Nieuw seizoen: Ontdekken

meeuwenVerbindende vrijheid
Voel jij dat ook dat de tijd van ‘op zoek zijn’ voorbij is en dat je meer op ontdekkingsreis bent nu? Je hart volgen houdt in dat je intuned op datgene waar je mee resoneert of met diegene(n)met wie je op dezelfde frequentie zit. In alle vrijheid, zonder je vast te leggen in of vast te klampen aan iets dat jou niet alle bewegingsruimte geeft. Van beide kanten onafhankelijkheid en tegelijkertijd een verbondenheid ervarend.

Hoe heerlijk is het als je jezelf dat kunt en durft te gunnen nu. Want inmiddels weten we nu wel dat dit de enige manier is om je zelf werkelijk te leren kennen. Waar word je blij van? Wat is nog wel leuk misschien en laat je nog even zijn, maar past toch niet helemaal meer bij wat je werkelijk verlangt? Er was een tijd dat je je conformeerde aan anderen die het (dacht je) wel wisten of voor je konden doen, maar nu brengt het je niet verder. Het vage gevoel van binnen bevestigt slechts dat de vorm jou niet meer past en de waarheid van die ander niet werkelijk jóuw waarheid is. En het gaat om jóuw waarheid die je nu prioriteit mag geven, ook al doe je het totaal anders dan jouw omgeving, zelfs al zie je geen bevestiging om je heen. Volg je hart en ontdek! Dat is de enige weg die jou éénwording en heelwording kan brengen.

LichtKlankmeditaties
In september beginnen de LichtKlankmeditatie samenkomsten weer. We gaan verder met die prachtige ontdekkingsreis in Licht en Klank die wij drie jaar geleden begonnen. Omdat er vorig jaar nog al eens mensen teleurgesteld moesten worden, is er nu zowel voor de maandagochtend als de vrijdagavond twee keer in de maand een bijeenkomst. Het is geen vaste groep, je kunt meedoen wanneer je maar wilt. (Wel even aanmelden!) Zie voor de data en uitgebreidere info de Agenda.

Gratis kennismaking
Wil je eens gratis en vrijblijvend ervaren en kennismaken met kristalklank? Dat kan op
zaterdagochtend 3 september van 10:00-11:00 uur of ‘smiddags van 14:00-15:00 uur en op maandag 5 september aanstaande, ‘sochtends van 10:00-11:00 uur en ‘savonds van 19:30-20:30.

Workshops
De workshops ter versterking van het zelfgenezend vermogen en Lichtkracht staan nog even in de wacht. Deze tijd vergt steeds opnieuw een heroverweging van de bekende vorm en ver van tevoren plannen en vastleggen voelt op dit moment niet helemaal juist. De basis van de toekomstige workshops zal in ieder geval blijven zoals die was: praktische ontdekkingsworkshops die je alle ruimte bieden om in Liefde jezelf te erkennen in wie je BENt.

‘SelfbreakingNews’
Er is een vervolg in twee delen in de artikelenreeks ‘SelfbreakingNews, ervaringen van muldidimensionaliteit’. Hierin vertel ik over mijn ervaring in de afgelopen zomermaanden; hoe ‘Ikken’ van verschillende tijdsdimensies lijken samen te vallen en tegelijkertijd weg vallen en er maar één moment ‘Nu’ blijkt te zijn. Tijdloosheid…
Naar mate ons hart zich verder opent en ons lichaam ontvankelijker wordt voor de energie van Vader-Moeder-Leven, hoe meer we gaan zien, ervaren, voelen en vooral weten van binnenuit. En het mooie is dat alles wat we ervaren allemaal aspecten zijn van ons zelf. Misschien inspireert het jou of bevestigt het jou in jóuw ervaringen. Je leest het hier:  Magdalenes en Katharen   en het vervolg hierop: De Kracht van het Licht

Ik wens je inspiratie, Licht en Liefde toe de komende periode. Hoe wil jij je ruimte invullen en wat heeft er in jou behoefte aan meer ruimte om te ‘zijn’? Sta er eens even een moment bij stil.

Een welgemeende hartegroet en ik wens voor jou dat je met open hart en verwondering het Leven jou mag laten ontdekken!

Tineke © NatuurlijkBewust, augustus 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics