Ontvangen en Delen

ontvangenengeven

  • Afsluiting workshopseizoen
  • Inspiratie
  • Toenemende belangstelling
  • Vakantiesluiting

Beste lezer!

Even een persoonlijk berichtje voor jou. Ik besef dat dit de eerste nieuwsbrief van 2016 is naast de uitnodigingen voor  ‘gewone’ en ‘bijzondere’ lichtklankmeditaties, waar velen gehoor aan gaven. Natuurlijk zijn de meditaties niet onder te verdelen in gewoon en bijzonder, gezien de waardevolle ervaringen van alle deelnemers, maar toch waren we ontvankelijker voor het Licht tijdens de ‘bijzondere’ bijeenkomsten in de Kerst- en de Paastijd. Het voelt zo speciaal en voor heel veel mensen nieuw om die Aarde- en Lichtverbinding tegelijkertijd in zich zelf te ervaren.

Daarnaast verschenen er de artikelen uit de serie ‘SelfbreakingNews’. Dat het resoneert bij velen, blijkt wel uit de reacties die ik regelmatig ontvang. Hoewel ik af en toe mijn eigen ervaringen deel met je, gaat het niet om mij, maar om wat het geschrevene in de jou wakker maakt. Resoneert het…klopt het voor jou? Telkens en telkens weer bij alles wat je leest, bij alles wat je hoort: luister naar je innerlijke leiding en merk ook de reacties van je lichaam op. De tijd dat de buitenwereld ons referentiekader was is voorbij, het werkt niet meer. Er zijn veel waarheden, maar alleen datgene wat voor jou klopt brengt je ziel wat het werkelijk nodig heeft.

Het tweede workshopseizoen is voorbij. De laatste maanden waren er vier ervaringsworkshops ter versterking van het zelfgenezend vermogen, waarin verbinding en onvoorwaardelijkheid naar onszelf en ons lichaam toe een rode draad is.  Dat geldt ook voor de workshopserie ‘versterk je lichtkracht‘, waarin we in vier bijeenkomsten een nog diepere verbinding met onszelf als mens van de aarde en als (multidimensionaal) wezen van licht en liefde konden ervaren. De taal van het hart blijkt zonder woorden te zijn en toch zo krachtig en onmiskenbaar te verstaan.  Er zijn zoveel aspecten aan ons menszijn in zovele bewustzijnslagen, het vult mij telkens met diepe dankbaarheid te zien hoe ieder zich op zijn/haar eigen manier en tempo zijn/haar eigen verbinding weer herinnert en langzaam maar zeker ont-dekt en durft te laten zien wie hij/zij werkelijk is. Wat zijn we mooi en stralend als we in onze eigen kracht durven staan! De workshops krijgen in de toekomst ongetwijfeld een vervolg, net als de bijzondere lichtklankmeditaties.

De bezoekersaantallen op de website nemen het laatste jaar duidelijk toe (iets meer dan 600 per maand). De artikelen over de darmflora (‘Kinderen en buikpijn’) en over ascentiesymptomen en multidimensionaliteit worden dagelijks gelezen. Ook door veel van onze Belgische zuiderburen. Eveneens op de Facebookpagina worden vooral dit soort artikelen vaak bekeken. Opmerkelijk is dat sommige artikelen, die drie jaar geleden nauwelijks aandacht kregen, nu veelvuldig worden ingezien. Wat begon vanuit een behoefte van binnenuit voor mezelf, groeit langzaam en gestaag uit tot een soort ‘doorgeefluik’ voor anderen. Ik ontvang en deel… ook met een toenemend aantal nieuwsbriefabonnees.

Verder  ‘hangt er van alles in de lucht’ bij wijze van spreken. Vertrouwen op en geduld tot het juiste moment van manifestatie is het enige dat ik kan ‘doen’. Wat er zoal bij mij in de lucht hangt?  Bijvoorbeeld: vervolgartikelen over Eenheidservaringen in ‘SelfbreakingNews’, een nieuwe artikelenserie en workshops in samenwerking met de Kristalwereld en de realisatie van ‘Ziekte als richtingaanwijzer naar Heelwording’ in de vorm van E-book en paperback. Hiermee deel ik wat ik ontving en ont-dekte tijdens mijn zoektocht naar genezing van Reuma in mijn lijf en leven. Het is tijd om het nu te delen en naar buiten te brengen en dit boek voor me zelf te sluiten. Mijn zoektocht is niet meer…. Mijn ontdekkingstocht is al begonnen…

De maand juni is voor NatuurlijkBewust en voor mij een vakantiemaand, de praktijk is gesloten van 23 mei tot 27 juni. Gedurende de resterende zomerperiode blijft de praktijk geopend voor een consult, een behandeling of advies. Wil je eens persoonlijk kennis maken of wat meer informatie over de workshops of behandelmogelijkheden, voel je welkom! Maak dan even telefonisch of via de email een afspraak. Alles geheel vrijblijvend en kosteloos uiteraard. De thee staat voor je klaar!

gelukIk wens je vanaf hier en nu een fijne zomer in verbinding met alle moois wat Aarde je biedt en verbondenheid met alle Liefde en Licht van je ‘Ik BEN’. En dat je hart mag delen wat het ontvangt, telkens weer…

Een hartegroet in Eenheid,
Tineke

 

1 gedachte over “Ontvangen en Delen”

  1. Lieve Tineke ik wil je bedanken voor dat wat je schrijft , ik lees het altijd met veel plezier . Ik wens jou een fijne vakantie met veel licht en zon geniet er van lieve groet van Zwaantje

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics