LichtKlank Workshop ‘Heelheid’

Heling uit de Bron

maandagochtend 10:00-11:30/12:00 uur
11 maart

Een workshop met geleide meditatie en LichtKlank, waarin we een diepere verbinding aangaan met de natuurlijke Wijsheid van ons lichaam. Wij verbinden ons met het aspect van Heelheid dat in ons is en waarvan de vonk nooit gedoofd is in welke verdichting wij ook ons bevonden.

Door de quantum-wetenschap weten we nu dat we ten diepste verbonden zijn met ons lichaam, met de Aarde (natuur) en met elkaar en dat wij actief invloed kunnen uitoefenen op het zelfhelend vermogen van ons lichaam.

Dit is dè tijd om deze helende oerkracht wakker te maken in de meest fysieke structuren in ons lichaam en onze cellen van nieuwe informatie te voorzien. Je hebt het vermogen om jezelf te helen, door deze kracht aan te spreken en vanuit je hart de verbinding aan te gaan met iets dat groter is dan je persoonlijke zelf, namelijk het zelf-aspect van Heelheid. In deze heelheid voel je je genezen, heel, dankbaar, intact, gezond, vol levenskracht. Ook al laat je lichaam misschien iets totaal anders zien.

Communicatie hart - brein

De energie die dit gevoel in je hart genereert beïnvloedt de cel-informatie in je brein, en vervolgens die van je lichaamsprocessen en lichaamscellen. Hoe dat kan? Duizenden neurieten (zenuwuiteinden) in je hart communiceren met die van je brein. Ze hebben de eigenschap om prikkels op te vangen en af te geven. Synapsen, de verbindingsknopen tussen deze neurieten zorgen voor prikkeloverdracht. Je zelf als heel te zien en vooral te voelen, is een krachtige energetische informatieprikkel die vanuit je hart naar je brein gaat, die daarop je lichaamsprocessen vanuit dit bewustzijn van heelheid aanstuurt. Hoe vaker je dit gevoel ervaart, des te sterker de informatiestroom is.

Misschien heb je tot nu toe veel helingswerk gedaan, emotioneel, spiritueel. Je bent je niet alleen bewust geworden van die Eenheid in Alles, je hebt ook vaak die ervaring en beleving. Dan zul je merken dat je lichaam je nu roept om die eenheid op een nog fysiekere laag te gaan voelen en tot stand brengen. Misschien heb je chronische klachten van lichte of ernstige aard. Misschien heb je helemaal geen lichamelijke klachten. In beide gevallen kunnen deze meditaties je iets brengen, namelijk een opruiming in je systeem waardoor er letterlijk meer ruimte komt voor dat nieuwe eenheidsbewustzijn.

De werking van LichtKlank

Begeleidende klanken werken ondersteunend om de nieuwe informatie in je lichaam wakker te maken en te bekrachtigen.
Klanken kunnen ook ondersteunend werken in het ‘lostrillen’ van een bewustzijnsaspect in je lichamelijke systeem dat voortkomt uit die oude overtuiging van afgescheidenheid. Het komt misschien even in je bewustzijn, maar je neemt het waar vanuit jouw gevoel van heelheid. Misschien zie je plotseling welke gedachte, overtuiging of onverwerkte emotie tot een voedingsbron is geworden voor een ziekmakend virus. Gedragen door jouw veld van liefde en heelheid kan het je lichaam nu verlaten.
Mijn eigen ervaring (het lichaam spreekt) zorgde voor een dusdanige innerlijke verschuiving en helende vrijheid dat dit een krachtige bijdrage is tijdens deze meditaties.

Helende energie in een flesje

Zoals je weet kan water energie opnemen, zoals de Japanse wetenschapper Emoto fotografisch wist vast te leggen. Tijdens je eerste workshop staat er een flesje voor je klaar dat is gevuld met zuiver water en iets brandewijn voor conservering (je kunt ook kiezen voor een plantaardige conservering van kokos glycerine). Bij elke workshop heb je dit flesje bij je, het draagt jouw intentie en helende hartenergie samen met de trillingsfrequenties van de klanken die zich tijdens de workshop laten horen en voelen. Gebruik het dagelijks naar behoefte door intuïtief een paar druppels aan te brengen op je lichaam of onder de tong. Je lichaamsbewustzijn kan de boodschap van heelheid op die manier gronden en integreren.

Co-creatie

Ieders afstemming op zijn/haar individuele aspect van Heelheid draagt bij aan het dieper gronden van dit bewustzijn, zodat je hart en je brein een blijvend coherente samenwerking aan kunnen gaan. De kracht die we aanboren en gronden in onszelf is eveneens bekrachtigend voor de anderen. Dit is co-creatie ten volle uit! Individueel en toch samen in eenheid.

Werkwijze - intentie

Elke workshop staat op zich, maar kan ook samen met die op de andere data deel zijn van een bepaalde samenhang of opbouwende energie. Elke workshop bestaat uit een geleide meditatie, klank van de kristallen klankschalen en de klank die van mijn stem gebruik maakt. De vorm en invulling ontvouwt zich in het moment en kan per keer verschillen van vorm. Onze intentie is telkens  ons te openen voor het hoogste Licht in ons zelf, onze innerlijke Bron van Heling.

Kosten

Naast jouw aanwezigheid en afstemming ben ik tevens dankbaar voor een financiële bijdrage van € 15.

Aanmelding

Maximum aantal deelnemers: zes.  Het is niet verplicht (misschien wel aan te raden) om meerdere keren aanwezig te zijn; wel is je aanmelding vooraf voor iedere datum noodzakelijk. Je kunt hiervoor onderstaand formulier gebruiken of stuur een berichtje naar info@praktijknatuurlijkbewust.nl.

[si-contact-form form='7']

 

 

Geverifieerd door ExactMetrics