Healing Arts – een bijzondere ervaring

Light_Being___Holy_Guardian_by_cilios (1)Doordat ik ten volle overtuigd ben van de prachtige, liefdevolle en zuivere werking van de Healing Arts Lichtremedies, wil ik af en toe een ervaring met het werken met deze remedies met je delen.

Werken met de Healing Arts Lichtremedies is elke keer weer bijzonder. Veel mensen die in mijn praktijk komen, kunnen na lange tijd op aarde nu werkelijk aarden en in hun lichaam komen. Ze krijgen meer contact met hun lichaam en met de informatie die hun lichaam bij zich draagt. Hierdoor komt op een liefdevolle manier een diepgaand helingsproces op gang. Men herinnert zich weer zijn essentie van Licht en Liefde en kan zijn hart meer openen voor zichzelf.

Voor me Zelf en een enkele cliënt heb ik met de remedies met buitenaardse invloeden gewerkt. Het bewustzijn van Licht en Liefde is niet alleen voor ons aardemensen belangrijk, ook zielen die zich in andere dimensies bevinden zijn net als wij zoekende naar dit Licht, ons ware Thuis. De herinnering dat wij liefde en licht zijn hebben wij en zij (in welke dimensie zij zich ook bevinden) zo broodnodig om te kunnen genezen en de weg naar huis terug te kunnen vinden.

Een recente ervaring was van een totaal andere vorm die ik nog niet eerder in relatie met de lichtremedies had meegemaakt of van had gehoord. De aanleiding was het verhaal van vrienden die al geruime tijd ´belaagd´ werden door ´iets´ wat niet in hun huis hoorde. Zelfs de kat bleef liever in de keuken dan dat hij in de woonkamer was.
De hulp werd ingeroepen van een andere vriendin. Zij kan ´intunen´ in de geschiedenis van een bepaalde plek en weet of ziet dan gebeurtenissen die daar ooit hebben plaatsgevonden en waarvan de energie nu nog aanwezig is. Gevoelige mensen die nu op die plek wonen kunnen daar last van hebben, soms zelf ziek worden.
Op haar vraag of ik hierbij aanwezig wilde zijn gaf ik te kennen dat ik dat wel wilde, maar het enige dat ik wilde doen is een energie van liefde neerzetten met behulp van de Healing Arts Lichtremedies en mijn eigen hartsenergie. Ik wilde absoluut geen negatieve energieën opzoeken. Ik voelde me niet geroepen iets te ´doen´, wel om er bij te zijn.

De avond voor de bewuste afspraak hoorde ik in meditatie steeds een stem ´ga niet…ga niet…´ roepen. Ik vroeg me af waar het vandaan kwam. Ben ik het zelf, is het mijn eigen twijfel of misschien onbewuste angst voor het onbekende? Ik richtte me tot mijn gids en tot de lichtwereld en vroeg om een duidelijke boodschap tussen nu en het moment dat ik van huis zou vertrekken, als het niet de bedoeling was voor mij om daar bij te zijn.
De boodschap kwam niet. Inmiddels had mijn vriendin vooronderzoek gedaan en vertelde me dat het ging om een vroedvrouw die op die plek door een volksgericht om het leven was gekomen rond het jaar 1.000 na Chr.
´s Avonds in bed was ik klaarwakker en werd als het ware geroepen, opnieuw door stemmen ´ik wil niet dat je gaat…ga niet´. Er waren drie kinderen die niet wilden dat deze vrouw naar het Licht zou gaan, ze wilden haar bij zich houden. Aangezien ikzelf nogal twijfelde aan mijn waarneming, verscheen mijn vriendin ook nog even ten tonele en ik hoorde duidelijk haar stem ´ja, hoor, hartstikke goed´ (op de opgewekte nuchtere manier die typerend voor haar is). Ik begreep het niet, maar ik besloot mij open te stellen voor hen. Ik heb de kinderen toegesproken, hen bemoedigd, en hen verteld van een liefdevolle plek waar er op hen gewacht wordt. Het zou een feestje worden morgen!
Ik voelde mij de dag daarna dankzij de (hart)meditatie (Living in the Heart van Drunvalo Melchizedek) gevuld met Licht en goed in mijn lichaam. Ook de ervaring van beweging en dans die ochtend tijdens de maandelijkse 5-ritmes-dans droegen daar aan bij.
Drie dozen met lichtremedies (Living Thirteen, Living Arc en Pathara Ma-1) nam ik mee. Verder de Grounding-, Rescue- en Rainbowspray. De flesjes van de nieuwste doos, Living Thirteen (LT) zette ik verspreid in de kamer neer om een energetisch lichtveld te creëren. De andere dozen lagen open op tafel, voor het geval dat dit nodig zou zijn.

Mijn vriendin begon door de kamer te lopen met haar wichelroede. Ik hield me afzijdig. Zij kreeg contact met de overleden vrouw, die bij flesje nr 5 van de LT was gaan staan. Vervolgens ging ze verder op zoek en kwam uit bij een hoek van de kamer waar het volgens de bewoners absoluut akelig voelde. De twee flesjes die ik daar had neergezet pakte ze op en gaf ze aan mij. ´De vrouw wil deze flesjes hebben´, zei ze.
Inmiddels had ik mij afgestemd en voelde dat deze vrouw zich nu wilde uitspreken, met steun van het flesje nr 5. Het was voor haar voldoende om naast het flesje te gaan staan. Met de beide andere flesjes in mijn hand ging ik naar de plek waar de vrouw stond. Op dat moment werden beide flesjes gloeiend heet in mijn handen. Ik voelde de enorme liefde van deze vrouw voor de mensheid, voor het leven, voor de kinderen. Ze voelde zich zo ontzettend schuldig om iets wat er gebeurd was en zat vol zelfveroordeling.Ik kon haar laten zien en zeggen dat ze zo ontzettend veel liefde had gegeven en dat ze door mensen die niet beter wisten daarop was afgerekend en vervolgens zichzelf was gaan veroordelen en schuldig voelen. Dat wij allemaal, die in deze kamer waren, wisten hoe dit voelt. (!) Ik vertelde haar dat ze Licht en Liefde is, dat ´men´ toentertijd niet beter wist en haar de schuld had gegeven van iets waar zij niets aan kan doen. Soms gaan de dingen anders, we hebben niet alles in de hand. Zie het Licht in je Zelf en houd van je zelf, ook dat deel van je dat zich schuldig voelt. Jij bent Liefde en je bent Licht. Dit hoef je echt niet hier bij deze bewoners te halen, zie het licht in je zelf. We brengen jou dit bewustzijn nu, in een andere tijd. Zie je de handen, handen vol Licht die zich naar je uitstrekken?Ik zag werkelijk Lichthanden boven haar zich uitnodigend naar haar uitstrekken. Maar er was iets dat haar weerhield.
Ze wilde de kinderen niet in de steek laten. Daarop ging ik met de Rainbowspray naar de hoek waar de drie kinderen waren. Ik sprayde 1 keer en vertelde hen dat ze nu samen met de vrouw naar een plek mochten waar het fijn en goed is en waar ontzettend veel van hen gehouden wordt. Ze wilden allemaal een spray, dus ik sprayde nog tweemaal. Daar moest ik wel even om lachen. Ik voelde een speelsheid en blijheid van de kinderen. Ze hadden verder weinig aansporing nodig. Hand in hand zag ik alle vier worden opgenomen in het licht.

Een indrukwekkende ervaring was dit, die mijn hart vulde met dankbaarheid. Om of boven mijn hoofd had mijn vriendin een soort halo gezien, helder wit. De kracht van liefde en ons hart is zo enorm!

De mogelijkheden om lichtremedies in te zetten zijn dus heel divers. Er is nog zoveel dat het bewustzijn van Licht nodig heeft….
En wat is het prachtig dat we deze remedies tot onze beschikking hebben om deze velden in onszelf en bij allen die de weg naar het Licht ´even´ kwijt zijn te openen.

Uit de grond van mijn hart kan ik maar één ding zeggen: God zij dank!

Living Thirteen

De doos Living Thirteen is voor mensen die de mogelijkheden van 2012 en verder en de diepgaande veranderingen die dat met zich meebrengt, te omarmen. De lichtremedies van doos Living Thirteen zijn accuraat en werken doeltreffend om je te confronteren op een liefdevolle manier met aspecten van de ‘oude energie’ zoals angst voor verandering, egoaspecten, het zelf willen doen, controle en deze los te laten. De doos ondersteunt je om in jezelf een groter overkoepelend liefdesveld te genereren en meer te Zijn dan te doen.

Rainbow spray:

De spray is een ondersteuning voor kinderen die niet vanuit een opgelegde wil kunnen leven, maar van binnenuit willen leven: vanuit innerlijke wijsheid, vrolijkheid, creativiteit en speelsheid. Het gaat om spelend werken en leven en niet om werkend te leven, zoals veel volwassenen hun werk doen vanuit ‘moeten’. Veel kinderen en jong volwassenen haken af als een vader of moeder, juf of werkgever, ze oplegt wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren. Hun innerlijke weten, hun bewustzijnsveld of innerlijke wijsheid, is zo sterk dat zij voorbij gestelde kaders gaan. Die kaders zijn gebaseerd op het huidige bewustzijnsveld en zijn altijd beperkend, omdat zij hoofdzakelijk gebaseerd zijn op verstand en dus gebaseerd op een beperkt bewustzijnsveld. Als het gevoel ontkend wordt in een kind, past een kind zich natuurlijk aan, maar verliest de natuurlijke speelsheid. Dit leidt soms tot depressieve gevoelens en de wens om dood te zijn. De spray helpt kinderen weer hun gevoel centraal te stellen. Bij deze spray gaat het om het aanboren van de eigen kennis en deze op eigen wijze (eigenwijs) toepassen voor nieuwe dingen. Het verwoorden van de eigen wijsheid genereert levende woorden, woorden die met hun trilling scheppen en andere mensen inspireren (zie ook Anastasia deel 7, ‘The Energy of Life’, Vladimir Megre).
De Rainbow spray ondersteunt ook met name kinderen om in hun lichaam te blijven. Voor deze kinderen is het belangrijk dat ze niet op de oude manier opgejaagd worden om fouten te herstellen, maar dat ze de ruimte wordt geven in verbinding met hun gevoel verder te gaan op hun manier.

Zie voor meer info over de werking van de lichtremedies en de diverse therapeuten die ermee werken op de site van Healing Arts

Geverifieerd door ExactMetrics