Therapieën-Consult

Ter versterking van innerlijke kracht en zelfhelend vermogen

  • Algemeen consult –  de verbinding herstellen 

Om inzicht te krijgen in dieperliggende oorzaken van lichamelijke of mentaal/emotionele onbalans of ziekte en hoe je jezelf en je lichaam kunt ondersteunen in het weer Heel worden.  Ontdek de samenhang van je spirituele zelfdeel en je fysieke lichaamsprocessen. Tijdens dit consult is ruimte voor datgene dat liefdevolle erkenning en aandacht nodig heeft van jou.  Helende Lichtklank en Lichtfrequenties (Healing Arts en/of Sound of Crystal) kunnen een krachtige ondersteuning zijn om je bewust te worden van wat jouw natuurlijke levensstroom tegenwerkt. Indien van toepassing kijken we o.a. naar voedingsgewoonten in relatie tot de lichamelijke klachten.

In je persoonlijke proces van (spirituele) groei en bewustwording kun je tegen ‘dingen’ aanlopen die soms moeilijk onder woorden zijn te brengen. Dat hoeft zich niet altijd te uiten in lichamelijke klachten. Ook meerdimensionale ervaringen moeten in goede banen geleid worden. Uitgangspunt en fundament tijdens elk consult is een gegronde verbinding met de Bron van ons hoger weten van Liefde en Licht, waarin alles onvoorwaardelijk IS. Liefde en gronding is een vaak onderschatte basisvoorwaarde voor heelwording, waarbij al je zielsdelen ( ‘andere zelven’) betrokken zijn. Die heling kan alleen dan plaatsvinden wanneer je volledig aanwezig bent in je lichaam, gegrond in Aarde en in jouw liefdesveld.

Tarief

 € 55 inclusief eventueel gebruik van lichtfrequenties

Lichtfrequenties: Sound of Crystal € 8 – Healing Arts € 5,50 (verdunning)

Het maken van een afspraak

Telefonisch: 06-20852259  of via onderstaand contactformulier.

De praktijk is in de maanden juni, juli en augustus gesloten voor persoonlijke consulten. Mailuitwisseling is wel mogelijk in deze periode.

Een afspraak maken
* verplicht veld