Helende Massage

Helende Massage

Ons fysieke lichaam is misschien wel het allerbelangrijkste informatieveld dat ons ter beschikking staat op onze weg naar genezing en heel wording.

Misschien word ook jij momenteel nadrukkelijk uitgenodigd om alles op te ruimen wat niet hoort bij wie jij werkelijk bent. Fysieke of mentaal/emotionele onbalans kun je als zo’n ‘uitnodiging’ zien. Door liefdevolle aandacht en erkenning te schenken aan alles wat zich heeft vastgezet in je lichaam zet je vanuit eigen kracht een belangrijke stap naar genezing.

Informatie van het Lichaam
Ons bloed draagt de herinneringstrilling in zich van al onze levenservaringen, daardoor is ons lichaam als het ware één groot informatieveld. Onverwerkte trauma´s werken door in het nu en bepalen hoe wij reageren op situaties. Zelfs als ze diep zijn opgeborgen in ons on(der)bewuste, blijven ze in ons dagelijks leven onze eigenheid, ons natuurlijke ´zijn´ ondermijnen en negatief beïnvloeden.

Onverwerkte ervaringen – je zou ze niet doorleefde of onafgemaakte emoties kunnen noemen – belemmeren een natuurlijke doorstroming van levensenergie. Doordat je je teruggetrokken hebt uit dat deel van je lichaam waar de energie geblokkeerd is geraakt, ben je niet volledig aanwezig in je lichaam en kun je niet jouw volledige kracht en potentie realiseren. Het lichaamsdeel dat hier het meest last van heeft, laat dan van zich horen doordat het gaat haperen of het laat afweten. Als je naar het signaal van dit lichaamsdeel luistert door je er vanuit je hart mee te verbinden, dan kun je het met jouw liefde van binnenuit genezen.

Genezende Bron van Licht 
Er is een deel in jou dat liefde en licht is, het is de verbinding met de stroom van Eenheid dat alle leven draagt, dat niet oordeelt en onvoorwaardelijk is en al het levende erkent als deel van deze Eenheid. De verbondenheid met onze Bron van Licht maakt de zachte aanraking van deze massage tot een communicatie op een dieper niveau.

Aarding – ‘Ja’ zeggen
De massage brengt je in een rustige staat van geaardheid en aanwezigheid. Die aanwezigheid in je lichaam en je aardeverbinding is de basisvoorwaarde om toegang te krijgen tot de informatie die in je lichaam ligt opgeslagen. Soms is de massage puur gericht op het aarden en het creëren van veiligheid zodat je weer volledig ‘aanwezig’ kunt zijn.

Jouw proces is een uniek proces, waarin je op het juiste moment krijgt aangereikt wat je nodig hebt. Datgene dat jouw liefdevolle aandacht en erkenning nodig heeft zal zich aandienen op een moment dat je ook het vermogen hebt om dit te helen. Je hoeft er niet naar op zoek, je hoeft er niet hard voor te werken. Het is zacht, licht en liefdevol.
Naarmate je al jouw ‘verloren (onbewuste) delen’ met je liefde en aandacht kunt omarmen, verdwijnt de stagnatie en zul je (zal jouw licht) dieper in je lichaam kunnen indalen.

Samen met hoogfrequente lichtdruppels van ‘Sound of Crystal’ of Healing Arts wordt dit proces van bewustwording en heling op een liefdevolle, lichte en zachte, maar tevens krachtige manier ondersteund.

Om ons te herinneren
Fysieke klachten kunnen een richtingaanwijzer naar heelheid wordenZeg ´ja´ tegen het Licht in jezelf en open jezelf voor alles wat jou tot jou maakt! Jouw zelfgenezend en zelfhelend vermogen wordt aangesproken door voelen, door lichaamsbewustzijn en door gronding. En uiteindelijk is jouw liefdesveld het meest krachtige geneesmiddel dat er is.

“…Het mooiste van alle wonderen zul je in je zelf vinden….”

 

Geverifieerd door ExactMetrics