Nieuwsbrief februari: Multidimensionaliteit

uitsnede lichtspectraOpzienbarende nieuwe inzichten of ontdekkingen die je binnen in je zelf opdoet. Geen fantasieën, niet zomaar een verhelderend ‘willie-wortel-moment’, maar een soort van bewustzijnsverschuiving of verruiming waarbij je zowel weet als voelt en ervaart: ik noem dit soort ervaringen ‘Selfbreakingnews’. Omdat het voelt alsof je energieveld ‘openbreekt’.

Ik word me ook steeds meer bewust van een groter aspect van mij dat om mij heen en door mijn fysieke lichaam is verweven. Het is alsof ik mezelf af en toe ervaar als een wezen dat groter is dan dit tot voorheen bekende en vertrouwde fysieke lichaam. Stevig op de grond want ik zit echt goed in mijn lichaam en toch voel ‘ik’ anders. Ik voel mij meer en vollediger, completer dan ik mij ooit heb gevoeld. Ken je dat gevoel?

Ken je het gevoel dat je als het ware veel en veel groter en ruimer bent dan je lichaam? En dat je met al die aspecten of delen of lichamen van jezelf andere sensaties hebt, andere gevoelslagen hebt en een veel ander bewustzijn hebt? Ik weet zeker dat ik niet de enige ben! Velen zullen dit ervaren op dit moment.

Wij  openen onszelf voor andere bewustzijnsrealiteiten. Andere delen van onszelf die we tot nu toe niet kenden, waar we ons niet bewust van waren. Want we zijn het wel degelijk zelf! Ik ben me bewust geworden van andere delen van mijzelf die in andere (tijds)dimensies verblijven, ik noem deze delen ‘andere Zelven’. Wat is er met mij gebeurd? Wat gebeurt er met ons op dit moment in de tijd?

Ik wil vertellen over multidimensionaliteit. Ik voel dat het nu tijd is om het in mij zelf alle ruimte te geven, ook naar buiten in geschreven en gesproken woord. Het gaat niet om mij, het gaat om de ervaring die een ervaring is van velen en wellicht van jou. Omdat er in ons allemaal iets lijkt ‘los te breken’. Dat heeft allemaal te maken met de bijzondere tijd waarin we leven. (Zie hiervoor ook mijn vorige nieuwsbrieven, blogs en andere info op de website)

De essentie is dat zich (verloren gewaande) bewustzijnsvelden in ons (her)openen en wij onze talenten en gaven, die we in andere werkelijkheden hebben ontwikkeld, herinneren en deze integreren in ons leven van hier en nu. Omdat het zo belangrijk is dat wij juist nu in deze tijd ons volledig potentieel gaan leven, ons unieke individuele aandeel leveren in een collectieve verschuiving naar eenheidsbewustzijn. Alles ontwikkelt zich naar een hogere lichtenergie van liefde en eenheid. Jij die dit leest, bent hier om mee te helpen om de aarde op te tillen naar een hogere frequentie in bewustzijn.

Terwijl dit voor sommigen van ons een heel bewust proces is, plugt een ander als het ware automatisch in op dit nieuwe veld. De één voelt en ervaart heel duidelijk een verandering in zichzelf, voor de ander is het zo subtiel dat pas na verloop van tijd het besef komt dat er ‘iets’ onbenoembaars veranderd is.
Wij zijn gekomen om de aarde te helen. De enige manier waarop we dat kunnen doen is door ons hart te openen en van binnenuit te voelen wat er in óns geheeld wil worden.

De artikelen over multidimensionaliteit sluiten aan bij de serie ‘Zoveel Moois’ en vind je onder de titel ‘SelfbreakingNews’. Wil je zelf een ervaring delen, doe dat dan vooral!

De komende week woon ik twee heel verschillende lezingen/workshops bij. Ten eerste een workshop in co-creatie met Joanne van Wijgerden over het veld van de hybride kinderen en daarnaast een dagworkshop  ‘psychomatiek’ van arts Henk Fransen over de geestelijke betekenis van ziekten en organen….. Twee heel verschillende bewustzijnswerkelijkheden, en beide realiteit. Over multidimensionaliteit gesproken….

Meer van Joanne van Wijgerden en het prachtige veld dat ze neerzet op de  H.A. website.

Wil je meer weten over het werk van Henk Fransen, bezoek dan zijn website .

Goede weken gewenst in liefde!

©Tineke

De foto is genomen op een moment waarop ik mij één voelde met alles om me heen en met meer dan ik met mijn fysieke oog kon zien. De lichtfrequenties, de blauwe bol op de voorgrond: het onzichtbare zichtbaar gemaakt of gewoon een speling van het zonlicht of een ‘foutje’ van de fotocamera?  Wat het ook is geweest, ik vind het een bijzondere foto die ik graag met je deel.

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics