Verbinden in liefde

www.akaija.com
Vrijheid in verbondenheid

Geef jezelf via onderstaande oefening het geschenk van verbinding… even stil zijn om te ervaren dat je niet afgescheiden bent. Zoek daar even een moment voor uit waarin je niet gestoord kunt worden.

Besef in de eerste plaats dat jouw beschermengel dicht bij je is en je bij de hand neemt. Vraag maar om begeleiding. Heb je niets met engelen? Wie of wat is dan jouw ‘hulpbron’? Dat kan iemand zijn die een belangrijke plaats inneemt in je hart… Je kunt ook vragen om begeleiding van ‘het hoogste Licht’ in jezelf, je hoeft niet te weten wie of wat dat dan is. Je intentie en verlangen en je vraag is voldoende. Maak contact en vraag gewoon, want als je vraagt om begeleiding van wie dan ook… dan ís die begeleiding er ook voor je.

Voel dat je lichaam comfortabel zit of ligt en voel het kloppen van je hart. Besef dat het met elke warme klop zuurstof en bloed doorgeeft aan elk orgaan in je lichaam in welke omstandigheid jij ook verkeert. Zomaar… een constante voortdurende stroom… Leven. Zonder voorwaarden… vanzelf… wat je ook doet.. luister maar en voel maar…

Focus je op het kloppen van je hart terwijl gedachten gewoon voorbijkomen en gaan…. Laat ze voor wat ze zijn, schenk er geen aandacht aan. Je hart klopt… je bloed stroomt…voel de energie in je handen, je vingertoppen, je ruggengraat, je voetzolen. Je wordt gevoed met Leven in elke minuut, elke seconde….
En laat het geleidelijk aan stil worden terwijl je met je bewustzijn naar je hart gaat…. Stel je voor dat zich een ruimte opent die grenzeloos is… Misschien zie je beelden of kleuren, misschien alleen leegte…. Alles wat je waarneemt of ervaart is goed zoals het is. Heb geen verwachtingen, je hoeft nergens aan te voldoen, er alleen maar aanwezig te zijn. Het is jouw persoonlijke ervaring in jouw Zelf. BEN daar even voor zolang je wilt… en voel. De zachtheid, onvoorwaardelijkheid en de eenheid in alles…. zonder vaste vorm… alleen zachtheid… continue kloppen van je hart… voel de rust die je lichaam omgeeft en doorstroomt… vrijheid… grenzeloos.. veilige ruimte… en vraag of er Licht mag zijn… Vraag jouw Hulpbron om het zuiverste Licht in je hart, zoveel als je in staat bent te ontvangen. Vertrouw…
En blijf in jouw eigen ruimte net zo lang als het fijn voelt voor je. Voel je hartenklop.. leven gevende energie… bloedstroom… Licht en Liefde... verbinding… jouw geboorterecht en jouw essentie.

Besef dat alles en iedereen om jou heen is voortgekomen en gecreëerd uit dit zelfde Licht en deze zelfde Liefde. Eenzelfde hartenklop, eenzelfde resonantie, gedragen door moeder Aarde, die diep in haar hart eveneens deze energie van Licht en Liefde in universele resonantie in zich draagt. Eénheid. Net als hen die je zo mist en niet in persoon bij je kunnen zijn. Of ze zich elders op aarde bevinden of in een andere dimensie zijn overgegaan, ze zijn nog steeds met jou verbonden in dit Licht en in deze Liefde. Deze hogere Liefde die uitstijgt boven persoonlijke verlangens en emoties. Het is de liefde die jullie ooit op aarde heeft samengebracht en die zich nu in een hogere frequentie kan voortzetten. Afgescheidenheid bestaat niet. Dit te ervaren en deze verbinding te voelen, vraagt een andere focus van je. Een focus vanuit een ander deel van je bewustzijn, vanuit een andere trillingsfrequentie. Je moet even van ‘zender’ veranderen, uitstijgen boven de begrensde mogelijkheden van je persoonlijkheid. En dat kan alleen via je hart. Heel eenvoudig, door liefde en dankbaarheid te voelen.
Dan zul je ervaren hoe de liefde en de warmte van jouw innerlijke omarming zich vermengt en samen lijkt te smelten met alles wat liefde is. Voel maar… in deze liefde ben je verbonden met je geliefde(n) die niet meer bij je is/zijn. Voel die doorstroming van deze zuivere Liefde, meegevoerd door je bloedstroom, je aderen vullend en alle ‘lege plekjes’ in jou verlichtend met haar energie van Leven en Licht, een verbindende energie in eenheid.

In dit Licht ben en blijf je altijd en immer verbonden. Ook als je persoonlijkheid zo in beslag genomen wordt door het dagelijkse leven of door menselijke emoties, weet dan dat je altijd je focus even kunt verleggen naar die fijne plek in je hart, waar jouw liefde zetelt en waar je verbonden bent… in eenheid.

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics