LichtKlank meditaties en persoonlijke Klankheling

Ontvang de uitnodiging om een hoger liefdesbewustzijn in jezelf wakker te maken en je lichaamscellen te vullen met het Licht van jouw Bron en Oorsprong. Zodat je als mens een beetje meer kunt zijn wie je wérkelijk BENt. Jouw bewustzijnsveld wordt lichter, de dingen gaan gemakkelijker en het zelfgenezend vermogen van je lichaam neemt toe.

Voor de maandelijkse meditatieochtenden en avonden zie de agenda.

Met beide benen op de grond
De tijd van nu, waarin wij op zoek zijn naar die liefdevolle eenheid in ons zelf, vraagt van ons een geaarde verbinding. Zowel bij emotionele onbalans, innerlijke onrust als bij ervaringen van andere dimensies en hoger dimensionale realiteiten, blijft dit een belangrijk punt van aandacht. Daarom is het verbinden met moeder Aarde tijdens de meditaties telkens weer een belangrijk onderdeel. Je kunt pas 'wie je nog meer BENt' ervaren als je volledig in je lichaam aanwezig bent en je verbonden bent met de Aarde onder je voeten. Soms is er behoefte om in woorden een ervaring te delen met de andere deelnemers, vaak ook zijn woorden niet te vinden of houd je de ervaring dicht bij jezelf. Er is altijd ruimte voor alles. Zonder dat er iets van je gevraagd wordt of dat je van jezelf iets moet... Rust in en liefde voor jezelf vormen de basis.

Persoonlijke boodschap
In een individuele klanksessie ontvang je een diepgaande persoonlijke Lichtboodschap in de vorm van klanken, energie en/of woorden die voorbij je mentale denken gaan en waarvan je hart de betekenis weet. De tegenenergie van deze helende klanksessie bedraagt € 55. Het maken van een afspraak kan telefonisch (06-20852259) of via het contactformulier op de website.

Ik ontmoet je graag!

Tineke Kleine Deters

Afbeelding: “Light Beyond Sound”, by Tatiana Plakhova of Complexity Graphics (complexitygraphics.com)

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics