaad- en horrorfilms zijn niet echt licht te noemen. Het journaal tien keer op een dag bekijken word je ook niet vrolijker van. Weten wat er in de wereld gebeurt is voldoende, je hoeft het niet telkens opnieuw binnen te laten komen. Wees je bewust dat ook deze chaos en geweld nodig zijn om een nieuwe aarde te scheppen. Probeer liefde te voelen voor alle zielen die hierbij betrokken zijn.
 3. Word je bewust van waar je behoefte aan hebt. Wat is belangrijk voor je, wat voedt en inspireert je? Zoek het gezelschap van mensen waar je mee resoneert. Mensen die positief aanvoelen. Negatief gezelschap is niet altijd te vermijden, maar blijf er niet langer dan strikt noodzakelijk en focus je in dit soort gezelschap op je eigen licht en hart. Dat laatste is trouwens altijd aan te raden, want door in je eigen lichtkracht te blijven, zal de ander op een onderbewust level aangeraakt worden in zijn ware essentie.
 4. Let op je gedachten….  Zet een andere zender op als je weer eens iets ondermijnends over jezelf denkt, je zelf niet waardig acht of jezelf wegcijfert, kortom als je vervalt in kritiek naar jezelf toe. Besef dat dit niets anders is dan je ego die je vast wil houden in bekende en vertrouwde patronen.
 5. Sta je zelf toe te mogen voelen wat er in je leeft aan emoties. En erken deze als deel van je zelf dat liefde en erkenning nodig heeft.
 6. Durf los te laten. Een reinigingskuur kan je zowel fysiek als mentaal/emotioneel hernieuwde heldere energie geven. Het voorjaar is hiervoor de perfecte tijd. Vraag advies als je twijfelt wat voor jou de juiste methode is.
 7. Durf het nieuwe aan te gaan. Denk ´out-of-the-box´ en besef dat álles mogelijk is.
 8. Lees inspirerende inzichtgevende boeken en artikelen die ondersteunend werken bij je spirituele groei en ontwikkeling.
 9. Voed je lichaam met voeding dat een hoge lichttrilling bevat. Biologische groenten en fruit dus. En dat magnetronvoedsel dood voedsel is weet je natuurlijk al.
 10. Ondersteun je organen in hun taak met natuurlijke middelen. Deze hebben een hogere energetische waarde dan een aspirientje en heeft zijn uitwerking in jouw totale systeem. Een aspirientje haalt alleen de klacht weg. Win advies in welk middel bij jouw constitutie past en wat je op dit moment nodig hebt. (zie ook pagina fytotherapie)
 11. Om je lichtkracht te versterken: Kristalfrequenties ‘Sound of Crystal’, bijvoorbeeld de frequentie ‘ASCENTIE’, maar ook de andere frequenties bevatten lichtinformatie die jouw Licht en bekrachtigt. Geleide Hoger Zelf Meditaties vind je onder het menu Meditatie-Inspiratie en in de afspeellijsten op het SoundCloud-account van NatuurlijkBewust.
 12. Doe minder en laat meer gebeuren Vertrouw er op dat alles wat je nodig hebt op je pad zal komen.
 13. Oefen het gevoel van dankbaarheid…. Je lichaam krijgt hiervan een enorme boost! En je hart opent zich meer en meer.
 14. En verder alles waar je blij van wordt….

Verschillende bronnen beweren dat ons lichaam door het proces van verandering een tekort aan B12 vitamine kan ontwikkelen. Hans Reijnen, homeopathisch arts heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan onder zijn patiënten en kwam tot interessante en opmerkelijke ontdekkingen. De metingen die Dineke Jongepier-Rijskamp toepast lijken dit te bevestigen. Om zeker te weten of je een tekort hebt, kun je je huisarts vragen om een bloedonderzoek voor de bepaling van de B12 waarden.

Zorg goed voor je zelf en als je lichaam naast natuurlijke middelen toch medicijnen nodig heeft, vertrouw dan op de werking hiervan. Het zal je bewustwordingsproces niet in de weg staan. Houd de verbinding met je lichtkracht! Je zult dan beter met je fysieke problemen kunnen omgaan. (Vraag hulp en begeleiding als je het even kwijt bent.)

Besef dat Liefde voor jezelf en voor je lichaam het belangrijkste medicijn is!

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics