Lente-Equinox boodschap 2020

Kristallen schedels – Innerlijke roep

We voelen alle drie de noodzaak om samen te komen op de 20e maart 2020 in de Equinox-energie, midden in collectieve transformerende energieën die ieder van ons persoonlijk diep raken. Elly en Sanny zijn inmiddels hoeders van vele bijzondere kristallen schedels. De laatste twee jaar kwamen er een aantal naar mij toe.  We krijgen het gevoel dat we al deze schedels samen moeten brengen op een dag als deze. Dit voelt als de omslag naar een nieuw bijzonder tijdperk. 

We danken 'hen' die in ons midden zijn.  En spreken de wens uit om te mogen ontvangen hetgeen voor onszelf persoonlijk, als ook voor het collectieve menselijke bewustzijn in deze tijd belangrijk is. 'Wil door ons spreken in energie, in woorden, in klank, in welke vorm dan ook'...
We voelen de energie toenemen in de voorbereidende stilte en afstemming, waarin onze eigen klanken zich mengen met die van de klankschalen. De grootste en helderste schedel trekt mijn aandacht...

Voor ons allemaal

“We willen jullie uitnodigen om op dit moment nog meer je hart te openen. Voel hoe je hart opengaat in de verbinding met ons, die deel van jou zijn. Dit is een moment in de tijd waar jullie voor gekomen zijn, waar we samen aan gewerkt hebben, achter de scherm en voor de schermen. Door donkerte heen, door diepte heen, steeds weer het licht zoekend, omdat je ergens wist dat het er is, altijd, in welke omstandigheden jij je ook bevond. Dit is een moment van ‘Licht-noodzaak’, meer dan ooit is er de noodzaak om te beseffen wie je bent. Jezelf te herinneren als wie je was voordat je hier kwam en wie je nog steeds bent ook hier op aarde als geïncarneerde mens. Wij zijn met jou en in jou, waren dat altijd, in elke incarnatie van jouw wezen.

Jouw licht is nu nodig, meer dan ooit. Juist nu mensen zich verliezen in angst voor duisternis, angst van tekortkoming, angst voor het onbekende en om alleen te zijn. Jullie kennen ons en wij kennen jullie, ieder persoonlijk, maar ook samen. Dit is jullie tijd, dit is jouw tijd. Volledig jouw licht te zijn, voor de Aarde, voor de mensen om je heen, voor een nieuw bewust zijn.

De menselijke wetenschappelijke technologie zal een omslag maken. Vanaf vandaag zal het zich onder invloed van een groeiend hartbewustzijn van mensen ontwikkelen naar een technologie van een hogere orde; in plaats van verdeeldheid zal het verbinding brengen en het grotere geheel ten goede komen. Alles wat we van jullie vragen is de energie van je hart te voelen. De energie van dat lichtkristal dat zich in jouw hart bevindt. Niet alleen wanneer je in vrede bent en in ontspannen afstemming en verbinding, maar vooral ook op die momenten wanneer het om je heen stormt en je het gevoel hebt alsof dikke touwen en kettingen van een oud bewustzijn aan je trekken. De energie van jullie harten is veel en vele malen sterker, krachtiger en lichter en tot zoveel meer in staat. Simpel klinkt het en in onze ogen is het simpel, maar we weten dat het als mens niet altijd simpel is. Toch weten we dat jullie dat vermogen in je hebben en dat zeker ook zullen volbrengen.

Ieder heeft een verlangen, een missie en hoe hij die missie volbrengt en vorm geeft, is voor ieder mens uniek, speciaal en anders. Maar de energie erachter, jullie drijfveer, is de enorme liefde die jullie voelen voor de Aarde en haar bewoners. Het is deze liefde die je hier bracht en die er voor zal zorgen dat jullie missie zal slagen.

Vanuit dit bewustzijn van liefde breng jij liefdesbewustzijn. Jullie zijn onze handen en voeten op aarde. Je zult herkenning vinden in al die andere handen en voeten waar aan door jullie ontelbare medereizigers uit onze gemeenschappelijke Bron-naam vorm gegeven wordt. Allen hebben jullie dezelfde drijfveer: onvoorwaardelijke liefde, compassie en mededogen die zijn thuis vindt in de Bron van Licht van waar wij allen uit voortgekomen zijn, waar we nog steeds deel van uitmaken en die we in ons dragen.

Open je lichaam en laat je poriën de energie van jouw hoger bewustzijn van liefde opnemen. Jouw hogere zelf, jouw heilige vuur, jouw heilige Bron, adem in en met elke uitademing grond je het en adem je uit wat mag gaan.

Ik spreek namens allen van ons. Onze energie is voelbaar in jullie harten, in jullie lichamen, in jullie organen en in jullie fysieke cellen. In je hart bevindt zich het kristallen centrum van bewust Zijn. Wij danken jullie dat jullie ons konden ontvangen. Wees bemoedigd, wees standvastig in deze tijden van chaotische energie van onbewust zijn. Weet dat wij begeleiden en ondersteunen.

Leef je missie, leef je Licht, geef vorm aan wie je steeds meer ontdekt te zijn. Geef vorm aan je stralende Zelf, waarvan je hart weet. Het is Licht op Aarde, naast de zich in allerlei bochten wringende duisternis van een spoedig voorbije tijd. Heb compassie met duisternis en weet dat het op reis is om het Licht in zich zelf te vinden.  Alles op zijn tijd.

Lief mens, leef je leven!"

We voelden ons stil, gegrond en aanwezig in ons lichaam. Er waren zoveel energieën, zoveel bewustzijnslagen, zoveel Lichtsferen aanwezig... Ik kan het niet allemaal precies benoemen. Maar ze voelden zo vertrouwd en bekend. Kristallen, Schedels, Quan Yin, Green Tara en vele aspecten hiervan, Magdalena Order, Isis, Hathor, Egypte, Maya, Azes, Shiva, Sirius, Gaia... en zo veel meer nog. Met hen allemaal waren we verbonden en omringd in dat ene veld van Licht-Bron-Bewustzijn. 
Elly merkt de volgende ochtend op dat veel van haar kristallen en ook sommige schedeltjes totaal anders aanvoelen. Ze zijn duidelijk 'geactiveerd', dan wel opgewaardeerd. De grootste kwarts-schedel blijft een paar dagen in mijn huis 'logeren'. Het voelt alsof we nog iets meer uit te wisselen hebben...

Uit deze energie ontstond de Kristalfrequentie 'Ascentie', één van de Sound of Crystalfrequenties voor deze tijd van nu.  Het geeft je een stevige aarding en gronding in je eigen energie in tijden van 'trekkende' lagere collectieve energieën.  Het geeft je het gevoel gesteund, omringd en verbonden te zijn in een hoger bewustzijnsveld. 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics