Energetische Allergie Heling

"Heling uit de Bron"

bij allergieën en andere symptomen, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel

 • Verwijderen van ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën, en het kalmeren van de ontstekingen en pijn veroorzaakt door pathogenen.
 • Betere opname van de voedingsstoffen waarvan ons lichaam afhankelijk is. Ook al eten we gezond, krijgen de juiste voedingsstoffen binnen, of gebruiken supplementen om tekorten aan te vullen, soms is ons lichaam niet in staat om de essentiële stoffen ook werkelijk op te nemen.

 

Weerstand

In wezen zijn allergieën niets anders dan weerstanden, onbalans of disharmonie in je systeem. Je kunt je niet werkelijk verbinden met een energie, en deze daardoor niet volledig doorvoelen en verwerken.

Deze EAH helingen zijn er op gericht om de verbinding te herstellen en harmonie te brengen zodat allergieën of andere lichamelijke symptomen tot rust komen, verminderen of volledig helen.

Meerdere factoren spelen vaak mee. Dat kunnen verschillende virussen of bacteriën zijn, maar ook emoties, mensen, gebeurtenissen, omgevingsfactoren, enz. kunnen hierbij een rol spelen. Zo kan een allergie voor bepaalde voeding gelinkt zijn aan een emotie, een diepgewortelde overtuiging, en/of samenhangen met virussen en/of bacteriën. Als er meerdere factoren meespelen, kan het langer duren voordat de allergie helemaal verdwenen is.

In goddelijke Liefde en Licht

Deze helingen worden gedaan vanuit een afstemming op ons Hogere Zelf. Dat Deel van ons dat verbonden is met de Eenheid, met jouw Oorsprong.
Vanuit mijn afstemming op mijn 'Hoger Zelf Hart', maak ik contact (nadat je daar toestemming voor hebt gegeven) met jouw Hogere Zelf. En vraag of we mogen zien wat de oorzaak is en wat ten grondslag ligt aan jouw allergie, of aandoening. De antwoorden die ik doorkrijg zijn dus in feite antwoorden van jouw eigen hogere weten, wat niet in je alledaags bewustzijn aanwezig is.
Je ontvangt de helingen naar gelang je lichaam dat aankan op dat moment, in een sfeer en ruimte van jouzelf waarin niets binnen kan dringen dat minder is dan deze hogere vorm van Liefde. Gegrond in je lichaam, verbonden met Gaia (het vijfdimensionale bewustzijnsveld van Aarde) en in het hart van jouw hogere Zelf.

Datgene dat zich heeft vastgezet in je lichaam kan door de heling in beweging komen, omdat het gezien en geaccepteerd wordt en (onbewuste) weerstand hiertegen wegvalt. En dan is er ruimte voor heelheid, dus heling. Alles geschiedt ‘In goddelijk Licht en Liefde’, woorden die tijdens de heling ook telkens worden uitgesproken.

Kwantumheling en Ascentie

Je lichaam, je bloed bevat niet alleen herinneringstrillingen van gebeurtenissen en ervaringen uit dit leven, maar ook van parallelle en ‘vorige’ levens. Ook in zo’n ander leven kan zich iets hebben vastgezet wat je nu in je huidige leven belemmert of laagfrequente energieen aantrekt, zoals virussen en pathogenen.
En juist in dit leven van nu komen al onze ervaringen samen. Niet alleen onze gaven en talenten herinneren we ons nu, maar vooral ook krijgen we te maken met vastgezette pijnlijke ervaringen die in het bewustzijn van NU (= groter liefdesbewustzijn) gezien en geheeld willen worden.
We leven in een tijd van versnelde ascentiefrequenties, ons lichaam is aan het veranderen en laat ons dmv symptomen zien wat we achter ons mogen laten.

Als we dus een EAH Heling doen, reikt dat vanwege de afstemming en de coderingen verder dan ons fysieke lichaam, namelijk ook op mentaal/emotioneel/spiritueel gebied en in andere levenservaringen. De heling bestaat uit gecodeerde energieën en patronen die multidimensionaal werken, wat betekent dat ze bestaanservaringen van en door dit leven en vorige levens, door tijdlijnen, realiteiten en dimensies opruimen, helen en harmoniseren. Ze kunnen voor verschuivingen en transformaties zorgen op spiritueel, emotioneel, mentaal en fysiek gebied.

BronLicht tot in het fysieke

Alle helingen die vanuit het LICHTbewustzijn worden gegeven, zijn verreikend wanneer de intentie zuiver en puur is. Mocht dit laatste niet het geval zijn, dan werkt het niet.

Lichtheling is de pure zuivere Bron van waaruit niets wordt opgedrongen, je wordt als het ware uitgenodigd… om te voelen wat er in je leeft, om je bewust te worden van al die dingen die je niet bent, maar die je door cultuur, omgeving, opvoeding, zelfbeeld, religie, enz. hebt aangenomen als waarheid.
De allergieheling werkt heel fysiek. Zo kan bijvoorbeeld een tarwe-allergie veroorzaakt zijn door een emotionele ervaring in je jeugd, of een diepgewortelde overtuiging van zelfkritiek. In zo’n geval wordt niet alleen de voeding ‘tarwe’ in de heling opgenomen, ook ‘zelfkritiek’. Of je relatie met voeding, met je lichaam, je omgeving, enz.

Na een heling kun je wat moe worden, je kunt emotioneel geraakt worden, je kunt tijdens de heling subtiele energie door je lichaam voelen stromen. Soms wordt een allergie eerst wat heviger, voordat het afzwakt en verdwijnt.Als er meerdere factoren meespelen, kan het langer duren voordat de allergie helemaal verdwenen is.

Zelfheling en bewustwording

Je ontvangt niet alleen helende harmoniserende energieen, je krijgt op deze manier inzicht in fysieke en innerlijke patronen en wordt je bewuster van alle verbanden en samenhangen.

Vaak is het nodig dat deze heling wordt ingesproken en dat je dat een aantal keren een mp3-bestand gaat afluisteren.  Je neemt dus actief deel aan je genezingsproces.

Tijdens de heling kun je gewaarwordingen hebben van een energiestroom door je lichaam, je kunt emotioneel aangeraakt worden, je kunt moe worden. Neem extra rust als je dat nodig hebt en drink vooral veel extra water voor de afvoer en de werking van de energie.

Ervaringen

  • Tamara (35): "Ik ben heel dankbaar dat ik deze helingsmethodes heb mogen ontvangen. Het heeft mij heel veel gegeven en verder gebracht in mijn proces. Het is heel bijzonder. Hartelijk dank hiervoor." 
  • N. (39): "De healings werken op een heel diep niveau door. De verschillende klanken zijn heerlijk om naar te luisteren en resoneren tot op celniveau. Diepe (familielijn)wonden zijn geheeld en zorgen ervoor dat ik dichter bij mezelf gekomen ben. Na een aantal weken dagelijks luisteren naar de healings merk ik op dat ik minder gevoelig ben voor bepaalde voedingsmiddelen en vooral heel veel liefde voel; voor mezelf én mijn naasten. Ook ervaar ik voor het eerst in mijn leven innerlijke rust."
  • S. (74), Ze voelt een weldadige vrede in haar hart en in haar lichaam door de helingen, waarbij zowel virussen/bacteriën/vaccinaties als emoties worden behandeld. "Ik wil graag doorgaan met de helingen".

 

Voor jou

Gebruik een koptelefoon of oortjes en ga er even voor zitten. De eerste keer met volle aandacht, daarna kun je het afluisteren terwijl je andere handelingen verricht. Doe dat twee maal per dag, bij voorkeur 'sochtends en 'savonds. Het werkt ook als je ermee in slaap valt. Dit zijn algemene helingen die veel helingsaspecten bevatten. Blijf je klachten houden, dan zou er gekeken moeten worden naar specifieke en samenhangende aspecten zodat je een combinatie van helingen op maat hebt die voor jou een sleutel vormt tot opening en heling.

 

 

Aanvraagformulier zie:  CONSULTEN

.

(Kimberlie Carlson ontving deze helende coderingen en gaf ze vorm als 'Energetic Allergy Healing'.)

 

Hoewel deze helingmethode bijzondere veranderingen teweegbrengt bij velen, heeft het lichaam soms ook een noodzakelijke fysieke ondersteuning nodig. Te denken valt dan aan helende voeding. En reguliere medicatie is soms noodzakelijk als primaire behandelmethode waarbij de EAH een welkome aanvulling is, waardoor zelfs de reguliere medicatie beter aanslaat en genezing en heling een diepere betekenis krijgen. Hierin wordt een beroep gedaan op je eigen onderscheidingsvermogen en keuzes. Voor mij is dit vooral een helingmethode die past bij deze nieuwe tijd waarin we letterlijk begrip, zicht en licht krijgen in en op de patronen, overtuigingen in onszelf en alles wat ons afhoudt en terughoudt om volledig ons Ware goddelijke Zelf toe te laten in ons menselijke lichaam.  

 

1 gedachte over “Energetische Allergie Heling”

 1. Via een vriendin in kontakt gekomen met Tineke. Het eerste gesprek was al heel prettig en empathisch.
  De uitkomsten waren nogal overrompelend maar heeft me zeker opweg geholpen. De begeleiding is heel begripvol en helpt je om het te verwerken. Ben er nog niet , maar ik ga hier zeker mee verder.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics