Your Own Valentine!

valentijnshart

Je enige en echte eigen Valentijn: Liefde voor jezelf…!

Jaarlijks op 14 februari op een tijdstip dat jou schikt… 

Een uurtje voor jezelf op deze Valentijnsdag. Reis naar en in je hart gesteund door een hoger verbindend veld dat we samen neerzetten. Luister naar je hart… doe je mee?

“..Wij zijn op een punt in de geschiedenis aangekomen waarop de wetenschap begonnen is te bevestigen dat liefde inderdaad een genezende energie is en dat ze meetbare, genezende effecten kan teweegbrengen, zowel in onszelf als in de mensen om ons heen. De belangrijkste moeilijkheid is dat wij eerst onszelf moeten transformeren. We moeten vrede en evenwicht in onszelf vinden voordat wij op wereldschaal genezende energie kunnen gaan uitzenden…”   

(Richard Gerber)

Zelfhelend Vermogen

Het hartchakra levert voedende subtiele energie aan alle lichaamsorganen, vooral aan de thymusklier, die een belangrijke taak heeft in ons immuunsysteem. Ons zelfgenezend vermogen is dus grotendeels afhankelijk van de mate waarin wij ons hartchakra hebben ontwikkeld! Het hart is de toegangspoort naar onvoorwaardelijke liefde, een hogere frequentie van bewustzijn, van licht, dat vele malen sterker en van een heel andere soort is dan de energie van je brein (mentale wil) of van medicijnen.

Kracht van het Hart

Dat je een liefdevollere wereld kunt creëren door het veld van liefde in jezelf te vergroten, wordt heel mooi in onderstaand filmpje van Spirit Science uitgelegd. Het samenkomen van kosmische en aardse energie in je hart doet je licht sterker en stralender worden. Liefde verbindt meer dan je denkt en creëert als het ware een hoger bewustzijnsveld. Je kunt ook zeggen dat door bewustzijn van eenheid  in je hart, je jezelf als een wezen van liefde kunt ervaren. Iets beters kun je je toch niet wensen voor je zelf, de wereld, de aarde?

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics