SelfbreakingNews

SelfbreakingNews noem ik het plotselinge gevoel dat mijn energieveld ruimer wordt en ik me zelf als 'wie ik nog meer ben' ervaar.
Ook opzienbarende nieuwe inzichten/ontdekkingen en ervaringen die je binnen in je zelf opdoet en ervaart noem ik zo. Geen fantasieën, niet zomaar een verhelderend ‘willie-wortel-moment’, maar een soort van bewustzijnsverschuiving of verruiming waarbij je zowel weet als voelt en ervaart. Alsof je energieveld 'openbreekt' terwijl je stevig geaard en in je lichaam bent.
Het heeft alles te maken met het natuurlijke proces in dit tijdsgewricht waarin we toegang krijgen tot onze hogere bewustzijnsrealiteiten, hogere dimensies. Met als doel om ons ware potentieel van 'wie wij nog meer zijn' te herinneren en onze volledige kennis en talenten in de aardse dimensie te realiseren. Een transformatie van een driedimensionaal bewustzijn naar een vijfdimensinaal eenheidsbewustzijn van ons zelf en van de planeet Aarde. Een tijd van heling en eenwording...

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende artikelen die onder de titel 'SelfbreakingNews' zijn verschenen. Klik op de afbeelding van het artikel dat je interesseert.

Geverifieerd door ExactMetrics