Heling uit de Bron

Energetic Allergy Healing

Een helingmethode die past bij deze nieuwe tijd waarin we letterlijk begrip, zicht en licht krijgen in en op de patronen, overtuigingen in onszelf en alles wat ons afhoudt en terughoudt om volledig ons Ware goddelijke Zelf toe te laten en te (be-)leven als de mens die we zijn op deze Aarde.  

We ontdekken dat -naar mate wij groeien in (Harts-)bewustzijn, onze helende vermogens toenemen en dat er meer ‘gereedschappen’/handvatten voor ons beschikbaar komen vanuit dat verbindende Veld van Eenheid en Liefde.

Ik mocht begin dit jaar de krachtige uitwerking van deze 'allergie helingen' ervaren rond mijn operatie en herstelperiode. Het resulteerde erin dat ik me meer in deze methode ben gaan verdiepen. Wat een geschenk om vanuit goddelijk Licht en Liefde helingen te mogen ontvangen.  En het te mogen doorgeven. Inmiddels is het al een onmisbaar deel geworden van de (afstand)helingen.

Een van de cliënten beschreef haar ervaring als volgt:

“De healings werken op een heel diep niveau door. De verschillende klanken zijn heerlijk om naar te luisteren en resoneren tot op celniveau. Diepe (familielijn)wonden zijn geheeld en zorgen ervoor dat ik dichter bij mezelf gekomen ben. Na een aantal weken dagelijks luisteren naar de healings merk ik op dat ik minder gevoelig ben voor bepaalde voedingsmiddelen en vooral heel veel liefde voel; voor mezelf én mijn naasten. Ook ervaar ik voor het eerst in mijn leven innerlijke rust.”

 

Voor de gevorderden training zoek ik per 1 maart 2024 een aantal ‘proef’-cliënten. Ben je geïnteresseerd om tegen een fors gereduceerd tarief de helende werking hiervan te ervaren? Stuur dan een berichtje naar info@praktijknatuurlijkbewust.nl of via het contactformulier op deze website. Ik neem t.z.t. contact met je op en je kunt daarna alsnog beslissen of je op mijn aanbod ingaat.

Geverifieerd door ExactMetrics