Kwetsbare Jij….


Wanneer je Hart zich opent...

Wees alsjeblieft zacht voor je zelf als je deze liefde voelt... en jou uitnodigt je hart te openen; niemand kan je tot iets dwingen of verwacht iets van je;  je hart en je ziel zullen je wel duidelijk maken welk pad bij je past.
Laat je tranen gerust de vrije loop…. Elke traan zal je hart reinigen en je ziel verzachten. Misschien is er een stemmetje in jou dat je vertelt dat het allemaal maar onzin is, en dat deze vorm van liefde alleen in sprookjes en in boeken voorkomt. Geloof me: het kan werkelijkheid voor je zijn! Stel je het om te beginnen gewoon maar eens voor.

Laat eerst maar eens al die gevoelens toe die je binnenwereld laat zien. Het is goed, je hoeft niet bang te zijn. Ze horen bij jou en hebben je iets te vertellen. En omdat ze bij jou horen mag je ze omarmen en er laten zijn. Accepteer eerst maar eens dat ze er zijn en neem de rust en stilte die je op dit moment nodig hebt…
Sta toe dat je hart gereinigd wordt. Sta toe dat jij de liefde in je hart toelaat en dat jouw werkelijke essentie tevoorschijn mag komen. Want liefde is jouw ware essentie, wist je dat? Ach… je was het even vergeten.
Neem je tijd… wees zacht… voel liefde voor je Zelf… open je voor je Zelf...

Word je bewust van je je gedachten. Wees je bewust van de drempeltjes die je tegenkomt terwijl je je zelf meer en meer toelaat. Wees je bewust van het stemmetje dat alleen maar kan zeggen: ‘maar wat als…’ en ‘ik weet niet hoe…’
Het kan overweldigend zijn als je hart geraakt wordt. Laat je niet beïnvloeden door dit stemmetje van je angstige ego dat wel honderd excuses en ontkenningen kan bedenken. Je hart heeft het altijd bij het rechte eind. Het hart is liefde en vanuit die liefde kun je alleen maar voor liefde in je leven kiezen. Alles wat je tot nu in een houdgreep hield en ziek maakte mag je loslaten. Kies maar voor je zelf, zoals het de bedoeling was. Alleen door naar je hart te luisteren kun jij je ware potentieel op aarde brengen. Niet door het leven te leven van een ander.

Stil maar, voel maar, luister maar, je hart en je ziel weten wel dat het waarheid is. Omarm jezelf van binnenuit met alle liefde die je op dit moment kunt voelen. Dit is jouw schild van bescherming en veiligheid.
Durf de stap maar te wagen, er is zoveel liefde om je heen en in jou dat wacht op jouw toenadering.
Het is er echt, het is werkelijkheid! Luister maar… voel maar…

©

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics