Consulten

Ter versterking van innerlijke kracht en zelfhelend vermogen

♥ Algemeen consult – de verbinding herstellen – belichamen van je goddelijke zelf

Tarief € 75 – Om inzicht te krijgen in dieperliggende oorzaken van lichamelijke of mentaal/emotionele onbalans of ziekte en hoe je jezelf en je lichaam kunt ondersteunen in het weer Heel worden.  Ontdek de samenhang van je spirituele zelfdeel en je fysieke lichaamsprocessen. Tijdens dit consult is ruimte voor datgene dat liefdevolle erkenning en aandacht nodig heeft van jou.  Helende Lichtklank en Lichtfrequenties (Healing Arts en/of Sound of Crystal) kunnen een krachtige ondersteuning zijn om je bewust te worden van wat jouw natuurlijke levensstroom tegenwerkt. Indien van toepassing kijken we o.a. naar voedingsgewoonten in relatie tot de lichamelijke klachten.

Uitgangspunt en fundament tijdens elk consult is een gegronde verbinding met de Bron van ons hoger weten van Liefde en Licht, waarin alles onvoorwaardelijk IS. Liefde en gronding is een vaak onderschatte basisvoorwaarde voor heelwording, waarbij al je zielsdelen ( ‘andere zelven’) betrokken zijn. Die heling kan alleen dan plaatsvinden wanneer je volledig aanwezig bent in je lichaam, gegrond in Aarde en in verbinding met jouw hogere Zelf.

♥ Consult Telefonisch of videobellen

Tarief: € 22 voor een half uur. Gebruik onderstaand formulier voor een afspraak om te telefoneren, of (video)bellen via Whats-app, Messenger of Skype.

♥ Consult per mail

Tarief: € 75 Inclusief energetische afstandsbehandeling. Heb je een vraag over je persoonlijke proces van heling waar je graag inzicht in wilt en je bent niet in staat om naar de praktijk in Emmen te komen? Ik stem me op je af en je ontvangt een uitgebreid verslag van mijn waarneming, fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel. Gebruik onderstaand formulier voor korte relevante informatie en je hulpvraag.

♥ (Sound)healing/meditatie-sessie mp3

Tarief: € 55 een op mp3-bestand ingesproken persoonlijke (sound)healing/meditatie-sessie op aanvraag

♥ Soundhealingheling en persoonlijke boodschap in LichtKlank

Tarief: € 55 inclusief gebruik van lichtfrequenties In een individuele klanksessie ontvang je een diepgaande persoonlijke Lichtboodschap in de vorm van klanken, energie en/of woorden die voorbij je mentale denken gaan en waarvan je diep in hart de betekenis weet. De klankfrequenties werken aardend, verbindend en helend op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Al of niet met behulp van de Lichtfrequenties en Kristalfrequenties van Healing Arts of Sound of CrystalMeer over LichtKlank lees je HIER

Tarief: € 80 een Soundhealing-sessie voor twee personen. Niet alleen een persoonlijke aanraking voor beiden, ook de energie die jullie samen in co-creatie genereren wordt geactiveerd

Het maken van een consult-afspraak is weer mogelijk vanaf 1 oktober 2023

     

    Geverifieerd door ExactMetrics