Jaspis

Co-creatie - Kracht van Samen - Saamhorigheid
Je eigen kracht en innerlijk weten is jouw leidraad in wat je creëert en co-creëert

Oeroude Akasha Wijsheid van de Lichtmeesters brengen jou je innerlijke wijsheid in herinnering

Deze frequentie laat  ons zien dat iedereen in zijn eigen meesterschap dient te gaan staan. Het leert ons voelen en vanuit het hart handelen.  We trekken gelijkgestemden aan vanuit onze eigen kracht, niet vanuit een behoefte om anderen te volgen.  Blijf in contact met je eigen Zelf, creëer samen met anderen vanuit jouw eigen authenticiteit en autonomie. Zo versterk je (de creator in) elkaar en til je elkaar op.

Een bijzondere anders-dan-anders sessie werd dit. Aangezien er de laatste tijd veel prachtige Jaspis-stenen (en schedels) op ons pad kwamen, maakte het ons nieuwsgierig naar hun energie en wat ze ons komen brengen.

Zo kwam het dat tijdens de lente-equinox in 2019 de vloer en de tafel zo ongeveer vol stonden met een veelheid aan kleurrijke Jaspissen in verschillende vormen en gedaantes, en ondersteunende aardende stenen.

Bij de eerste afstemming kom ik in een overweldigende energie terecht die heftig en vooral als 'veel' aanvoelt.  Hier is een stevige gronding nodig besef ik. Bewust gegrond en in ons lichaam te zijn is bij elke sessie noodzakelijk, maar in dit geval wordt nog even extra de nadruk gelegd op het belang hiervan.

'Wij heten jullie welkom in onze fysieke ruimte en openen ons hart voor jullie. Wij verwelkomen de energie van Jaspis en al die andere energieën die daaraan ondersteunend meewerken en mee verbonden zijn. We zien dat jullie je krachten gebundeld hebben voor dit moment. Wij spreken de wens uit dat wij mogen horen, dat wij mogen voelen, dat wij mogen waarnemen en dat wij vooral mogen ervaren wat deze energie - bestaande uit zovele voelbare aspecten - ons brengt."

We zijn minutenlang in afwachting in deze energie, eerst in stilte, daarna afwisselend met en zonder klank van de klankschalen. We luisteren, voelen en nemen waar gedurende de volgende 30 minuten.

Bijzonder. Voorafgaand werd ik zo overweldigd door de energie en nu voel ik helemaal niets. Ik voel niet de noodzaak te klanken of de klankschalen te laten 'zingen'.  Ik weet het niet…. Kan ik de boodschap niet horen? Wat wordt ons hier gezegd?  Moet ik mijn verwachtingen misschien eerst helemaal loslaten? Ik blijf gefocust op de energie van die immens grote groep tot ik plots het inzicht krijg om de aandacht te verleggen naar mijn hart. Toen ik dat deed, kreeg ik even een drukkend gevoel, mijn hart voelde als een opslagplaats van licht waar ik nu contact mee maakte. Is dit waar het om gaat?

Elly had wel een fysieke gewaarwording: 'Ik kreeg een prikkeling op de plek waar ik wel eens last van heb en ik voelde wat druk net boven de zonnevlecht. Van binnenuit werd er iets verpulverd en ik zag een werveling. Tijdens het klanken van de tweede klankschaal zag ik een beeld: god en godin kwamen samen en liepen samen verder. Toch vraagt ze zich af of er te veel stenen, teveel energieën zijn.

Het gebeuren gaf mij het volgende gevoel: Als ik in een hele grote groep ben, voelt het soms alsof ik zelf verdwijn, er als het ware in ten onder ga. Waar blijft je eigen identiteit als je de aanwezigheid van al die verschillende groepsenergieën tegelijkertijd waarneemt?
Ik kijk naar de grote schedel 'Admon' genaamd. Er ligt een steentje op z'n hoofd. Ik kijk er naar en denk 'zit me niet op de kop, ik kan het zelf wel’. Als Elly het er achter legt, voelt de energie al heel anders. (Admon stelt zijn superkrachten pas beschikbaar als de mens met het hart verbonden is, het heeft geen andere activator nodig.)

We halen wat stenen weg, welke zijn er nodig en welke niet? Wat is overbodig en welke energieën vullen elkaar aan en passen samen? Het voelt allemaal wat beter, minder overweldigend. Het lucht zelfs op. De energie voelt nu veiliger en is te behappen. Voelt ‘onder ons’. Sanny merkt op dat het evenwichtiger voelt nu.

In eerste instantie voelt deze sessie als een groot vraagteken. Maar we krijgen al gauw het inzicht dat we hier een prachtige les krijgen voorgeschoteld.

Deze frequentie laat  ons zien dat iedereen in zijn eigen meesterschap dient te gaan staan. Het leert ons voelen en vanuit het hart handelen.  We trekken gelijkgestemden aan vanuit onze eigen kracht, niet vanuit een behoefte om anderen te volgen.  Blijf in contact met je eigen Zelf, creëer samen met anderen vanuit jouw eigen authenticiteit en autonomie. Zo versterk je (de creator in) elkaar en til je elkaar op.

Gebruik deze frequentie om jouw eigenheid in te brengen in relatie tot anderen, of als je gelijkgestemden wilt aantrekken.

 

 

Waarneming Yolinde Galama, Spiritual Mother en Healer

Yolinde heeft zich eerst verbonden met het blanco frequentieflesje zonder aanvullende informatie en nam daarna kennis van onze ervaring en de gebruikte kristallen.

'Adem (nieuwe) Adem'

Terwijl het flesje voor me staat dient de energie zich direct aan in de rand van mijn schedel aan de achterkant van mijn hoofd. Als ik het in mijn rechterhand houd voel ik de energie in de punt van mijn tong, waarna het zich naar achter op mijn tong uitbreidt.  Vervolgens in het begin van mijn neusgaten plus in de botten achter mijn neus. Ook in mijn kin. Het voelt als een frisse, koele energie. Als ik het flesje in mijn linkerhand houd, is de energie voelbaar in mijn onderarmen. Dan vormt de energie een boog van mijn linkerhand, door mijn arm, over mijn rug naar mijn rechterarm en hand. In het midden van die boog ademen mijn longen in het ritme van mijn hart. Het voelt verfrissend en een beetje scherp.  Zoals wanneer je na binnenshuis geweest te zijn, naar buiten stapt tussen de hoge bergen en daar de ijlere lucht inademt. Doet me denken aan zonbedekte sneeuw en ijskristallen in de lucht. Ook in mijn benen in kruiszit stroomt de energie en vormt achterlangs een tweede omvattende boog om/door mijn lichaam.

Als ik het flesje op mijn hart houd voel ik mijn longen ademen in het ritme van mijn hart. "Adem. Adem". Wat voelt als 'nieuwe adem'. Het komt me voor dat dit de essentie vd remedie is. In de omvattende boog van energie van mijn hand tot hand en de omvattende boog waarvan mijn benen deel zijn, stroomt dan de energie omhoog vanuit mijn longen en hart, vanuit mijn 'core'. De heldere bijna scherpe energie stroomt in een rechte lijn/prana kanaal omhoog tot mijn 3e oog. Kalm verfrissend pulserend. Nieuwe lagen activerend. Dan stroomt de energie vanuit dit kanaal tevens omhoog langs mijn hoofd, een open kelk vormend. Boven, tussen 'de armen' van de kelk is een energiecentrum als van een ster, als van een kosmisch punt, die zich niet in een vorm laat kennen. Maar wel degelijk sterk aanwezig is.

Essentie: Lucht, adem, nieuwe (?) zuurstofsamenstelling en energie opname - Adem. Adem.

 

 

1 gedachte over “Co-creatie”

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics