Nieuwsbrief augustus/september

I-am-remember-300x141

Open Dag-Workshops 2015/2016-Nascholing-Zuiver Geluk-Oproep Hathors

Enerzijds de dingen van alle dag doen en anderzijds lijkt er iets nieuws, iets van een heel andere orde,  te ontwaken. Een subtiel begin van iets dat steeds werkelijker lijkt te worden. Herkenbaar? Ga niet voorbij aan de roep van jouw innerlijke stem.  Het is de roep van je hart om eenheid. In deze nieuwsbrief – hoe kan het ook anders – een mix van aardse alledaagse dingen en spiritualiteit.

Afstemming
Op 1 september komen we samen bij de Stichting Innerlijk Besef in Zeijen om gezamenlijk de verbinding met ons hart aan te gaan. Jouw hartsenergie verbindt zich met die van anderen tot één lichtende eenheid waardoor je jouw essentie van liefde nóg beter kunt ervaren. Wat een mooi begin van (een seizoen van) loslaten en rijping om te groeien in liefde! Kom je ook? Voor details zie ‘co-creatie in liefde’.

Open Dag
Begin oktober zijn er twee inloopdagen, op woensdag 7 oktober ‘smiddags en op zaterdag 17 oktober ’s ochtends. Een mooie gelegenheid om een folder te halen, om een vraag te stellen, of gewoon om eens een kijkje in de praktijk te nemen en kennis te maken. Alles geheel vrijblijvend, voel je welkom!

Workshops
De data van de workshops en de klankmeditaties voor het komende winterseizoen staan weer online. Deze kunnen je naast inzicht en ondersteuning, ruimte en mogelijkheid bieden om je innerlijke stem te horen en te verstaan. Voor een overzicht van alle activiteiten zie de agenda.

Nascholing
In de maand september staan twee nascholingen gepland. Eén op het gebied van herstel van darmslijmvlies en darmflora en de ander over therapeutische interventie tijdens zwangerschap en bij het jonge kind. Als oma-in-spé heeft deze laatste niet slechts mijn beroepsmatige interesse.

Zuiver Geluk
NatuurlijkBewust werd door twee gedreven vrouwen Marja en Ria Borst uitgenodigd om zich te laten zien op hun platform ‘Zuiver Geluk’. Zuiver Geluk streeft er naar om professionals met mensen te verbinden die de kwaliteit van hun bestaan willen verhogen en waarde willen toevoegen aan hun leven. ‘Want geluk geef je door!’ is hun motto.
En zo is het, wat je ontvangt geef je door en daar doe ik graag aan mee.
Door het tijdschrift GezondNu is NatuurlijkBewust uitgekozen als een van de ‘winacties’ van de maand bij Zuiver Geluk. Je kunt er gratis op inschrijven en kans maken op een lichtklanksessie met eventueel gebruik van Healing Arts Lightfrequencies.

Oproep van de Hathors via Tom Kenyon
“…the Hathors are calling for a global sound meditation that will join many life-affirming beings including humans, angelics, interdimensional and intergalactic intelligences into an alliance for the protection of life and its elevation upon this planet..”

“… de Hathors roepen op tot een wereldwijde geluid meditatie waarin mensen, angelics, interdimensionale en intergalactische intelligenties samenwerken in een alliantie voor de bescherming en verhoging van het leven op deze planeet ..”

Voel of het resoneert met je. Ook als je op 5 september tussen 23:30 en 00:00 uur afstemt op je hartverbinding met aarde en kosmos, lever je een belangrijke bijdrage in het transformatieproces van de planeet Aarde.

Ik wens je goede weken!

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics