Het is Volbracht!

Zonsverduistering-Nieuwe Maan – Eclips…. (volle)Maansverduistering en vervolgens het helderste Lentelicht.

volbracht1

Wat een super ondersteuning in zelfheling is er voor ons beschikbaar in deze krachtige tijd!

Ook ik mocht het ondervinden en kon definitief afscheid nemen van een loodzware jas. Twintig jaar geleden kwam het in mijn bewustzijn. Aanleiding daartoe waren symptomen van reuma. Vanaf dat moment begon een pad van ontdekken, loslaten, vallen en opstaan, om mijzelf meer en meer de energie van mijn oorspronkelijkheid weer eigen te maken. Ik mocht mij bewust worden van gedachtepatronen, diepgewortelde overtuigingen en dogma’s die zich verweven hadden met mijn systeem en die ik heb meegenomen uit zovele ervaringen en levens en uit de erfenis van mijn voorouders. Het bleken niet meer dan uitvloeiselen van onbewustzijn en onbegrip die niets te maken hebben met wie ik werkelijk van oorsprong ben.

Religie onderdrukte eeuwenlang de levensvreugde en vrijheid van mijn voorouderzielen. Jaren geleden werd deze pijn tijdens een familieopstelling zichtbaar. Een belangrijk familiethema was wel: Mea Maxima Culpa… Ik ben schuldig. De toevoeging ‘Maxima’ benadrukt hoe groot die schuld wel moest zijn. En die overtuiging nestelde zich ook in mij. Het onbevangen open kind was zich niet bewust, maar voelde des te meer.
Blijkbaar ben ik de enige uit dit gezin die dit thema als bewust werkterrein heeft, beter gezegd: had. Het raakte zoveel aan in mijn ziel. De strekking hiervan bleek enorm.

Zonde en schuld, veroordeling, verantwoording afleggen, mond dicht houden, leven volgens ‘de leer’, geen ‘fouten’ maken, een waarschuwend kerkelijk vingertje…
Ik werd er niet echt gelukkig van. Het had niets te maken met de energie van het hart, niets te maken met mijn goddelijke afkomst en de energie van liefde en leven. In tegendeel: het werkte mee aan het ontstaan van een auto-immuunziekte. Mijn lichaam had zich gevoegd en gevormd naar mijn overtuigingen en gedachten over mezelf.
Gelukkig mocht ik tot nu toe vele jassen uittrekken en elke jas waar ik afscheid van nam voelde zo bevrijdend. Nu, anno 2015, is het alsof mijn lichaam eindelijk ontwaakt uit verstarring en de stijfheid. Alles wat zich fysiek heeft vastgezet lijkt in beweging te komen en los te raken. Aan mijn maandenlange verkoudheid lijkt geen eind te komen. Het gaat goed!

En tijdens de zonsverduistering en nieuwe maan voorafgaand aan de lente-equinox voel ik de bijzondere energie van stilte en naar binnen keren, een ‘niets’ en tegelijkertijd ‘alles’ waarin alles oké is zoals het is en was. Ritueel laat ik alle familierestjes die er nog zijn met wortel en al los:

De woorden ‘zonde, veroordeling, schuld, leer, religie, kerk, dogma, boosheid, pijn, reuma, onmacht en onbewustzijn’, verdwijnen onder een gouden penseelstreek. En al mijn voorouders reageren met verbazing en vreugde, opgelucht als zij zijn en een nooit gekende bevrijding voelend. Om daarna te worden verbonden met zilveren en gouden stralen en opgenomen in zwartfluwelen duisternis dat zich met het zilvergouden licht vermengt.

Vanuit het midden, waar een waterval van het helderste Licht ontspringt, verschijnen andere woorden:
‘Ik Ben, Kracht, Liefde, Verbinding, Schuldeloos, Licht der Wereld, God’.zelfrealiseren

En terwijl de stroom van zilverlicht in kristallijnen deeltjes uiteenvalt en alles en iedereen in zich opneemt, zijn de enige woorden die over blijven: Ik Ben.

En mijn ziel weet: Het is Volbracht!                        

©Tineke

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics