Hoger Zelf Activatie

Belichaming van het Licht van je Hoger Zelf

Doe deze meditatie elke dag om in je lichtkracht te blijven.  Door je te verbinden met het Licht van je Hoger zelf, overstijg je de velden van angst, van macht en oorlogen en ben je aanwezig in een veld van Hoger Bewustzijn, van Licht en Liefde. Jouw Licht is zo noodzakelijk nu, meer dan je wellicht beseft! We hebben een historisch kantelpunt bereikt en er wordt een beroep op je gedaan om in de Kracht van je werkelijke Zelf te gaan staan.

Zit in ontspannen en gefocuste houding. Adem driemaal diep in en uit, terwijl je je focus volledig legt op je lichaam. Voel ontspanning komen in je hoofd, je schouders, je bovenlichaam en voel dat je zit. Voel ook spanning wegvloeien uit je bekken en zitbotten en wees je gewaar van je benen en je voeten die de aarde raken...

Verbind je in gedachten met het kristallijnen hart van die prachtige zon onder je. Adem deze kristallijnen lichtenergie in en gebruik je voetzolen als longen en achtereenvolgens je hele lichaam als één grote ademende long. Met je uitademing grondt je het in je lichaam tot diep in je bekken waarbij je laat gaan wat mag gaan. Adem zo in en uit, de kristallijnen zonverbinding sterker en krachtiger makend, zodanig dat een straal van licht uit dat kristallijnen hart zich diep in je basis met jou verbindt, en in je bekken verankert. Voel dat de energie je hele lichaam vult en omhult.  Wees je bewust van de reacties van je lichaam dat in een steeds diepere ontspanning komt.

Adem in en uit… adem de kristallijnen verbinding van moeder Aarde, grond het met je uitademing. Je ademt niet alleen AardeLicht, je wórdt AardeLicht…

Neem even de tijd om dit te voelen. Blijf je bewust van je in en uitademing. Zie hoe het licht zich verankert in je basis terwijl de verbindende straal een kolom wordt, breder wordt. Zie in deze zuil van licht de verbindende ademhaling van jou en moeder Aarde. Haar uitademing is jouw inademing en jouw uitademing is haar inademing. Voel de eenheid die ontstaat. Je wordt en bént Aardelicht…

Visualiseer dan een cirkel van goud-wit licht om je heen en roep jouw Hulpbronnen, mentoren van Licht aan. Vul dit voor jezelf in, en als je ze niet bij name kent, vraag dan vanuit jouw onbewuste weten aan jouw Helpers die zich in hogere Bewustzijnsrealiteiten bevinden (iedereen heeft een familie van Licht, engelen, gidsen, of je je er nou bewust van bent of niet) of ze met hun energie aanwezig willen zijn voor jou. Voel ze een voor een naast je komen staan en voel hoe ze samen een energiecirkel van zuilen van Licht om jouw goud-witte lichtcirkel vormen. In deze kring van Liefde en Licht kan alleen Liefde en Licht binnenkomen.

En spreek ze dan hardop toe: ‘Vanuit een hart van dankbaarheid voor jullie aanwezigheid, vraag ik jullie mij te helpen het kristallijnen licht van mijn Hogere Zelf en soevereine goddelijkheid vandaag in mijn menselijk lichaam te integreren, op alle vier niveaus van mijn wezen: mijn fysieke lichaam, mijn emotionele lichaam, mijn mentale lichaam en in al mijn spirituele Lichtlichamen.

Neem de tijd om de energie te ervaren en te doorvoelen in het middelpunt van deze krachtcirkel. Voel de bemoediging van jouw Lichtfamilie. Wees ook nog even die ruime lichtkolom gewaar vanuit het kristallijnen hart van de Aarde, en hoe je lichaam met dit kristallijnen licht gevuld is.

Roep dan het Licht van je Hogere Zelf aan dat je boven je kruin ziet verschijnen en als een waterval van licht via je hoofd je lichaam in stroomt. Langs de achterkant van je nek, je schouders, je armen en je hart bereikt. Voel het zuivere heldere Licht dat zijn weg moeiteloos vindt naar je organen, je lichaamscellen, door je hele lichaam heen tot diep in je bekken, waar het zich verbindt met jouw kristallijnen verbinding met moeder Aarde. Je voelt je nog completer, lichter en meer heel in deze connectie, terwijl je hele lichaam zich vult met het licht van jouw Hoger Zelf. Het gaat voorbij je fysieke lichaam en ook de ruimte binnen de gouden cirkel vult zich nu met het licht van jouw souvereine goddelijke Zelf.

Dit BEN jij! Belichamend al je Lichtkracht, in al je schitterendheid, Dit ben jij, belichamend Al wat jij BENt….

Voel hoe je tintelt, hoe je schittert, hoe alles feest voelt in je lichaam. Hier kan alleen binnenkomen wat jouw goddelijke essentie evenaart.

Voel hoe je lichaam reageert, hoe je lichamen reageren. Niet alleen dit fysieke lichaam van jou is gevuld met informatie van jouw Hogere Zelf, ook al jouw andere lichtlichamen. Al jouw incarnaties waar dan ook, wanneer dan ook… voel hoe alles doorstroomd wordt, alles wie je ooit was wie je bent en wie je zult zijn. Het licht van jouw oorsprong, zo Groots ben jij!

Geverifieerd door ExactMetrics