Multidimensionaliteit

Multidimensionaliteit1Ik wil vertellen over multidimensionaliteit. Ik voel dat het nu tijd is om het in mij zelf alle ruimte te geven, ook naar buiten in geschreven en gesproken woord. Het gaat niet om mij, het gaat om de ervaring die een ervaring is van velen en wellicht van jou. Omdat er in ons allemaal iets lijkt ‘los te breken’. Dat heeft allemaal te maken met de bijzondere tijd waarin we leven. (Zie hiervoor ook mijn vorige nieuwsbrieven, blogs en andere info op de website)

Opzienbarende nieuwe inzichten of ontdekkingen die je binnen in je zelf opdoet. Geen fantasieën, niet zomaar een verhelderend ‘willie-wortel-moment’, maar een soort van bewustzijnsverschuiving of verruiming waarbij je zowel weet als voelt en ervaart: ik noem dit soort ervaringen ‘Selfbreakingnews’. Omdat het voelt alsof je energieveld ‘openbreekt’.

Ik word me ook steeds meer bewust van een groter aspect van mij dat om mij heen en door mijn fysieke lichaam is verweven. Het is alsof ik mezelf af en toe ervaar als een wezen dat groter is dan dit tot voorheen bekende en vertrouwde fysieke lichaam. Stevig op de grond want ik zit echt goed in mijn lichaam en toch voel ‘ik’ anders. Ik voel mij meer en vollediger, completer dan ik mij ooit heb gevoeld. Ken je dat gevoel?

Ken je het gevoel dat je als het ware veel en veel groter en ruimer bent dan je lichaam? En dat je met al die aspecten of delen of lichamen van jezelf andere sensaties hebt, andere gevoelslagen hebt en een veel ander bewustzijn hebt? Ik weet zeker dat ik niet de enige ben! Velen zullen dit ervaren op dit moment.

Wij  openen onszelf voor andere bewustzijnsrealiteiten. Andere delen van onszelf die we tot nu toe niet kenden, waar we ons niet bewust van waren. Want we zijn het wel degelijk zelf! Ik ben me bewust geworden van deelaspecten van mijzelf in andere (tijds)dimensies; ik noem deze delen ‘andere Zelven’. Wat is er met mij gebeurd? Wat gebeurt er met ons op dit moment in de tijd?

De essentie is dat zich (verloren gewaande) bewustzijnsvelden in ons (her)openen en wij onze talenten en gaven, die we in andere werkelijkheden hebben ontwikkeld, herinneren en deze integreren in ons leven van hier en nu. Omdat het zo belangrijk is dat wij juist nu in deze tijd ons volledig potentieel gaan leven, ons unieke individuele aandeel leveren in een collectieve verschuiving naar eenheidsbewustzijn. Alles ontwikkelt zich naar een hogere lichtenergie van liefde en eenheid. Jij die dit leest, bent hier om mee te helpen om de aarde op te tillen naar een hogere frequentie in bewustzijn. Het enige dat je hoeft te ‘doen’ is de keuzes van je hart volgen in diepe verbondenheid met de aarde.

Terwijl dit voor sommigen van ons een heel bewust proces is, plugt een ander als het ware als hij/zij er aan toe is automatisch in op dit nieuwe veld. De één voelt en ervaart heel duidelijk een verandering in zichzelf, voor de ander is het zo subtiel dat pas na verloop van tijd het besef komt dat er ‘iets’ onbenoembaars veranderd is.
Wij zijn gekomen om de aarde te helen. De enige manier waarop we dat kunnen doen is door ons hart te openen en van binnenuit liefde te voelen voor datgene dat in ónszelf geheeld wil worden.

Artikelen over persoonlijke ervaringen van multidimensionaliteit vind je onder de titel ‘SelfbreakingNews’ en sluiten aan bij de serie Zoveel Moois’ (lees deze vooral). Wil je zelf een ervaring delen of heb je vragen, aarzel dan niet!

 

©Tineke – mei 2015

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics