Reis naar de Tempel van de Wil van God – Telos

De Wil van God, een werking van de Eerste Straal..

Adama met Meester EL Morya...

Een meditatie uit 'Spirituele boodschappen voor de transformatie naar de vijfdimensionale wereld', informatie uit Telos, doorgegeven via Aurelia L. Jones.

De Wil van God staat bekend als een werking van de Eerste Straal en resoneert met een blauwe trilling. Het is ook verbonden met het zogenoemde 'Diamanten Hart'. Aartsengel Michael is een engel van de Blauwe Straal en Meester Morya is een meester van de Blauwe Straal, de beschermer van het Diamanten Hart van de Wil van God. De Blauwe Straal is de straal van goddelijke kracht en leiderschap, de straal van de macht van het woord, gesproken of in stilte. Daarom staat deze straal in verbinding met het keelchakra. Dit is de straal die door de mensheid het meest verkeerd is gebruikt.

"...De wil van God is geen God die buiten je staat. Het is gewoon de God die jij bent en altijd bent geweest, hoewel je dit gewoonlijk tijdelijk vergeet wanneer je in de stof bent geïncarneerd. Jullie Goddelijke Wezen is alwetend, alom tegenwoordig en almachtig en kan al je wensen vervullen.." 

Afbeelding publicdomainpictures.net

Gerelateerd: Klachten van keel en luchtwegen

Geverifieerd door ExactMetrics