Nieuwsbrief juli 2014

DSC00396Lieve lezer,

In deze nieuwsbrief een kleine update en uiteraard een vakantiegroet.              

Zomertijd, vakantietijd. Ga je nog op vakantie, ben je zojuist (net als ik) weg geweest of heb je thuis vakantie? Ik wens je een goede tijd toe!

Als je gewend bent dagelijks je elektronische post te bekijken en van je kinderen regelmatig een FB-berichtje of appje krijgt, dan besef je pas op het moment dat dat allemaal niet mogelijk is, hoezeer je van alles om je heen op de hoogte blijft en hoe het je ongemerkt toch bezig houdt.  Uiteindelijk was het heerlijk om alleen aandacht te hebben voor elkaar en voor de prachtige omgeving. Weer thuis voelde ik die innerlijke rust en ontspanning nog en heb me alleen bezig gehouden met de bloementuin en de noodzakelijke boodschappen. En nu dan toch maar even weer achter de computer voor een nieuwsbrief.

Licht en klank
Vanaf begin dit jaar waren er regelmatig meditatiesamenkomsten waarbij klank een grote rol speelde. Het waren stuk voor stuk bijzondere samenkomsten die ieder op zijn/haar eigen unieke manier mocht ervaren. Gronding en in je lichaam zijn bleek voor velen een eerste nieuwe ervaring. De klank van de kristallen klankschaal samen met de klanken van mijn stem waren voor iedereen een kennismaking met een nieuwe vorm van afstemming. Een afstemming op ieders essentie van Licht en Liefde. Niet te vergelijken met ontspannende klankschaalsessies die men tot nu toe kende. Ook voor mij was het een ontdekkingstocht die me meermalen verraste en nog vaker ontroerde.     Het versterken van je Lichtkracht is het vergroten van je eigen liefdesveld, je eigen liefdesvermogen. Versterken van je Lichtkracht is het versterken van je zelfgenezend vermogen. Niet dat je persé ziek moet zijn. Het zelfhelend vermogen is veelomvattend. Het omvat zowel je lichaam, je emoties, je denkwereld en je bezieling. Het versterken van je Lichtkracht gaat gepaard met bewustwording, en andersom gaat bewustwording gepaard met toename van jouw Licht in dit aardse lichaam. Bewustwording is heelwording op vele niveaus en je lichaam is hierin van groot belang.

Agenda nieuw seizoen
In het komende seizoen vanaf september/oktober zullen er weer open avonden en ochtenden zijn voor licht-klank meditatie. Verder denk ik aan een aantal bijeenkomsten met een bepaald thema.  Zoals verbinding met de velden van de aarde, opening van het 13voudig chakrasysteem, verbinding met kosmos, hartmeditatie, wat is de boodschap van je lichaam, sterrenafkomst, andere zelven, multidimensionaliteit. Hierover volgt later meer informatie.

Nieuwe ontwikkelingen: 
Zoekende naar een andere/nieuwe vorm heb ik mij ter oriëntatie aangesloten bij het Platform TP.net. Transpersoonlijk.net is een zelfstandig platform voor de therapeut, psycholoog, filosoof, kunstenaar en belangstellende. Centraal staan de inzichten uit de transpersoonlijke psychologie (Jung, Assagioli, Ken Wilber) en de wereld van eenheidservaringen (transpersoonlijk). Voor transpersoonlijke therapie geldt de benadering dat problemen kunnen worden gezien als een mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei.

Mijn hart volgend heb ik contact gelegd met Heart4Earth. Dit is een platform voor vernieuwing en verbinding in het transformatieproces van de aarde, de natuur en de mensheid. Heart4Earth wil samen en in verbinding met anderen een brug slaan naar deze nieuwe tijd, waarin meer aandacht zal zijn voor zingeving en bewustzijn in een nieuwe samenwerkingsvorm die zich op een natuurlijke manier zal ontwikkelen.
Hun gedachtegoed is mijn gedachtegoed, beter gezegd: ook mijn hart streeft hiernaar en dit schrijvende, voel ik blijdschap en mijn hart warm worden. In een volgende nieuwsbrief hierover meer.

Nogmaals een heel fijne (als het even kan een zonnige) zomerperiode gewenst, waarin je jouw innerlijke stilte en natuur bewust mag ervaren!

Hartegroet en graag tot ziens,
Tineke

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics