Nieuwsbrief MeiLicht

licht

 

De donkere maanden liggen achter ons. Het licht dat ik de laatste maanden zo sterk van binnen mocht ervaren lijkt nu beantwoord te worden door het lentelicht buiten. Was het zonlicht altijd al zo helder? Het lijkt wel alsof de natuur als nooit tevoren het hemelse licht reflecteert.

Het is heerlijk om weer buiten te zijn, de tuin in, de natuur in. Door de natuur om je heen bewust waar te nemen, blijf je in verbinding. Voel de wind in je haar, de grond onder je voeten, de warmte van de zon op je huid en hoor de geluiden van vogels, water, ruisende bomen. Verbind je er mee en ervaar levensenergie, de rust, de stevigheid en de balans die het je geeft. En wéet wie je BENt…

Tijdens de workshops van de afgelopen maanden hebben we ons op diepere niveaus kunnen verbinden met onze essentie. Alle bijeenkomsten waren even waardevol en voor de deelnemers was het tevens fijn om met anderen te kunnen delen en uit te wisselen. We moeten het wel zélf doen, maar hoeven het niet alleen te doen. Voor velen was klank een ondersteunende methode om het licht in zichzelf te kunnen ervaren en te versterken.

Deze maand zijn er nog een paar ‘open’ lichtklankmeditaties. Zie de agenda voor de data (8 mei is komen te vervallen). Nieuwe data voor het najaar worden t.z.t. bekend gemaakt. De workshops ‘Zelfgenezend Vermogen’ en ‘Lichtkracht’ zullen een vervolg krijgen vanaf januari 2016.

De Stichting Innerlijk Besef nodigde mij uit een avond te komen verzorgen op 1 september aanstaande.Jouw Essentie in co-creatie, een avond waarop we ons verbinden met het hoogste licht in ons zelf. Ik verheug me er op.

We gaan de vakantieperiode tegemoet. Voor mij een periode van genieten van het buiten zijn, ruimte maken in mijn hoofd en in mij zelf om het nieuwe dat zich aandient te kunnen verwelkomen en zich te laten ontvouwen, maar bovenal te beseffen dat alles oké is zoals het is. Dat ik nergens aan hoef te voldoen, dat ik gewoon mag ‘zijn’.

De praktijk is de gehele maand juni gesloten. Vanaf juli ben je weer welkom voor een consult, een healing of behandeling.

Ik wens je een fijne tijd toe met alle ruimte om het nieuwe te verwelkomen, dicht bij huis of ver weg, in het besef van je ‘Ik BEN’.

Een hartegroet voor jou,

Tineke

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics