Verschil Healing Arts Lichtremedies – Bachbloesems

Vaak wordt mij gevraagd of de DSC01168
Lichtfrequenties van Healing Arts het zelfde zijn als Bach bloesemremedies. Bach kent zo ongeveer iedereen wel die interesse heeft in natuurlijke middelen. Sommigen willen ruiken aan de Healing Arts flesjes en verwarren het met essentiële oliën die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden.

Over Bach bloesems kan ik het volgende zeggen. De bloesemremedies zijn in 1930 ontstaan door het bijzondere invoelend vermogen van dr Bach. Ze hebben tot nu toe veel mensen ondersteund in het harmoniseren van hun emoties en denkpatronen. In 1930 en ook de jaren daarna was er een heel ander bewustzijn over het menselijke (bewustzijns)veld dan in de tijd van nu. We moesten nog leren dat er zoiets als emoties zijn en dat er een samenhang bestaat tussen onze emoties en ons denken.
De meeste mensen zijn in hun groei en ontwikkeling dit stadium ver voorbij.

De Healing Arts Lichtremedies passen bij een nieuw bewustzijn en reiken veel verder om in jezelf grotere verbanden te ervaren. Over wie je bent, als deel van een groter geheel en als deel van universele liefde. Ze brengen je dichter bij je essentie van Licht en Liefde. Het vloeibare licht helpt je om het oude los te laten (dat bén je niet), om voorbij religie te kunnen gaan en het goddelijke in jezelf te kunnen omarmen.
De lichtremedies helpen je ook om aanwezig te zijn in je lichaam en om in het hier en nu te zijn, gegrond in de aarde. Tegelijkertijd ervaar je het hogere deel in je zelf, je Hoger Zelf of Ik Ben.
Ik zou bijna zeggen dat dit van levensbelang is voor ons om deze twee dimensies in onszelf samen te brengen en te integreren in ons lichaam. Aarde en Kosmos en (het bewustzijn van) ons goddelijke deel in dit aardse lichaam te integreren.

Door de werking van dit vloeibare Licht kun je op diepere lagen loslaten wat niet bij je hoort, zodat je vrijer en steeds meer vanuit je kern kunt leven. Je zelfgenezend vermogen neemt in kracht toe en wordt op alle lagen aangesproken door een proces van voelen, lichaamsbewustzijn en gronding.

Healing Arts Lichtremedies zijn ook vooral voor de kinderen van deze tijd geschikt. Het helpt ze hun fijngevoeligheid hier op aarde handen en voeten te geven. Ondersteunend om hun gevoel te kunnen verwoorden in het besef dat dat okee is en dat ze goed zijn zoals ze zijn. Het kan hen helpen zich meer thuis te voelen temidden van de laagfrequente wereld om hen heen.

Persoonlijke ervaring
Zo’n vijftien jaar geleden gebruikte ook ik Bachbloesemremedies. Bij spannende omstandigheden, slapeloosheid door malende gedachten, toen ik vertwijfelde momenten doormaakte en ook ter ondersteuning van reiniging van het lichaam.
Toen ik jaren later kennis maakte met de Healing Arts was dat werkelijk zo’n andere ervaring. De Bach-ervaringen vielen hierbij eigenlijk in het niet.
Ten eerste was er de gewaarwording van een emotie in mijn lichaam, die ik als waarnemer kon voelen zonder dat ik ín die emotie zat. Voorbeeld: ik voelde dat mijn lichaam vol met angst zat, van top tot teen, ik wist dat het angst was, en toch was ik niet bang, maar daarentegen heel stevig verankerd. Het voelde veilig om dit te ervaren en er bewust van te worden.

Als ik terugkijk naar de afgelopen paar jaren dan hebben de lichtremedies mij zoveel vrijheid, blijheid en levensvreugde gebracht, dat ik niet anders kan zeggen dat de Lichtremedies voor mij een groots Geschenk (met een hoofdletter!) waren en nog steeds zijn. Steeds dieper dringt het besef van mijn werkelijke essentie in mijn ‘systeem’ en in mijn lichaam door terwijl mijn ziel zich stukje bij beetje herinnert, meer en meer…

Healing Arts Lightfrequencies….. je kunt jezelf geen mooier cadeau geven!

DSC01163

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics