Lichtheling voor het pijnlichaam

pixabay-lillaby-

 

Ken je dat? Het gevoel dat je enerzijds zo graag 'in je lichaam wilt duiken' om te horen wat het van jou nodig heeft zodat je ook daadwerkelijk kunt horen en voelen wat je te doen staat om letterlijk meer 'lucht', 'licht' en 'ruimte' te kunnen inademen?   En dat je anderzijds  - soms tegen beter weten in - meegezogen wordt in een heel andere energie die eerder ontkennend is dan ontvangend? En dat pijn maar niet weg wil?

Onze multidimensionele vermogens groeien en ons zelfgenezend vermogen neemt toe naarmate we het licht van ons Hoger Zelf heel fysiek integreren. Alle Hogerzelf lichtklankmeditaties kunnen je daarbij helpen. Neem eens een kijkje op het SOUNDCLOUD-account van NatuurlijkBewust.

Als je ziek bent of wanneer je lichaam pijn doet, was je tot nu toe aangewezen op de bekende genezingsmethoden van buitenaf.  Maar daarnaast kunnen we die toenemende lichtkracht in ons zelf aanspreken. Door je te verbinden met je lichaam en diens hogere wijsheid, en het Licht van je Hoger Zelf, kun je de pijnlijke plek of energie 'bezoeken', er mee in gesprek gaan en/of  jouw Licht daar in brengen.  De methode op zich is dan wel niet nieuw, wat wel nieuw is, is jouw groeiende belichaming van jouw HogerZelf -bewustzijn van waaruit je dat doet. Deze meditatie is zo'n soort van helende afstemming met het Hoger Zelf die ik onlangs had. Hierbij verscheen Hathor, een geascendeerde meester die het Christuslicht tijdens haar tijden op aarde volledig heeft weten te belichamen. Ze zet je Hoger Zelf-verbinding kracht bij. Ook als je geen fysieke pijn ervaart, kan deze meditatie je iets opleveren. Neem er in ieder geval zoveel mogelijk ongestoorde ruimte en tijd voor.

Ascentie en fysieke pijn

Hogere frequenties van licht veranderen ons denkkader en onze beleving van onszelf en de wereld om ons heen. Terwijl enerzijds een bewustzijn van liefde en compassie voor alles wat in ons leeft toeneemt, lijkt het tegenovergestelde ook toe te nemen. Pijn van afgescheidenheid die we al zolang met ons meezeulen in ons energieveld beweegt mee in de snellere trilling van liefde. En ja... dat voel je. Het is een hardnekkige wortel van onbewust-zijn. Dit deel wist/weet niet meer dat het nog steeds deel is van de Eenheid van waaruit het voortkwam. Pijn in je lichaam die ofwel af en toe al aanwezig was en nu lijkt toe te nemen, ofwel onverklaarbaar en er nooit was.

Uitwisseling

Ooit ging mijn lichaam eens een gesprek met mij aan (zie 'Het Lichaam Spreekt'). Daarin bleek dat niet alleen ikzelf maar ook mijn lichaam een Hoger Zelf had. Tijdens dit gesprek zag ik een virusenergie verdwijnen en plaats maken voor lichtcellen.
Recentelijk was ik het die een onderzoekend gesprek aanknoopte met mijn lichaam over een lastige energie van ontkenning en vermijding. Ik ontving en verwelkomde hierbij de hulp van Hathor, een geascendeerde Meester en een van de Keycode-mentors van de 'Sophia Dragon Tribe' (The Sophia Code). Een zware energie in mijn longen, waarvan ik me voorheen totaal niet bewust was, kon hierdoor oplossen.

Bij dit soort ervaringen besef ik hoe krachtig ons zelfhelend vermogen is, als we dat maar willen toelaten voor onszelf en als we dit maar serieus nemen. We mogen zo langzamerhand onze 'kwantumzelf' ofwel onze multidimensionele aspecten wel eens gaan gebruiken. Ons DNA verandert. Contact, bewustzijn van en de verbinding met het licht in onszelf lijkt vaak weer weg te ebben... alsof je het zomaar weer vergeet of ervan wordt weggetrokken door een lagere energie van een wereld die we juist zo graag achter ons willen laten.  Alsof die oude pijnlijke onbewuste plek ook nog eens aan het vechten is om maar gewoon zichzelf te mogen blijven. Zo overtuigd van zichzelf en zijn controlerend mechanisme, dat het zich niet een-twee-drie gewonnen geeft voor een veel betere en mooiere lichtresonantie. Mijn gedachten gaan naar de wereldse buitenwereld en zie dat daar eigenlijk hetzelfde gaande is.

Stay tuned

Deze prikkelende tijd vergt van ons doorzettingsvermogen en standvastigheid om vooral in onze lichtverbinding te blijven. Maar ook onderscheidingsvermogen en bovenal onvoorwaardelijke acceptatie voor al die energieën die in jezelf leven... Zelfs voor een trekkende of zuigende 3D-energie. Want zodra je er de strijd mee aangaat en je zelf die lichtverbinding 'oplegt' (en je schuldig voelt als het even niet lukt) verwordt het zomaar tot een dogmatisch 'moeten'. Want 'wat als...'

Kortom deze tijd van leven is best een pittige. Wat mij telkens weer in zachtheid en rust terug doet keren naar mijzelf is stil zijn. In mijn 'heilige' ruimte of wandelend in de zon. Focus op voelen en waarnemen vanuit een stil hart. Het brengt ontspanning en acceptatie in mijn lichaam.

Wat brengt jou naar de zachtheid van onvoorwaardelijke acceptatie van alles dat er is in jou?

  • Wij zijn HEEL, het is slechts ons bewustzijn dat dit nog niet helemaal door heeft.

Heb jij te dealen met fysieke pijnen? Wellicht kan mijn meditatie jou tot hulp zijn in een diepere verbinding met de pijn in je lichaam. En ook als je niet specifiek pijn hebt, kan deze meditatie je misschien toch iets brengen. Niet alle pijn is namelijk bewust voelbaar. Sta toe dat jouw hogere Zelf samen met Hathor je de bevrijding geeft die je op dit moment nodig hebt.

(Uit 'The Sophia Code'🙂 "IK BEN HATHOR, een Goddelijke Vrouwelijke Geascendeerde Meester toegewijd aan het doen ontwaken van het hoogste multidimensionale potentieel van jouw menselijke ervaring. Mijn transmissie activeert je onderzoekende en uitbreidende bewustzijn in het kwantum-weefsel van je wonderbaarlijke menselijke lichaam, wat een levende kelk is voor jouw onbeperkte Overziel om deel te nemen aan universums van vorm")

 

Er was een tijd dat we dachten dat groeien alleen kan door te lijden, maar is het niet veel fijner dat we nu weten dat we groeien door LIEFDE en BEWUSTZIJN ? 

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics