Boek: ‘Lieve Lezer’

 

'Lieve Lezer'

Een bundeling van ‘lieve lezer-stukjes’, die ik schreef in de maandelijkse nieuwsbrieven van Stichting Innerlijk Besef

Ook verkrijgbaar als E-BOEK

 

We leven in een tijd van verandering, van los laten en verwelkomen, maar vooral van het accepteren en be-leven van het goddelijke Licht dat wij in ons dragen. De woorden zijn tijdloos en dus ook vandaag inspirerend, ondersteunend, bemoedigend. Ter (h)erkenning van hen die bewust gekozen hebben voor de Weg van het Hart.

INFO


"Geschreven voor jou en voor mij

In dankbaarheid aan het bestuur en medewerkers van Stichting Innerlijk Besef en aan al het Ongeziene maar zo Voelbare..."


Inleiding

Het was in ergens in 2011 dat ik met de nodige schroom gehoor gaf aan een algemene oproep in de nieuwsbrief van Innerlijk Besef om een inleidend stukje te schrijven. Mijn twijfels over of het wel goed genoeg was en of het mensen wel zou interesseren, werden door de positieve reacties al gauw weggenomen.
Ik merkte dat schrijven vanuit mijn gevoel altijd iets bij de ander aanraakt. Er is herkenning, want zijn we niet spiegels voor elkaar? Dat mocht ik sindsdien eveneens ervaren in het schrijven van de vele blogs en nieuwsbrieven die ik naar een groeiend aantal abonnees stuurde. Jouw ervaringen zijn mijn ervaringen en andersom. Al die trouwe 'lieve lezers' en anderen waren de afgelopen tien jaar af en toe een reisgenoot op mijn weg van ‘groeien in Liefde’. Voor hen heb ik de Innerlijk Besef stukjes van een bewogen decennium gebundeld.

De essentie van onvoorwaardelijke goddelijke Liefde is nauwelijks of maar ten dele in woorden over te brengen. Niemand kan jou dit geven, behalve jij zelf. Toch hoop ik dat mijn woorden iets in jou hebben aangeraakt of zullen aanraken, en een herinnering in jou wakker maakten c.q. maken aan datgene wat je altijd al geweten hebt. De boodschap is tijdloos. Als je het nu voor het eerst leest of opnieuw tot je neemt en het in je huidige bewustzijn op een diepere laag integreert.

Hoewel onze ontdekkingsreis nog lang niet teneinde is, is de zwaarte en het harde werken voor mijn gevoel voorbij. We mogen uitrusten in de energie van ons hart, ‘ik ben mens, ik ben liefde’. Niet alleen jij, ook de wereld heeft nu deze energie van jouw gegronde hartsbewustzijn nodig.

We hebben heel wat stappen gemaakt de afgelopen tien jaar en bevinden ons nu in het midden van een herstelproces naar iets nieuws. Wat we gedurende dit proces te zien krijgen zijn oude energieen van oorlog en afgescheidenheid. Zie het door ogen van begrip, dat dit deel uitmaakt van herstel, van genezing. En als je lichaam het moeilijk heeft in deze veranderende tijd en je ziek wordt, zie dit dan ook als het herstellen van iets ouds in jezelf en dat er meer en meer ruimte komt voor jouw licht, voor een nieuwe energie die meer resoneert met wie je werkelijk bent.

“Ja, Dankjewel, ik Accepteer en ik Ontvang”.

Emmen, maart 2023


Inhoudsopgave

Feestdagen blues
Angst voor verandering
Vrouwelijke Energie
Heimwee
In beweging
Afstemming
Contact en Loslaten
Laten gebeuren
Harthout
Als ik God zou zijn
Waarheden - Waarheid
Het allerbeste
De deur door
Eeuwig bewustzijn
Jouw licht op Aarde
Beeld van God
Ascentie symptomen
Veiligheid (+meditatie)
Goud en Zilver (+meditatie)
Leer mij over Liefde
Krachten en tegenkrachten
De taal van het hart
Angst om los te laten
Feest
Sluiers
Sta jezelf toe
Het klopt niet (meer)
Bewust worden
Voertuig van licht (+meditatie)
Vele werkelijkheden
Geometrie en bewustzijnsvelden
Merkaba - Merkivah
Herinneringstrillingen
Liefde = Eenheid
Spiegels
Intentie - wens - creatie
Wederopstanding
Voorouderlijke heling (+meditatie)
Lente-ogen
Visioen en werkelijkheid
Indaling innerlijk licht (+meditatie)
Dit is jouw tijd
Weerbaarheid en toxische invloeden
Verzoening
Uit Licht geboren (meditatie)
Dualiteit
Tussen Pasen en Pinksteren (+meditatie)
Moraal
Het Geschenk van Leven
Engelenvleugels
Dialoog in nieuw bewustzijn
Een nieuwe dageraad
Zonsopgang in het donker
Als woorden verstillen


Zolang de voorraad strekt is het boek voor de introductieprijs van €15 aan te schaffen tijdens de lezingavonden van Stichting Innerlijk Besef. Vooraf bestellen is niet nodig.


Geverifieerd door ExactMetrics