Nieuwsbrief augustus

In deze nieuwsbrief: aanbod workshops/klankmeditaties – Heart4Earth – Bewust Emmen

Lieve lezer,

Ik hoop dat je net zo genoten hebt als ik van deze prachtige zomerse weken. Het is misschien wat dubbel om toch zo te kunnen genieten terwijl we anderszijds zo geraakt worden door heftige gebeurtenissen in de wereld om ons heen.  Het enige wat wij kunnen doen is ons richten op positiviteit en licht dat er ondanks alles toch is, ook al is het niet zo duidelijk te zien. Ook in ons zelf kan het chaos zijn soms, ook dan is de enige oplossing om je te focussen op het licht in je, er op te vertrouwen dat het er is, ook al is het even uit je zicht. Chaos in je zelf kan nodig zijn om je op een ander spoor te zetten, om nieuwe andere keuzes te maken, waarmee je een betere werkelijkheid voor jezelf schept. Een pad van licht en liefde begint met verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en voelen wat je nodig hebt, wat je inspireert, van binnenuit. Je eigen waarheid gaandeweg ontdekkend in plaats van je leven in te richten naar verwachtingen en overtuigingen van anderen. Niet altijd even gemakkelijk, en het geeft je af en toe een gevoel van eenzaamheid misschien als je andere keuzes maakt terwijl de mensen om je heen in de patronen blijven leven die voor jou niet meer werken.

De workshops en samenkomsten voor de komende tijd zijn er op gericht om je te ondersteunen op het pad dat je bewandelt.  Het voorlopig programma vind je hier. Zodra de data en definitieve invulling van de workshops bekend zijn, zal ik je dit laten weten. Als jij nu al voelt dat je graag deel wilt nemen, laat het even weten. Daar kan ik met indeling rekening mee houden. Je beslist pas of je daadwerkelijk komt als alle informatie bekend is.

Heart4Earth en Bewust Emmen                                                                                                Inmiddels heb ik me aangesloten bij Heart4Earth, een platform voor verbinding en vernieuwing. Ik schreef in mijn vorige nieuwsbrief hier al over. Het eerste artikel van mijn hand over de aardse realiteit van nu en over het creëren van een Realiteit met een hoofdletter, is inmiddels geplaatst.  Ik hoop nog veel inspiratie te mogen delen via dit platform.

Verder heb ik me – net zoals vele andere therapeuten in de regio –  aangesloten bij Bewust Emmen, een platform voor ondernemers die werken vanuit en op weg naar bewustwording. Het is een startpunt voor inspiratie, ontwikkeling en professionalisering, samenwerking, gezamenlijke promotie en een betere vindbaarheid.

Deze tijd staat in het teken van verbinding en inspiratie vanuit eigen authenticiteit, waarbij we niet zomaar een ander volgen in zijn/haar ideeën of gedachtegoed, maar daarentegen ons eigen innerlijk kompas volgen.

Liefde en licht gewenst op jouw pad van ontdekking!

©Tineke

 

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics