Het Hart van Lemurie

Een kristallijnen Merkaba, een ‘toevallige’ ontmoeting, een ‘toevallige’ kaart, en de gevolgen…

Wat een krachtige ervaring was het: mezelf te openen voor een diepere verbinding met het kristallijnen hart van Moeder Aarde. Het hart had de vorm van een schitterende Merkaba van het meest heldere licht. En ik vroeg het om één te worden met de kristallijnen Merkaba in mijn hart. Hoe licht, hoe zuiver en hoe wezenlijk werkelijk voelde ‘Wie-ik-nog-meer-BEN’. De kristallijnen Merkaba vond zijn weg via mijn hart tot diep in mijn bekken.

‘Ik BEN’ mijn lichaam, een Scheppend Lichtvoertuig

                                                                                           

En dan ontmoet ik Sita, ik herken haar Lemurische energie en onze resonantie raakt me diep. De dag daarna was ik behoorlijk van slag en voelde een enorme aantrekkingskracht van enkele van mijn kristallen. Ik wilde het liefst met ze samensmelten en een diep verlangen en heimwee zorgde voor fysieke pijn in mijn hart. Wat was er toch aan de hand? Later op de dag gaven de hoogfrequente kristallen hun naam prijs: Egyptian Wands of Heka. En het duurde even voordat ik besefte dat ‘Heka’ de kaart was die ik gisteren trok tijdens de open dag bij Willemien. Betekenis: Scheppingskracht, het magische woord, universele energie en healing, scheppende levenskracht van Oud Khemitische Magie.

Bron van Goddelijke Levenskracht

Toeval of niet, het voelde heel duidelijk als een uitnodiging van deze kristallen om nu met ze te gaan werken!
Volgens de beschrijving zijn de 'Heka’s' een kanaal voor de goddelijke levenskracht rechtstreeks uit de kosmische Bron en de Universele Tempels van Heling. De wands gedragen zich als een heilige kelk die – wanneer wij ons daar op focussen - goddelijke levenskracht doorgeven om harmonie te brengen waar het nodig is.  Plantenextracten, edelstenen, kleuren en geluiden kunnen allemaal worden doordrenkt met de energie van Heka. Hoe zou het zijn om met deze prachtige helende energieën te gaan klanken vroeg ik me af...

"Laat je leiden"  hoor ik...

Creëren vanuit het Hart

Mooie ontwikkelingen, ervaringen en inzichten volgen elkaar in de eerste dagen van 2019 in snel tempo op. Wat fijn om tegelijkertijd met het huidige (soms pijnlijke) fysieke opschoningsproces dat zich niet laat tegenhouden, die bevestigende ervaringen te mogen hebben. Terwijl de Heka Wands op een bedje van Hathorzand een warm welkom wordt geheten, gaan mijn gedachten naar de recente manifestatie van de lichtklankfrequentie ‘Eenheid’, die ons helpt om de zuivere verbindende energie van ‘Vader-Moeder-Leven’ die alles doordringt, omarmt en draagt, in ons fysieke bewustzijn te kunnen gronden. We waren er zo bewust mee verbonden in het Oude Egypte, in het oude Atlantis, Lemurie en in Mu.  Mijn gedachten gaan naar de informatie die ons wordt aangereikt uit Telos, over het 'Hart van Lemurie' als de zuiverste Lemurische energie die ons hart vult en informeert en van waaruit de enig ware manier van Scheppen ontstaat.

Nu is de tijd waarin wij het langzamerhand weer in onszelf openen. We kunnen 'als vanzelf' inhaken in een nieuw veld dat tegelijkertijd onbekend maar ook zo vertrouwd en bekend voelt. Ik voel het gebeuren, jij ook? Vooral als ik anderen ontmoet in wie ik die nieuwe energie herken. Het maakt me blij en ik voel me op dat soort momenten nog meer wie ik werkelijk BEN voorbij mijn persoonlijke ik, namelijk mijn stralende Zelf. Telos zegt ons dat we de herinnering aan gouden tijdperken van zuivere oorspronkelijke kennis van de Bron van Schepping in de celstructuren van ons lichaam dragen en in de onmetelijke diepten van ons hart. Wanneer we bereid zijn innerlijk werk te doen en weer gaan leven vanuit het heilige hart van onze essentie, zullen deze bijzondere herinneringen aan ons vroegere bewustzijnsniveau weer uit ons onderbewustzijn naar boven komen. We kunnen opnieuw scheppen wat voor ons als goddelijke wezens ons geboorterecht was.

‘We maken allen deel uit van één reusachtige familie. Wij zijn dragers van hetzelfde zaad van het licht van de Schepper dat naar de Aarde is gekomen als Lemuriërs en daarna ook als Atlantiërs. Nu scheppen wij samen in liefde en eenheid een nieuwe Aarde en een nieuwe manier van zijn op deze planeet. Er ontstaat een nieuw bewustzijn dat elke pijn, elke moeite, elk verdriet en elke traan met goud zal belonen. Laat de diamant in je hart elke dag feller stralen'

(‘uit: Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn, informatie uit Telos’, via A.L. Jones)

 

Ja, het is wel duidelijk dat we in een nieuwe fase zijn beland. Het is zo merkbaar! Er valt weer een puzzelstukje op z’n plek, terwijl ik geen weet heb van hoe die totale puzzel er uit gaat zien. Wat wens ik jou van harte bewustzijnsverruimende puzzelstukjes!  Ga eens in gesprek met iemand die je niet kent en waar je ‘toevallig’ mee op dezelfde plek bent. In de Eenheid van ons hart (h)erkennen we steeds meer onszelf en elkaar en scheppen wij gezamenlijk een nieuw Lemurie. Ik voel dat we er klaar voor zijn om 'Thuis' in onze huidige vorm en tijd weer te ontmoeten en te ontvangen. En zoals Sita zo mooi zei: "Het is vooral het stralende gevoel, wat me de weg wijst".

Laten we vooral elk stralend gevoelsmoment - hoe minimaal of kortdurend dan ook - in diepe dankbaarheid ontvangen en in ons lichaam gronden.

In dankbaarheid, van hart tot hart,
Tineke

  • Boekentip: 'Inzicht in vijfdimensionaal bewustzijn' en  'Onthullingen over het Nieuwe Lemurië',  informatie uit Telos', Aurelia L. Jones

2 gedachten over “Het Hart van Lemurie”

  1. Zo fijn om te lezen; zeker nu ik me aandacht geef aan spirituele ontwikkeling. Volg nu 100 dagen I AM , geleid door Marjolein Lodrichs, voor mij een Engel. Nog zOveel te weten…..voel me aangetrokken door het licht en de lichtwezens, engelen en opgevaren meesters.
    Dank en Love

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics