LichtKlank Meditatiebijeenkomsten

 Ervaar en herinner jouw Licht
light beyond soundEen open meditatieavond/ochtend 

De tijd van nu, waarin wij op zoek zijn naar die liefdevolle eenheid in ons zelf, vraagt van ons een geaarde verbinding in wie wij (nog meer) zijn. De klanken aarden je in een (nieuw) bewustzijnsveld van eenheid in je zelf.

Omdat ons lichaam ook een kristallijne structuur heeft biedt het gebruik van kristallen klankschalen ons de mogelijkheid om sneller en gemakkelijker te reageren op geluid als therapievorm. Afstemming en bewustzijn is van invloed op de uitwerking die het heeft in ons.

Klanken gaan voorbij je mentale denken en maken in jou jóuw natuurlijke ‘klank’ wakker. Zodat je jezelf meer gaat ervaren als wie je in wezen bent en dit in je dagelijkse leven gaat vormgeven. Deze vorm van meditatie (gesproken en in klank) kun je als rustgevend, helend of verbindend ervaren.  Dit is voor iedere aanwezige een heel persoonlijke ervaring. (Meer over ‘LichtKlank’ lees je hier)

Er zijn wel vastgestelde dagen, echter geen vaste groepen; je kunt wanneer  dan ook meedoen. Meld je wel even aan, want de ruimte is beperkt (maximaal zes personen). Je krijgt altijd een bevestiging van je aanmelding. Bij vermelding ‘vol/wachtlijst’ wordt je aanmelding definitief als er een plekje vrijkomt.

Data: Voor actuele data zie de agenda

Kosten: vrije bijdrage

Aanmelding via onderstaand formulier

(afbeelding: Light beyond Sound, Tatiana Plakhova – complexitygraphics.com)

[si-contact-form form=’6′]

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics