Even voorstellen – Sound of Crystal

Elly Blum

Ik houd van kristallen. Ik ben er intuïtief mee verbonden en vind overal ter wereld bijzondere kristallen. Door de kristallen ben ik gevoeliger geworden voor energieën. Vooral speciale ascentie stenen komen op mijn pad. Kristallen ondersteunen mij in het proces van zelfverwezenlijking.

Mijn werk met kristallen is voornamelijk bedoeld om hogere energieën op aarde te brengen en het licht dat wij zijn te laten stralen.

Sanny Dragtstra

Het werken met kristallen heeft me al jaren geholpen bij mijn spirituele ontwikkeling. Het blijkt dat ik gevoelig ben voor energieën, hierbij ondersteunen de kristallen mij, bijvoorbeeld bij aarding en chakrahealing. De kristallen brengen mij ook naar een hoger bewustzijn. Als therapeut ben ik al vele jaren werkzaam in mijn eigen praktijk “Licht dat heelt”. Ik zie het leven als een leerschool van zien en ervaren.

 

Yolinde Galama


Spiritual Mother, Healer en Medium

'Life itself is the answer to everything
In de Stilte spreekt het Al'

“Steeds weer vind ik mijn waarneming enerzijds zo verwonderlijk en anderzijds zo vanzelfsprekend. Hoe het overeenstemt met jullie waarnemingen, hoe de timing van alles zo klopt, van alles en alles. Ook van de misère en pijn die zich aandienen. Alles als schijnbaar losse kralen die nu zo zichtbaar een stralende ketting vormen; als fractals van de Bron 'ineens' zo maar zichtbaar op een rij. Het bevestigt de zuiverheid van onze waarnemingen, dat we die volledig kunnen vertrouwen en serieus nemen. En het bevestigt dat wat in mij/ons zich aandient en wat zich in ons laat horen, zien en voelen - dat dit de tijd is om het naar buiten te brengen in de 3D wereld van de vorm in een vorm die ieder van ons past. Het is een wonder. Een natuurlijk, Divine Wonder. Ik voel me dankbaar en nederig.”

 

 

Geverifieerd door ExactMetrics