Atlantis en de Nieuwe Aarde

“…Jullie zijn allemaal Tijdreizigers, en jullie kunnen verhuizen tussen de Toekomst, het Verleden en het heden. Jullie kunnen in tijdlijnen manifesteren en creëren, en jullie kunnen Tijdlijnen veranderen en parallelle levens ervaren…”

(SelfbreakingNews deel 3)

Laat onderstaande symbolen even op je inwerken voordat je verder leest. Let ook op de signalen van je lichaam.

Atlantis                                       Atlantis1

Weerzien met Margreeth
Een ‘willekeurig’ bezoekje op een inspirerende website begin 2013 leidde tot een hernieuwde ontmoeting met ‘Greetje’ Stoffers, mijn klasgenootje tijdens de basisschooljaren en dochter van de plaatselijke kruidenier die bekend stond om zijn heerlijke salmiakstaven.
Helemaal verrast was ik door haar prachtige website, bijzondere mandala’s en haar bezielende inspiratie door het Inca-sjamanisme. We vielen allebei van de ene verbazing in de andere omdat onze levens en interesses wel erg veel raakvlakken bleken te hebben, ondanks dat we het allebei op een heel andere wijze hebben vorm gegeven en elkaar na de basisschool nauwelijks meer hebben gezien. Wij voelden ons een beetje zusters die elkaar nu pas herkenden. Er volgde een intense uitwisseling van informatie en inzichten en gezamenlijk energetisch ‘werk’, waar ik met grote dankbaarheid aan terugdenk.
Eén bijzondere ervaring wil ik met je delen omdat het een mooi en treffend voorbeeld is van hoe een hier-en-nu-ervaring iets in je energieveld kan aanraken waardoor er een herinnering in je bewustzijn komt van wat je ooit in een heel andere tijdsdimensie hebt ervaren.

Egypte-Atlantis
Tijdens een bezoekje bij Margreeth thuis in Friesland kwam de verbinding met Egypte die we beiden voelden ter sprake en wees ze mij op twee mandala’s die ze in 2002 had gemaakt en die sindsdien bij haar in de kamer hangen. Een vriendin die tevens een sterke Egypteverbinding heeft, was ook mee. Terwijl wij ons omdraaiden en ons oog op de twee ingelijste tekeningen aan de muur viel, kwam de energie ervan rechtstreeks ons hart binnen. Ik weet niet meer wat ik dacht, maar er was een plotseling gevoel van herkenning en diepe verbondenheid. En voor heel even een gevoel alsof ik door de bliksem geraakt werd.
Margreet viel bijna om van verbazing over onze reactie. Wat we daarna ontdekten over de herkomst en de bijzondere energie van deze symbolen is werkelijk ongelooflijk. Je leest dit op haar website (zie onder aan dit artikel).

Droefheid
Onderweg van Friesland naar huis zag ik alles vanuit een ander perspectief. De bomen aan de kant van de weg zag ik als grote lichtende energiebakens die me tot aan huis vergezelden. Thuis gekomen moest ‘het’ even bezinken en maakte de hoge energetische ervaring plaats voor pijn en een diepe droefheid. In de loop van de volgende dag leek dit gevoel zich alleen maar te verdiepen en kon ik me alleen maar overgeven aan een niet te stoppen tranenstroom waarbij mijn (harte)pijn in alle hevigheid toenam. Ik had het gevoel dat het met de ervaring van de vorige dag te maken had. Het symbool stond als het ware op mijn netvlies en ik kon alleen maar tralies zien die het Licht, dat erachter duidelijk te zien was, tegenhielden. Het licht mocht er niet zijn, Licht met een hoofdletter werd door immense tegenkrachten ingedamd en kon niet vrijelijk stromen. Zelfs nu ik dit op dit moment, bijna drie jaar later, schrijf en naar de afbeelding kijk, emotioneert het me weer. Het gevoel van gevangenschap en onvrijheid is wel ‘een dingetje’ voor mij, wat ik op steeds diepere lagen in mezelf tegenkwam en tegenkom.

Heling en begrip
Toeval bestaat niet, en ook dit keer was het dan ook niet toevallig dat de vriendin met wie ik samen in Friesland was, mij de volgende ochtend een artikel bracht over de laatste Atlantis-tijden, voordat deze hoogstaande beschaving ten onder ging aan een verkeerd gebruik van natuurkrachten. Ik las over de Ingewijden van de ’Wet van Een’ en ‘de zonen van Belial’, twee tegengestelde ideologieën. Wie was ik? Bij wie hoorde ik? Had ik goede intenties of heb ik meegeholpen aan de ondergang? Ik weet het niet. Feit is wel dat ik pijn voelde en alleen maar tralies kon zien.
Het artikel hielp me om in grote lijnen te begrijpen wat er toentertijd gebeurd is. En dat ik, als de Tineke die ik nu ben, gezeten in mijn achtertuin in de zon, liefde kon voelen voor de pijn in mijn hart. Liefde voelen voor de traumatische ervaring die ik toentertijd heb doorgemaakt en liefde sturen naar die gebeurtenis van lang geleden, ook al weet ik de finesses er niet van. En dat is ook niet nodig. Het gaat tenslotte om de emotionele gevoelsindruk die zich in mijn energieveld heeft vastgezet en die nu vrij mocht komen en daardoor geheeld kon worden.
Toen de tranenstroom gestopt was en de pijn in mijn lichaam afgezakt was, zag ik heel iets anders in de mandala. Een kristal, een enorme energetische generator, een symbool maar ook werktuig voor verbinding met de kosmos en hogere dimensies. Ik zag de Merkaba, Zon en Maan, Mannelijke en Vrouwelijke energie in evenwicht, en een tempel van Licht die alleen toegankelijk is via de poortwachters van het hart. Ik heb nadien nog vaak naar de prachtige tekening gekeken, maar de tralies heb ik nooit weer gezien.

Hoogste Goddelijke Waarde
Inmiddels is gebleken dat beide symbolen stammen uit de eindtijd van Atlantis. De Boviswaarde van beide afbeeldingen vertegenwoordigen de hoogste Goddelijke waarde van 23.000 eenheden en meer.
Resoneer je met dit symbool? Voel je een verbinding? Print het dan uit en gebruik het om je water op te laden, je medicijnen op je eigen frequentie af te stemmen, mediteer er mee of leg het onder je kussen of onder je bed. Gebruik je fantasie en intuïtie.

Poseida – Kwandril – Nieuwe Aarde
bce83a_790a9bc50ec54b79ab19f0522f790684En ook deze weken kwam de energie van Atlantis even weer bij me voorbij. Niet alleen tijdens het uitwerken van deze tekst en het boek ‘Atlantis herleeft’ dat mijn aandacht trok, ook via een afbeelding gemaakt door Ellien van der Heide.
Ik zie een open kruis van puur licht, zo sterk en krachtig en uitstralend, dat de planeet Aarde en het universum lijkt te omvatten.

Het symbool van Poseida, een van de belangrijkste eilanden van Atlantis, was het open kruis. De bewoners waren bekend met Universele Wetten en ieders eigen innerlijke Godbewustzijn. Ze waren Ingewijden en hadden als symbool het ‘Kwandril’, een kruis dat aan de vier uiteinden open is. De latere en huidige kerk heeft de openingen gesloten en daardoor de esoterische waarden buitengesloten.(!)
Poseida was tevens het meest krachtige vortex-portaal-complex op de planeet. Het was het centrum van de kern van het kristallijnen energieraster en het inter-dimensionale tunnelsysteem. (Dat zie/voel ik in de mandala van Margreeth). Er bevonden zich de belangrijkste centra voor hogere scholing. Op Poseida bevond zich de Tempel van Heling, de Klanktempel, de Tempel van Een, de Tempel van Regeneratie en de Tempel van Kennis.  (uit: ‘Metatron spreekt’)

Ontwaken van Atlantische Kristallen en Nieuwe Aarde resonantie
Inmiddels is het 2016. Enkele belangrijke Kristallen van Atlantis die naar verschillende delen van de wereld in veiligheid zijn gebracht, zijn en worden in deze tijd weer geactiveerd. Mede daardoor gaan wij ons herinneren en komt veel wat wij dachten verloren te zijn, weer beschikbaar. De lichtsnelheid neemt toe, hogere kennis van de wetten van Vader-Moeder-Leven die ooit alleen ingewijden ter beschikking stond, is weer toegankelijk voor het menselijk bewustzijn. Wist je dat ruim 70% van de Atlantiërs in deze tijden opnieuw geïncarneerd is op Aarde? Kan haast niet missen dat jij en ik daar ook toe behoren.
Opnieuw is de menselijke technologie tot grote hoogten gestegen net als ten tijde van Atlantis, en opnieuw hebben we te maken met tegengestelde krachtige ideologieën vanuit afgescheidenheid en Eenheid. We zien beide om ons heen en ervaren het in ons zelf.
Ellien noemt haar afbeelding ‘Nieuwe Aarde resonantie’. Hoe prachtig en hoe kloppend. De Nieuwe Aarde is ons hernieuwd bewustzijn van Eenheid in de hele schepping, van verbinding in liefde en licht van alles en iedereen. Het is een energie die zich (ook door ons zelf) niet meer laat traliën en niet laat tegenhouden. Zoals het Licht door dit kruis vrijelijk kan stromen, zo mogen wij ook ons zieleLicht in deze fysieke werkelijkheid laten stromen.

De MeesterKristallen van Atlantis ontwaken en in ons neemt het vermogen toe om onze innerlijke God in het hier en nu te realiseren. Luister naar je hart en maak de hoogst mogelijke keuze voor je zelf. Hopelijk zie jij niet alleen de duisternis, maar vooral ook de signalen van Licht. En voel je hoe jouw verbindende zielenlicht diep van binnen langzaam maar zeker helderder wordt en de restjes zwaarte van je tralies oplossen in deze stroom van Licht en Liefde.

Voel, vertrouw en laat je meevoeren….

Tineke©2016

pleiade ruitvorm

 

Met grote dank in Liefde en Eenheid aan Margreet, Sanny en Ellien…

  • Lees op de site van Margreeth Stoffers haar verhaal en het verrassende vervolg dat het kreeg in een artikel op de website van WantToKnow
  • Ellien van der Heide volgt de impulsen van haar hoger zelf en geeft op haar manier door wat ze krijgt aangereikt
  • Lees meer over de Atlantiskristallen en hun invloed op de ascentie van de Aarde in
    ‘Metatron Spreekt’, James Tyberonn
  • De info over het Kwandril kom uit: ‘Atlantis herleeft’, Monique Timmers

Door het gebruik van de lichtdruppels van Healing Arts kon ik dieper invoelen en me bewust worden van een weggestopte pijnplek in mijn energieveld. Bij dit soort momenten ben ik zo dankbaar voor de hulp van dit ‘vloeibare Licht’. Als het niet in mijn bewustzijn was gekomen had ik het niet kunnen helen en zou het nog steeds als een onbewuste pijnlijk angel in mij aanwezig zijn. 

Eerder verschenen in ‘SelfbreakingNews’:
1 Herinneringstrillingen-weerzien-zielenpijn-verloren kennis
2 Aspecten van de Ziel – Andere Zelven

Als al deze informatie nieuw voor je is raad ik je aan – als je dat nog niet gedaan hebt – om de artikelen onder ‘Zoveel moois’ te lezen waarin je leest over de veranderende energie op aarde en het effect dat het heeft op je lichaam en bewustzijn.

2 gedachten over “Atlantis en de Nieuwe Aarde”

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics