Buiten de Tijd

Kristalwater

Vandaag, 25 juli heb ik uitgekozen om datgene te doen wat ik al een tijdje van plan was, namelijk iets teruggeven aan de aarde wat ik in liefde ontvangen heb.

Deze dag wordt in de 13 manen kalender van de Maya’s aangeduid als een ‘Dag buiten de tijd’. Een jaar in de 13 Manen Kalender bestaat uit 13 Manen van 28 dagen, totaal 364 dagen. De ontbrekende dag is de dag tussen het oude en het nieuwe jaar in, elk jaar op 25 juli. Het is een dag waarop het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. Het is een dag van bewust-zijn.

De Dag Buiten de Tijd is de ‘Galactic Be In’ waarin gevierd wordt dat we allemaal kunstenaars zijn, medescheppers van de Ene Schepping, als galactische wezens, levend als mensen op planeet Aarde. Samen met de viervoetigen, de gevleugelden, de bomen, de planten, de stenen, het water, de lucht en het vuur.

Aarde
Begin dit jaar had ik de gelegenheid om Keisha Crowther (Little Grandmother) te ontmoeten tijdens een bijeenkomst in Joure. Inspirerend (hoewel niet nieuw voor mij) waren haar woorden over de ‘vijf-voor-twaalf’ situatie van de Aarde en onze verantwoordelijkheid hierin. Evenzo haar gedrevenheid om het tij te keren en dat ieder mens zijn eigen taak heeft in het genezingsproces van de Aarde. Tijdens deze bijeenkomst deelde ze aan alle aanwezigen ruwe kristallen uit. Met het verzoek om haar voorbeeld te volgen: al onze liefde en dankbaarheid uit te wisselen met dit kristal en het op een goed moment terug te geven aan de Aarde.

Kristalbewustzijn
Kristallen bevatten informatie, kunnen informatie opnemen en kunnen die informatie doorgeven aan elke vorm van materie, omdat elke materie een vonk van hetzelfde bewustzijn in zich draagt, hoe klein en ogenschijnlijk onbewust dan ook. Als je je er op afstemt, kan er een wisselwerking ontstaan tussen jouw bewustzijn en het kristalbewustzijn.

Water als informatiedrager
Je weet ongetwijfeld dat ook water een informatiedrager is. Denk even aan de waterkristallen die Emoto wist te fotograferen, harmonieuze mooie patronen bij positieve gedachten en chaos bij negatieve informatie. Zo kunnen we met onze gedachten het water dat we drinken in energie verhogen, net als het vocht in ons lichaam en het water in kanalen, rivieren en zeeën. Alleen vanuit liefde en dankbaarheid, dus alleen met betrokkenheid van ons hart is dit mogelijk.

Breng je nu een kristal met de informatie van liefde en dankbaarheid in een beek, kanaal of riviertje, dan neemt het water de informatie op. Vervolgens verbindt het zich met andere wateren en zeeën, het verdampt door de warmte van de zon, vormt wolken die door de wind worden voortgedreven, om vervolgens in de vorm van regendruppels de aarde te voeden.

Het kristal dat ik ontving lag sindsdien in mijn praktijk/werkruimte en resoneerde met de hoge trillingsfrequenties van klank, kristal en afstemming op liefde en eenheid tijdens vele samenkomsten met gelijkgestemden. De afgelopen week hebben wij ons bewust verbonden en afgestemd en onze liefde en dankbaarheid met het kristal uitgewisseld.

Dag buiten de Tijd 25-07-15En vandaag, op deze dag buiten de tijd, waarop zon, regen en wind volop hun aanwezigheid doen zien en voelen, is deze informatie van liefde ter heling aan de aarde teruggegeven in het water op mijn geboortegrond. Met een krachtige plons verdween het kristal onder water terwijl ik de kringen groter en groter zag worden om uiteindelijk te vervagen in de stroming van het water. Onhoorbaar en bijna onzichtbaar raakte een tweede kristal, een stukje Egyptisch Kristal van duizenden jaren oud, het wateroppervlak en verdween in de donkere diepte. Evenzo het kleine kristalletje Rhodiziet uit Madagaskar, zo klein en toch zo krachtig van energie.

Egypte-NoordBarge-Madagaskar-Atlantis-Lemurie. Verleden-heden-en toekomst in één moment van Nu. Overal was ik… overal Ben ik… Wat is tijd?

Regen van Liefde
Misschien heb jij al jaren een mooi kristal in je kamer staan. Of misschien ligt er een te ‘verstoffen’ in een doos of vergeten hoekje. Kijk er eens naar met aandacht, neem het eens in je handen en voel eens. Leg het in de zon en leg het in het (volle)maanlicht. Maak de slapende energie wakker met jouw liefde en dankbaarheid. Het kan je ondersteunen in jouw groeiproces in liefde. En als jullie zo ver zijn, geef het dan terug aan de aarde om zijn werk als heler en genezer voort te zetten.
Is het geen mooie gedachte dat er een regen van liefde en dankbaarheid overal ter wereld neerdaalt en alles wat nog ‘slaapt’ wakker maakt?

Verbinden in eenheid
Op 1 september komen we met een aantal mensen in Zeijen samen om ons te verbinden in een eenheid van liefde en licht. Wil je er bij zijn? Neem je kristal mee en zodat het zich kan opladen met de hartsenergie die we met z’n allen genereren op dat moment. Ook zonder kristal ben je uiteraard welkom. Meer informatie over deze avond vind je op de website van Stichting Innerlijk Besef.

 

Kiesha Crowther: Little Grandmother – ‘Samen kunnen we de wereld creëren waarvan we dromen’ ISBN 978 90 00 304745

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics