Feestelijk Nieuw Begin

De allerbeste wensen voor jou bij dit nieuwe begin!

Dat alles wat je nodig hebt naar je toe mag komen!

Dat ´allerbeste´ zal voor iedereen heel verschillend van vorm zijn. De een denkt aan zekerheid van een vast inkomen, misschien een ander huis, andere auto, de ander aan een goede gezondheid, weer een ander aan oplossing van een langslepend conflict of misschien vind je het ´allerbeste´ voor jezelf wel een zorgeloze vakantie. Ik wens voor mijzelf een goede gezondheid, financiële onafhankelijkheid en harmonie in mijn leven. Zo heeft iedereen zijn eigen wensen en ideeën over wat hij of zij nodig heeft.

Wat heb ik werkelijk nodig? Een diepere wens van mij is er een die persoonlijke wensen als het ware overstijgt. Ik wens voor mezelf dat datgene op mijn pad mag komen waardoor ik in staat gesteld wordt het allerbeste uit me zelf te halen. Dat ik situaties op mijn pad krijg waarin ik wordt uitgedaagd om te kiezen voor het allerhoogste, namelijk Liefde en Licht. Misschien is het voor sommigen ietwat hoogdravende taal, maar dit is wel wat ik mij ten diepste wens. Misschien ligt dit wel dicht bij datgene wat mijn ziel zich wenst.
Mag ik jou dit ook toewensen?
Ondanks dat dit niet altijd de gemakkelijkste opgaven en situaties zijn, kunnen het wel de meest verrijkende ervaringen worden. Dat zien we niet een twee drie als we er middenin zitten. Je kunt het gevoel hebben dat je geen houvast meer hebt, dat je geen vaste grond onder je voeten hebt. Groei en ontwikkeling gaan gepaard met het loslaten van oude patronen (gedachten, ideeën) en oude pijn. Dit kan nogal een heftig ervaringsproces zijn.

Misschien heb jij net als ik en vele anderen de laatste tijd gemerkt dat het wel lijkt of oude dingen waarvan je dacht dat je het achter je had gelaten, opnieuw weer langskomen. Een gebeurtenis of een opmerking van iemand raakt je en diep van binnen voel je een oude pijn of oude emotie weer even. Alsof er nog restjes moeten worden opgelost nu en werkelijk losgelaten mogen worden. Alsof je nog even een kans geboden wordt om nu een andere keuze te maken door het oude patroon te doorbreken en nu vanuit je hart te handelen.

Want dat kan de start van elk moment, van elke dag, van elk nieuw levensjaar, van elk kersvers kalenderjaar zijn. Telkens opnieuw kiezen vanuit de energie van je hart en breken met oude patronen en structuren uit een tijdsperiode waarin de energie van controle de overhand had. Het is een niet te stoppen evolutieproces voor de aarde en de mensheid en voor ons persoonlijk. Het oude laat zich in alle hevigheid nog zien, zowel in de wereld om ons heen als in onszelf. Als je de blik naar buiten richt en al het onheil dat via de media wordt verspreid bij je binnenlaat, kun je vertwijfeld en wanhopig worden.
En toch hoef je niet machteloos toe te kijken hoe manipulatie en machtstructuren nog meer druk en controle lijken te willen uitoefenen. Het heeft geen zin om je focus te richten op de chaos en de angst die je ziet.
Er is een krachtig veld dat jij kunt neerzetten. De grootste kracht die je maar in kunt zetten en dat is jouw bewustzijnsveld van liefde en eenheid. Daar begint het mee.

Voel je verbinding met de aarde en focus je op de ruimte in je hart. Voel liefde en dankbaarheid voor de aarde en voor jou zelf, voor wie je bent. Voor alles wat er in jou leeft en jou tot jou maakt. Niet alleen je licht, ook het donker in jezelf. Voel liefde voor je weerstanden, je zelfkritiek, je schuldgevoel, je angsten en je zorgen. Alles mag er zijn.
Dan is er sprake van eenheid in en van je Zelf. Als er in ons zelf geen sprake is van eenheid, zullen we dat ook niet in de wereld om ons heen kunnen scheppen.

Om te leren om meer van mezelf te houden, brengt het leven mij datgene op mijn pad wat ik nodig heb. Zodat ik elke keer weer de kans krijg om te kiezen voor het hoogste in me zelf, namelijk liefde en licht. Het is een vallen-en-opstaan-proces van acceptatie en ontdekking.

Maar het is ook een proces dat niet tegen te houden is. Wij herinneren ons weer….. dat we Licht zijn.
Vraag om Licht in je hart, vooral op die momenten dat je het moeilijk hebt en voel liefde voor je zelf. Je wordt uitgedaagd om te kiezen voor het allerbeste. Het allerbelangrijkste dat je op dit moment kunt doen na alle strijd die je gestreden hebt en bij alle vragen die je misschien nog hebt. Liefde is werkelijk het enige antwoord.
Niet alleen jij Zelf, maar ook je omgeving wordt hierdoor aangeraakt, want je bent verbonden met alles en iedereen. De mensen om je heen, de plek waar je woont, de aarde, zelfs het universum. Je bent een deel van het geheel.
Liefde is een scheppende energie. Leven vanuit je hart zal al je wensen vervullen.

Als jij je realiseert en begrijpt hoe deze krachtige energie werkt, dan besef je dat jouw hart, jouw vermogen om liefde te ervaren, de potentie heeft om de wereld te veranderen. En stel je nu eens voor dat duizenden, miljoenen mensen zich net als jij zich hier bewust van worden….
Stel je eens voor……

Jij hebt je Zelf nodig! De aarde heeft de energie van jouw ware Zelf nodig!

Mijn wens voor jou bij elk feestelijk begin - of je nu een nieuwe dag, een nieuwe week, een nieuw levensjaar of een nieuw kalenderjaar in gaat - is dan ook het ALLERBESTE. Dat alles naar je toe mag komen wat je nodig hebt om jouw Liefde en Licht te laten stralen.
Het heeft geen zin om te wachten op hulp of verlossing door wie of wat dan ook, jij Zelf bent degene op wie je gewacht hebt!

Kijk eens op: Meditaties/en (met name bij) 'Hoger Zelf'  en op Kristalfrequenties. Hiermee vind je krachtige (Licht)ondersteuning tijdens de unieke weg die jij gaat.

Heb je even elf minuten de tijd?
Kijk dan eens naar dit filmpje van Spirit Science op youtube waarin de uitwerking van onze hartsenergie prachtig wordt uitgebeeld. Ik word er helemaal blij van, elke keer als ik het bekijk.
Ga het beslist kijken, je brein begrijpt dan ook beter welke enorme invloed het hart kan hebben. Welke invloed JIJ kunt uitoefenen op de mensheid en op de aarde simpelweg door van je zelf te houden. Echt de moeite waard! De invloed van je hartsenergie - Spirit Science

Geverifieerd door ExactMetrics