Therapieën-Consult

Ter versterking van innerlijke kracht en zelfhelend vermogen:

  • Algemeen consult 

Waarin ruimte is voor datgene wat er momenteel in je leeft wat erkenning en aandacht nodig heeft. Tijdens dit consult kunnen we gebruik maken van Healing Arts Lichtdruppels en/of helende klank als je daar voor voelt. Wat je nodig hebt zal je worden aangereikt. Mogelijk krijg je hierdoor ook inzicht in mentaal-emotionele en/of (chronische) fysieke symptomen omdat je voelt wat voor jou waarheid is. Geen mens is gelijk, geen hulpvraag is hetzelfde.

In je persoonlijke proces van (spirituele) groei en bewustwording kun je tegen ‘dingen’ aanlopen die soms moeilijk onder woorden zijn te brengen. Dat hoeft zich niet altijd te uiten in lichamelijke klachten. Ook meerdimensionale ervaringen moeten in goede banen geleid worden. Uitgangspunt en fundament tijdens elk consult is een gegronde verbinding met de Bron van ons hoger weten van Liefde en Licht, waarin alles onvoorwaardelijk IS. Liefde en gronding is een basisvoorwaarde voor heelwording van ons zelf, waarbij al onze zielsdelen ( ‘andere zelven’) betrokken zijn.

Tarief

Voor elk consult/behandeling geldt een tarief van  € 75  (gemiddeld 1,5 uur)

Tijdelijke praktijksluiting 2018

Gedurende het eerste halfjaar van 2018 is de praktijk gesloten. Een time-out – ook voor de meditatiebijeenkomsten en workshops – en een belangrijke periode van verdieping, verbinding, regeneratie en herstel in velerlei opzichten. 

Het maken van een afspraak is weer mogelijk vanaf augustus 2018

Telefonisch: 06-20852259  of via onderstaand contactformulier.

Onderstaand formulier voor het maken van een afspraak.
* indicates required field