Nieuwsbrief – Anders in 2015

• Lidmaatschap NWP • Klankmeditaties 2015

keuzes

Er zijn veel voorbeelden te noemen in mijn leven waarin het universum andere dingen met me voor had dan mijn enthousiaste persoontje zich had voorgesteld. Met vallen en opstaan zag ik mijn pad de laatste jaren duidelijker worden: De vorm die ik geleerd had veranderde langzamerhand in een unieke vorm die me na aan het hart ligt. Zo leerde ik meer en meer loslaten in vertrouwen.

NWP
Omdat de door de beroepsvereniging vereiste nascholingen niet voldoende resoneren en mij eerder doen ‘versnipperen’ dan dat ze mij verdieping brengen, was het lidmaatschap voor mij al een tijdje niet meer ‘kristalhelder’. Ik heb nu de knoop doorgehakt en besloten om het lidmaatschap van de NWP met ingang van 2015 te beëindigen. Een beter passende beroepsvereniging heb ik (nog) niet gevonden. Dat betekent dat met ingang van 2015 de consulten en behandelingen niet meer vergoed worden. Daarentegen kan ik tegen betaalbare tarieven blijven werken en in individuele gevallen van tarieven afwijken.

Mijn hart volgen… luisteren naar…. Door niet teveel met bijzaken bezig te zijn, kan ik de ‘handreikingen’ van mijn hart beter herkennen. Mijn opleiding van zeven jaar in de natuurgeneeskunde was een doelgericht begin en paste bij mijn bewustwordingsweg. Leren verbanden te zien en vooral te herkennen en te toetsen aan mijn eigen ervaringen. De vele opgedane kennis krijgt nu in een groter perspectief een diepere betekenis. Na het afstuderen was de darmopleiding intrigerend en boeiend, maar de Healing Arts verdiepingen waren echt ‘thuiskomen’. Ze brachten mij een versnelling van spirituele groei en bewustzijnsverruiming die nog steeds gaande is, en vooral een groter vermogen tot liefde voor alle aspecten van mijn mens zijn. Het medicijn ‘liefde’ werkt dieper in dan welk medicijn ook. Wij zijn in staat onszelf op een diep niveau te helen door ons hart te openen en dit besef in ons zelf te ervaren en te integreren in ons dagelijks leven. Mijn keuze voor de weg van het Licht is een bewuste keuze die voor mij het plaatje compleet maakt. We zijn zowel lichaam als lichtwezen. Heelwording omvat zowel ons lichaam als onze ziel. Genezing – beter gezegd: heelwording – kan niet plaatsvinden zonder het bewustzijn van liefde.

Ik heb me onlangs aangesloten bij Heart4Earth als auteur en als zorgprofessional. Zoekende naar nieuwe vormen, voelt de missie van deze organisatie voor mij op dit moment kristalhelder; het maakt deel uit van een veranderende, nieuwe tijd van bewustzijn.

Klankmeditaties en data
Het werken met de kristallen klankschalen ontwikkelt zich op een steeds dieper niveau tot een helende vorm waarin mensen niet alleen de liefdevolle verbinding met hun lichaam en de aarde dieper kunnen ervaren, maar ook worden geraakt in hun diepste zijn als kosmisch mens. Het brengt hen net datgene wat ze in dit tijdsmoment van groei en ontwaken nodig hebben. De ervaringen lopen uiteen. Zo vaak verwonder ik mij…
Ook tijdens de workshops ‘zelfgenezend vermogen’ en ‘Lichtkracht’ maken we dankbaar gebruik van deze ondersteunende afstemming. (De workshops zelfgenezend vermogen op dinsdag zijn op verzoek van en in overleg met de deelnemers verplaatst naar de woensdagmiddagen. Zie hier voor data).

Data open klankmeditaties
Dinsdagochtend 9:30–11:00 :     13 jan – 17 febr – 3 maart – 31 maart – 28 april – 19 mei
Vrijdagavond  19:30–21:00:        6 febr – 27 febr – 27 mrt – 3 apr – 1 mei – 8 mei – 29 mei
Donderdagavond 19:30–21:00:  21 mei

Bewustwording en spirituele ontwikkeling is niet te meten, daar kun je geen regels voor vaststellen, het is een heel individueel en uniek pad voor elk mens. Als je kiest voor een bepaalde weg, wil het niet zeggen dat die andere wegen niet goed zijn. Het is dan op dat moment gewoon niet jóuw weg. Ik heb ontdekt dat ik op mijn weg telkens weer andere en nieuwe keuzes mag maken, niets ligt voor eeuwig vast.

Ik hoop dat ook jij je hart zult volgen in de keuzes die je maakt en nog maken zult. Het is goed dat we allemaal die vrijheid hebben en het is van belang ons hiervan bewust te zijn. Durf dat geboorterecht van vrijheid te gebruiken om te ontdekken, nieuwe dingen te proberen, grenzen te verleggen en open te staan voor datgene wat je inspireert en waar je warm van wordt. Alleen dán kun jij je licht laten schijnen, helemaal op jouw eigen unieke manier, zoals alleen jíj dat kunt en zoals je bedoeling was…

Ik wens je voor 2015 alles wat je nodig hebt!

In eenheid en liefde,
Tineke

1 gedachte over “Nieuwsbrief – Anders in 2015”

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics