Immuunversterking voor lichaam en geest

Tip 1 Hoger Zelf Activatie

Om je dag mee te beginnen: Energetische Aarding en bescherming door een 'Hoger Zelf Activatie' - Om af te luisteren of om te lezen - <<volg deze link >>-

#Meer Hoger Zelf meditaties vind je op SoundCloud 

Tip 2 Selderijsap

Begin de ochtend na het opstaan met het sap van een hele stronk selderij, dat is ongeveer een halve liter. Begin eventueel met een kleine hoeveelheid om er aan te wennen en voer dat langzaam per dag op.

Selderijsap hongert ziekteverwekkers als het ware uit en bevat een groot aantal (nog niet ontdekte) minerale zouten die samen als antisepticum werken. Deze krachtige minerale zouten breken de celmembranen van ziekmakende pathogenen die hierdoor vernietigd worden.

Tip 4 Heavy Metal Detox smoothie

Een smakelijke smoothie om je lichaam te reinigen van belasting van zware metalen, van toxines en van virussen. Na de selderijsap kun je deze 'heavy-metal-detox' van Medical Medium als 'ontbijt' nemen en geef je hiermee je lever een boost in zijn reinigende en ontgiftende taak.  Doe het wekelijks of een aantal dagen achter elkaar. Bereid je lichaam en je zelf voor op de toenemende stroom van hogere lichtfrequenties!

Ingrediënten in de blender:
2 bananen
200 gram wilde bosbessen (o.a. dpvrs AH) of gewone blauwe bessen
20 gram verse koriander
200 ml verse sinaasappelsap (1 á 2 sinaasappels)
1 theelepel gerstegraspoeder*
1 theelepel spirulina*
1 klein handjevol Atlantische dulsebladeren of 1 volle eetlepel dulsevlokken*
Optioneel: beetje water, kokoswater of verse sinaasappelsap om er een drinkbare smoothie van te maken.

(*leverancier voor Nederland van Medical Medium producten: Morgen is Nu )

Tip 5 Vitamine C-shock therapie bij eerste verschijnselen van verkoudheid

Je neemt natuurlijk al een flinke doses vitamine C elke dag, maar zodra je een verkoudheid voelt opkomen begin je aan deze 'shock-therapie' (in combinatie met de zink-shock-therapie):

drink elke twee uur een mengsel van:
1000 mg Ester-C (of inhoud van 2 capsules van 500mg)
1 kopje warm water
2 tl rauwe honing of 100% ahorn siroop
1 geperste sinaasappel of citroen

Tip 6 Zink shock therapie bij beginnende griepverschijnselen

(in combinatie met de vitamine C-shocktherapie)

Ook dagelijkse zinksuppletie is aan te raden. Maar zodra je een eerste teken van griep krijgt, zet je (samen met de vitamine C deze succesvolle 'shock-therapie' in:

Twee volle druppelaars vloeibaar zink in je keel een minuut laten inwerken en slik het daarna door. En dat herhaal je elke drie uur gedurende twee dagen.
Vloeibaar zinksulfaat geeft een belangrijke boost aan het immuunsysteem en is een van de belangrijkste middelen om virussen te bestrijden. Het doodt virale cellen en verlaagt ontstekingsreacties.

(zinksulfaat verkrijgbaar bij Morgen is Nu)

Geverifieerd door ExactMetrics