Welkom Kristalmens!

Op deze pagina vind je beschrijvingen, kristalboodschappen en ander nieuws omtrent de helende 'Sound of Crystal' -frequenties*.  

De frequenties bevatten diep helende energetische informatie en werken elk op een specifiek bewustzijnsaspect. Het geeft inzicht, reiniging, heling, integratie en vooral een toenemend hartsbewustzijn. De kristalwereld helpt ons dichter bij de heling en verbindende heelheid te komen waar we als mens en als ziel zo naar verlangen. Een nieuw bewustzijn krijgt steeds meer ruimte in ons en letterlijk in ons fysieke lichaam; ons helend vermogen op alle lagen van 'zijn' neemt toe en het besef dat we deel zijn van een grotere Eenheid daalt steeds meer in. 

In velen van ons ontwaakt in deze tijd van groeiend (multidimensionaal) bewustzijn oude kennis uit andere tijdlijnen. Zo voelt voor mij de (in dit leven ontdekte) resonantie van de kristalwereld, net als kristallijnen klanken en lichtklank als een ontwakende herinnering van 'wie-ik-ooit-was' en van wat ik opnieuw vorm mag geven in wie ik nu BEN op aarde. Het is een deel van mij dat van mijn persoontje overgave en vertrouwen en vooral erkenning vraagt.  Erkenning geef ik mijzelf door dit naar buiten te brengen. En hoe mooi is het dat ik jou, als bezoeker van deze pagina,  hierin mag ontmoeten!

Kristal is onze Vorm, van hart tot hart,
Tineke

* Frequentieflesjes zijn vrij te gebruiken tijdens de workshops en LichtKlankmeditaties
*  Aanschaffen € 11 (€14,= incl. verzending)
* Deel je ervaring op Facebook 

 

 

Deel je ervaring

We zijn blij met je reactie, want elke ervaring is waardevol om te delen. Je geeft hiermee stem aan een wezenlijk deel van jou!