Midwinter Licht en Verbinding

Meer dan ooit is een gegronde verbinding met het Licht in ons nodig om ons zelf staande te houden in deze tijd van extreme dualiteiten. Heel bijzonder vind ik dat vanuit de wereldse chaos en verwarring steeds vaker stemmen opklinken van liefde en kracht. Stemmen van mensen die hun hart laten spreken en hiermee angst overstijgen. Zij zijn als lichtende bakens die de duisternis wat minder duister doen zijn. Laten we dit groeiende bewustzijn vooral alle ruimte en aandacht geven, zowel in ons zelf als in de buitenwereld. Merk het op, ga niet voorbij aan die hoopvolle signalen van positieve verandering.

Momenten van stilte en inkeer zorgen ervoor dat je bewustzijn van je innerlijke God groeit en dat je deze verbinding grondt en integreert in je dagelijkse zelf. De vredige rust die dit geeft zul je steeds vaker en dieper kunnen ervaren. Het zal aanvoelen als een soort verschuiving in je dagelijkse gewaarwording.

Midwinter… waarin het licht zich schijnbaar maar heeft even laat zien. Tijd om naar binnen te keren en ons innerlijke licht te laten schijnen. Gewoon ‘zijn-wie-wij-werkelijk-zijn’ en ons zelf ervaren als deel van die grote Eenheid in Liefde en Licht.

Ik wens jou in jouw midwinter Licht, Liefde en Verbinding en Vrede in je hart en dat je je in dit Licht verbonden mag weten en voelen met iedereen die je lief is, dichtbij of ver weg, waar zij zich ook bevinden. Je hart weet jouw Waarheid.

Behoefte aan een geleide meditatie? Kijk voor een gesproken of geschreven tekst eens op ‘Meditaties’

 

 

1 gedachte over “Midwinter Licht en Verbinding”

  1. Sylva, Je kunt je zelf, wanneer je maar wilt, afstemmen met deze intentie. Het verbindende veld van Liefde is niet gebonden aan een plek of medium. Natuurlijk kun je je afstemmen rond die tijd. Ik kan helaas niet via internet een verbinding tot stand brengen zodat je de klanken kunt horen.
    Ik begrijp dat je niet in de gelegenheid bent om er bij te zijn? Misschien heb je zelf een groepje of wil je samen met een vriendin een moment van afstemming creëren. Ik maak je attent op een bijzondere wereldmeditatie die je via internet kunt volgen:
    https://www.facebook.com/events/1688064394762128/

Reacties zijn gesloten.

Geverifieerd door ExactMetrics