Hoe gebruik je de ‘Sound-of-Crystal’-frequenties

Volg vooral je eigen gevoel

Ga met je bewustzijn van je hoofd naar je hart, neem het flesje in je handen en verbind je er mee.  Volg vooral je gevoel en neem de reacties van je lichaam waar. Naar welke plek in je lichaam wil het flesje? Wil die plek aandacht van jou of wil het met behulp van een (of meerdere) druppel(s) op die plek een diepere verbinding aangaan?

Wil je zelf dieper invoelen, druppel dan twee of drie (luister naar je intuïtie) druppels op je tong. En voel opnieuw. Je kunt een paar druppels toevoegen aan het water dat je drinkt.

Je kunt mediteren met de frequentie in je handen.

Het is een stockflesje, je kunt een ander flesje vullen met een paar van deze druppels waardoor je er lang mee kunt doen. Advies om je ‘sochtends en voor het slapen gaan met bewuste aandacht te verbinden, door het even in je hand te houden of een aantal druppels op je tong of op je lichaam (pijnlijke plek) aan te brengen. En wie weet vind jij andere toepassingen voor deze prachtige energie.

Probeer de info van de betreffende frequentie zoveel mogelijk los te laten. Het gaat erom wat het in jou opent als je je er mee verbindt. Vertrouw jouw eigen invoelend vermogen en laat je verrassen! De energie van de frequentie zal dit aspect van jou in jezelf openen. Alles is Eén.

Het kan ook zijn dat je de nabijheid van het flesje alleen al heel fijn vindt en er niet persé direct iets mee wilt ‘doen’. Zet het flesje op een plek waar je het vaak ziet, op je werktafel, je nachtkastje, bij je favoriete plekje in je huiskamer of je meditatieplekje. Het doet ook op deze manier zijn werk in je onderbewuste.

Ben je therapeut, coach of werk je met een vorm van resonantietherapie? De druppels kunnen wellicht een prachtige aanvulling zijn voor jouw behandelmethode of in jouw coachingstraject.

 

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics