BrazilianietLemurische SpruitLakshmi

Transformerend hoogfrequent Licht - Indaling van het goddelijk Vrouwelijke.

Een bijzondere samenwerking en krachtenbundeling van deze stenen. Alle drie zijn vooral zacht en liefdevol in hun reinigende, openende en verbindende energie die pijn en stagnatie in je lichaam doet oplossen. De eerste twee lijken wegvoorbereiders voor de energie van Lakshmi te zijn. Deze laatste frequentie bevat een hogere trilling van Verbinding, het helende goddelijke Vrouwelijke, dat in je hele fysieke systeem balans en evenwicht brengt. Mooi was dat zich een mannelijk wezen zich liet zien, die voor het eerst het zuivere vrouwelijke leek te kunnen zien en horen.

Onze ervaring

Brazilianiet

Sanny: Ik voel een druk op mijn keel terwijl ik de steen in mijn hand houd. Via mijn onderste chakra’s word er iets afgevoerd en ik voel een diepe verbinding met de kern van de aarde. Daarna voel ik de energie langs mijn hogere chakra’s, hart en thymus gaan en vervolgens langs de ruggengraat waarna er een soort van uitlijning en verbindend geheel ontstaat. Het is een subtiele energie die heel veel rust geeft.

Elly: Alsof mijn zonnevlecht opgeruimd wordt. Van mijn zonnevlecht naar mijn tweede chakra komt er iets los wat wordt afgevoerd naar de aarde. Wat een verschil in energie zeg, of ik het steentje gewoon in mijn hand voel of wanneer het met de klank samenkomt. Het is echt de klank die het draagt. Ik ervaar het als een heel subtiele energie met een diep reinigende werking die voorbij de zonnevlecht naar de aarde stroomt en tegelijkertijd een diepe ontspanning brengt.

Terwijl Elly en Sanny een dusdanig diepe ontspanning terecht komen dat ze veel moeten geeuwen, moet Tineke plotseling veel hoesten.

 

Lemurische spruit

We werken met twee klankschalen, in beide schalen ligt een Lemurische spruit. Het is veel en intens we hebben het gevoel dat er een veelgelaagde energie bij ons binnenkomt met een veelheid aan frequenties. Bij de lage toon (G) worden we omringd en opgenomen door een fijne transparante energie die door Sanny en Elly als koesterende warmte wordt ervaren. 'Thuis en liefdevol'  zegt Sanny. Tineke: het is alsof alle delen van ons verbonden worden tot één… ik zie een dubbele lemniscaat verschijnen: balans en eenheid in alles. Sanny: Mijn pijn lost op in een helende stroom die van mijn schouders naar mijn handen gaat; dan voel ik tintelingen bij mijn kruinchakra. Toen de andere klankschaal (A) werd aangeslagen ging er eerst een schok door me heen, daarna voelde het als een fijne omhullende energie die door al mijn organen gaat. Mijn hele lichaam en mijn fysieke systeem wordt doorstroomd. Ook nu voel ik mijn kruin. Dan voel ik dat energie langs mijn rug, onderrug en via mijn benen wordt afgevoerd. Ben meer rechtop gaan zitten en voel mijn lichaam wiegen op de klanken. Daarna volgt er een sereniteit, een heerlijk warm gevoel.

Elly: Ik was ook even uit balans toen de steen in de tweede schaal kwam. Mijn hele lichaam pulseert en vibreert, ik voel het in verschillende gebieden in verschillende frequenties, dan weer in mijn totale lichaam in één beweging, één geheel, soms heel chaotisch. Het voelt transparant. Er is af en toe een pijntje, een steek, dat snel verzacht en wordt opgenomen in het geheel. Alsof ik met veel verschillende sterren-energieën verbonden ben en het toch als één geheel voelt.

 

Lakshmi  

Lakshmi is een planeet uit het Andromeda-stelsel, de steen komt uit een gebergte in India. Je spreekt het uit als 'Luck-shmee'.

Als we ons afstemmen zegt Elly: ‘vroeger droeg Lakshmi Tineke, nu draagt Tineke Lakshmi'. We beginnen met de klanken van de aardende schaal (G).
Sanny: Ik mag er zijn. Ik moet denken aan de hybridekinderen die ook zeggen: ‘ik mag er zijn’, we mogen ons verbinden. Mijn pure vrouw-zijn mag er weer zijn. Ik voel zóoveel liefde in mijn hart komen. Mijn galblaas speelt op en direct komt er pure zachtheid bij. Bij mijn schouderbladen heeft ook zoveel vastgezeten, ik voel dat ik het nu kan los laten.
Elly: Wow! Er is alleen maar liefde en zachtheid. Als er iets in het lichaam is dat er uit moet, wordt het aangeraakt en dan komt er direct zachte energie bij die het liefdevol en zacht er uit haalt.
Wij verwonderen ons in dit bijzondere trillingsveld. Wat een verbinding en eenheid geeft dit!
Tineke: alsof mijn mentale veld zachter wordt. Sanny toont ‘welkom Tineke’ en Tineke toont ‘welkom Lakshmi’. Wij verwelkomen deze energie in ons hart in het hier en nu.
Met de andere klankschaal (A) lijkt de energie zich nog meer te verdiepen. Sanny: Ik voel mijn hart opengaan en het voelt alsof we volledig zijn – volledig er zijn. Ik voel me intens dankbaar. En Elly sluit daar bij aan: Geheel volmaakt compleet! Toen Tineke begon te tonen, zag ik een mannelijke energie die zich ineens bewust leek te worden en keerde zich naar ons toe. Aandachtig kijkend en luisterend naar wat wij hier aan het doen zijn.
Tineke: deze Lakshmi voelt als een ‘missing link’, vrouwelijk deel dat er nu weer is. Mijn klanken werden anders, er is iets is opgeruimd en geopend.
Elly: De energie heeft zich met alles hier in deze ruimte verbonden, niet alleen met ons, maar ook in het theepotje…in alles.

Ook na deze sessie voelde Elly de nawerking van deze energie. “Ik voel me helemaal opgenomen door de Lakshmi energie. Op weg naar huis later die dag zag ik alles met een witte gloed. Het is een bijzondere steen, die Lakshmi. Het lijkt wel of het alles verzacht. Als ik nu iets loslaat, is er even een gevoel van kramp of pijn, maar dat wordt direct verzacht. Ik heb ook nog wel eens stekelige gedachten en die worden ook verzacht. Die witte gloed die ik zag, is denk ik afkomstig van het veld dat Lakshmi om me heen vormt. Het waren allemaal kleine witte stipjes/lichtjes maar ik heb het idee dat dit iets is wat om me heen ligt. Lakshmi zorgt voor een overvloed aan licht die de donkere delen in je er gewoon uitdrukt. Het verheft je beperkende overtuigingen naar een bewustzijn van overvloed en eenheid.

Een prachtige ervaring was het.  Lakshmi is in het Hindoisme (als vrouw van de god Vishnu) de Godin van Licht en Overvloed. Andromeda  vertegenwoordigt het vrouwelijke in het Universum. Pas na deze sessie realiseren we ons dit. Het bevestigt onze ervaring van alomtegenwoordige liefde en zachtheid, verbinding en vrouwelijk bewustzijn.

Ervaring Yolinde, Spiritual Mother

Yolinde heeft zich verbonden met het blanco frequentieflesje zonder aanvullende informatie en nam daarna kennis van onze ervaring en de gebruikte kristallen.

Ik stem me af op de energie zonder het flesje aan te raken en ervaar een kalme dwarreling als van een heilzame bries. Als ik het in mijn handen houd voel ik de diepgaande werking van een rustige en kalme energie die voelbaar is in mijn schedel, kaken en mond, en completerend (verenigend tot heelheid) tot één wordt. De energie stroomt door richting thymus en hoger hart. Een energie van Zuivering en liefde. De energie verwordt tot een lage, zachte klank. Stabiele basis, Thuis met Al hier in de 'oude' wereld. Ik voel Gaia als moeder, wijs, liefdevol, oordeelloos, dragend.

Opvallend dat mijn grote gong meezingt met deze klank. Tevens met sommige hogere klanken. De klanken van stem en gong klinken als één, volkomen gelijktijdig en gelijkwaardig.
In gefocuste afstemming op de remedie, zonder persoonlijke inmenging van een idee, gedachte of verwachting, zingt de gong dezelfde klank. Heel precies die betreffende klank teruggevend.
Er komt op: "Vanuit stilte en overgave, uitzuivering in de ontvankelijke ontvanger -ik in dit geval-, wordt de scheppende manifestatie onmiddellijk geactiveerd. Directe 1 : 1 co-creatie." Eenheid, waar de mind stil is. Het ontroert me.
Samengevat: Kalmerend - Herstructurering - Liefde - Uitlijning - kalibratie met de innerlijke Bron en De Bron

Ik herken in de waarneming van de anderen de dragende klanken, de eenheid en de zachtheid van de energie die liefdevol, omhullend, verenigend, herenigend is en alles in mij in eenheid verbindt. Wat Elly voelt, herken ik: ‘alsof je echt met veel verschillende sterren-energieën verbonden bent en alles toch als één geheel voelt.’ En dat een overvloed aan licht ervoor zorgt dat de donkere delen in mij er gewoon uitgeduwd worden. Ik zoek de term hybride kinderen op en het raakt me tot tranen toe terwijl ik het lees. Ik herken mijzelf erin. Ik lees Sanny’s gedachte over de hybridekinderen die ook zeggen: ‘ik mag er zijn’, dat we ons ook met hen mogen verbinden, en opnieuw voel ik ontroering, loslaten, en het deels oplossen van oude pijn van afscheiding van mijn oorsprong en relaties in sterrenvolken.

1 gedachte over “Lakshmi”

  1. De energie voelt zacht: ‘We are the same, we zijn allemaal gelijk’. Er gaan deuren/poorten open in de aarde naar prachtige kristallen met een helder bewustzijn. Veel informatie voor de mensheid zal zich openbaren. De kristalwezens zijn voelbaar! ‘Goddelijke Eenheid’.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics