Rosophia –  Himalaya Gold Azestuliet –  Agnitiet

  om je in vol vertrouwen te openen voor het 'nieuwe' Licht dat NU door jou belichaamd wil worden.

Rosophia

(mengsel van maansteen en quarts)

Ik voel een fijne lichte tinteling in m’n handpalmen en vingers. De steen geeft aan dat het zich met de F-klank wil verbinden. De zachte klanken brengen een verstillende energie. Het brengt rust in mijn hart en voelt als een innerlijke afstemming om te kunnen ontvangen wat hierna komt. Terwijl de klankschaal uit zichzelf - zonder dat ik dat stuur - stil zwijgt, voelen we ons zakken in een diepe verstilling in ons zelf - terwijl de strijkstok nog steeds geluidloos de schaal rondgaat.
Er gebeurt veel qua energie merkt Elly op. Vermoeidheid in eerste instantie. Af en toe horen we heel even een zachte klank van het kristal. Na de eerste verdiepende stilte neemt de intensiteit van de klank weer toe en we worden weer alerter en helderder.

Robbert Simmons:
De naam is afgeleid van "Rose of Sophia", wat het "Hart van Wijsheid" betekent.
Metafysische eigenschappen: Rosophia is de typische steen van het hart, die iemands individuele hart in resonantie brengt met het Hart van Sophia, het Goddelijke Vrouwelijke Wijsheidsprincipe dat ten grondslag ligt aan de schoonheid en harmonie van de wereld. Als je deze steen tegen het hart houdt, voel je wervelende stromingen van rustgevende liefdesenergie in de borst circuleren. Er is een onmiddellijke gevoelde aanwezigheid van het liefhebbende Vrouwelijke. Slapen met een Rosophia-steen in de buurt van het hart zal een diepere en meer vredige slaap veroorzaken.

Himalaya Gold Azestuliet

stimuleert het 3e oog en de solar plexus

Een krachtig aanvoelende steen. Als we onze aandacht er op richten, voelen Sanny en Elly een sprankelende energie komen. Elly begint te giechelen, Sanny voelt zich blij worden.
Ik volg mijn gevoel en laat me leiden door de steen die duidelijk laat merken dat het in de A-schaal wil. Sanny: verwelkomt een kinderlijke blijheid en voelt 'welkom thuis', terwijl haar lichaam, haar schouders nu ontspannen. Ook ik ervaar een jubelende kinderlijke vrijheid.
Wanneer de klank ondersteuning krijgt van de C-klankschaal (aarde), is het alsof het licht toeneemt en we allemaal de blijheid dieper in onze buik kunnen voelen. Sanny voelt een tinteling bij haar kruinchakra.
Volgens Elly is dit is een steentje dat heel lang doorwerkt. Ze voelt zich heen en weer tussen vrolijkheid en tranen. Werkt op veel niveaus tegelijk. Het ene moment is ze blij, het andere moment vloeit er een traan. Ze ervaart het als een bevrijdende energie waarbij ze steeds meer vreugde kan toelaten.

Robbert Simmons beschrijft Gold Azestuliet als: Vertrouwen en liefde geeft vrijheid en vreugde

(Agnitite) – Rode Vuur Azestuliet

Agni is het spirituele vuur dat verlichting en brengt.

Ik voel een totaal andere energie dan die van de vorige twee stenen. Sterk aardend en zwaar aanvoelend. Het is een actieve opwekkende energie van actief naar buiten gericht licht. Ik zie een beeld van een uitstralende zon waarvan de stralen in kracht toenemen. Sanny en Elly voelen beiden hun voeten erg warm worden en vastgeplakt aan de aarde. Ook de handen en de rest van het lichaam worden warm.
Ik kan deze steen niet al te lang vasthouden, leg het in de klankschaal C en laat de klank ontstaan. Ik voel een sterke druk ter plekke van mijn hartchakra.
Sanny voelt veel beweging en kracht. Ze ziet een harig mannenbeen waarvan de broekspijp omhoog ging… aardende mannelijkheid? Ze wordt er even helemaal koud van.
Ik merk op dat de mannelijke kracht is een scheppende naar buiten gerichte kracht. De vrouwelijke kracht is zacht en ontvangend, scheppend… Wat een mooie combi! Ik zie de letters C en M verschijnen, waarvan ik niet weet wat ze betekenen.
Sanny: kracht neerzetten en handelen, deze energie geeft heel veel ondersteuning. Ze voelt een tinteling langs de schedelrand aan de achterzijde, en de achterzijde van haar lichaam, en voelt zich krachtig en zit stevig rechtop.
Terwijl mijn klanken samenvloeien met verschillende klankschalen, voelen we allemaal een balans ontstaan.  De druk die ik eerst voelde is nu weg, nu voelt het stevig. Onze hartsenergie heeft aarding nodig. Ook een open hart heeft contact en stevigheid van het aardechakra nodig. Ik ervaar een diepere balans in vrouwelijke en mannelijke energie in mij, ook vrijheid en blijheid. Het is een gelijkwaardige samenwerkende eenheid.
Elly voelde eerst allemaal vlammetjes die veel wegbrandden wat weg mag. Tijdens de klanken voelde ook zij de energie samengebracht worden tot één.

We worden geroepen om het Licht van onze Bron in onze lichamen te gronden. Agnitite helpt daarbij. Vanuit onze kruinchakra’s via het hart door het lichaam.

Crystal Healing: Agnitiet is genoemd naar Agni, de Vedische godheid van vuur. Agni werd beschouwd als de hoogste bron van spiritueel licht, levenskracht en zelfs onsterfelijkheid. Agni werd vurig uitgenodigd om de lichamen van de oude gezangen binnen te gaan, om hun harten, weefsels en bewustzijn te verlichten met het heilige vuur dat de goddelijke nectar draagt. Agnitite draagt dit Heilige Vuur.
Rode Vuur Azeztuliet is een steen van kracht en passie. Het heeft affiniteit met het bloed, dat zijn stromen van verlichte energie naar elke cel in het lichaam voert. Dit veroorzaakt een 'innerlijke vreugde' die een golf van passie, vertrouwen, optimisme en kracht als een rood vuur in iemands ziel voortbrengt. Deze steen kan worden gebruikt om iemands kracht, uithoudingsvermogen en vitaliteit aan te vullen.

september 2019 (drie jaar na deze kristalsessie)

Een deel in mij voelt zich angstig voor het nieuwe wat zich opent... Een gedachte 'ik kan dit niet dragen...'. Een oude energie van angst en zelf-ondermijning bekruipt mij. Ik ga op zoek naar een hulplijntje. En voor het eerst haal ik het doosje tevoorschijn met de ‘Sound of Crystal’-kristalklankfrequenties die we in de afgelopen jaren mochten ontvangen. Ik koos intuïtief een flesje dat het meest resoneerde en bracht het de navolgende dagen regelmatig dicht bij mijn hart als de terugtrekkende energie van twijfel en angst weer de kop opstak. Het flesje vasthouden was al voldoende. Er stond alleen een datum op het etiketje, ik wist niet wat het was. Het voelde heerlijk zuiver, van een hoog ‘licht’, en mijn hart werd er rustig van en ik voelde vertrouwen in mijn eigen lichtkracht. 

Lees mijn ervaring in 'Belichaming van een nieuw bewustzijn'

Waarneming Yolinde, Spiritual Mother, Healer

Yolinde heeft zich verbonden met het blanco frequentieflesje zonder aanvullende informatie en nam daarna kennis van onze ervaring en de gebruikte kristallen. (aug 2020)

"...een indaling van Licht Zijn..."

"Weer voel ik net als bij de andere flesjes, als 1e de energie in mijn tong, de botten rond mijn neus, en mijn slapen. Dat is toch apart, dus ik vraag naar het waarom, als dat nu voor deze waarneming van de remedie in flesje 10 relevant is. Daarop breidt de energie vanaf mijn tong zich uit naar achter in mijn mond en door mijn hele mond. Verder door mijn keel, stembanden (die zich helder tonen) en mijn hoge hart. Het is zachte, vriendelijke energie van heldere en wijze onschuld. Verbinding dus van tong en hoge hart. En ik voel/hoor "Je bent een spreker van het hoge hart. Expressionist in vele vormen van het hoge hart." Met de energie in tong/mond en hoge hart tezamen, voel ik hoe mijn fysieke hart 'uitademt' en opgenomen wordt in deze verbinding.

Ik heb de indruk dat angst in mij om mijn waarheid volledig uit te spreken, angst om de Waarheid hier volledig te belichamen, een afscheiding veroorzaakt tussen mijn hart en mijn hoge hart. Nu met het flesje in mijn beide handen voor mijn borst, lost die afscheiding op in mijn eenheid.

Dan ervaar ik rond mijn hele hoofd een verticaal aureool van lichte, witte energie. Energie van witte sterretjes, of kleine kristallen. Ik voel me daarin rustig, fijn, kalm en thuis. Vervolgens word ik me opnieuw bewust van de energie rond mijn neus. En ik voel/hoor/weet dat het gaat over mijn ademhaling die mijn essentie verbindt met de stoffelijke wereld. Door te ademen ben ik verbonden met mijn lichaam hier in deze fysieke vorm, en verbonden met de 'natuurlijke' wereld op deze planeet. Verbonden en gewaar ook van het wezen van Gaia. Ik ervaar dan de energie vanaf mijn neus, door mijn keel, door mijn hoge hart en fysieke hart, nu doorstromend naar beneden. Als een andere wijze van aarding, van belichaming. Vervolgens is ook in en rond mijn romp, bekken en hele lichaam inclusief benen, het horizontale aureool van 'sterren energie'. Eén met de energie rond mijn hoofd. Die energie straalt door naar binnen in mijn lijf. Het speelt a.h.w. dansend, circulerend in mijn buik. Mijn lijf is van dezelfde energie, geen onderscheid. Het is goed en fijn om daarin te zijn, om daarin te rusten, in mij. Ik voel kalme ontroering, thuis.

Het voelt als een volgende indaling van Licht-Zijn.

Wat  tijdens de sessie door Elly, Sanny en Tineke werd ervaren, herken ik in mijn waarneming: het nieuwe Licht, het Licht van onze Bron,  dat NU belichaamd wil worden.  Vanuit onze kruinchakra’s via het hart door het lichaam. ‘Hoog licht’, vertrouwen en rust in dit proces."

3 gedachten over “Sophia”

  1. Een kosmische heldere energie die via een heldere ster (Sirius) dit Universum binnen stroomt. Lichtwezens brengen een gouden energie binnen voor de aarde. Diepe aarding, hartsverbinding ,onvoorwaardelijke liefde.

    Beantwoorden
  2. gisteren kocht ik de Sophia frequentie bij Tineke; mijn geestelijke team had mij ernaar toe gevoerd. Dit omdat ik momenteel ‘werk’ aan zowel mijn eigen gevoel van machtloosheid en angst bij ‘niet goed genoeg zijn wat je ook doet’ als ook dit gevoel dat in mijn DNA zit van een lange reeks vrouwelijke voorouders. Al bij het vasthouden van het flesje kreeg ik van top tot teen een zacht, prettig prikkeld gevoel, zoals ik me een bad in champagne voorstel. Vanmorgen heb ik het flesje in mijn BH gedaan. Wie schets mijn verbazing dat ik onderaan mijn rug een heel warm gevoel kreeg dat mijn wervelkolom om hoog ging, ter hoogte van mijn schouderbladen (achterkant van het hartchakra) ook een horizontale uitbreiding kreeg. Er was een verrukkelijk warm kruis op mijn rug aanwezig en later kreeg ik ook dat warme gevoel aan de voorkant van mijn hartchakra. Al met al voelt het voor mij als (nog) meer thuis komen in je lieflijke zelf, je ware zelf. ik ben diep dankbaar voor dit wondertje, de Sophia frequentie en Tineke die zo iets moois en heilig mag maken. Een zegen voor mijn geestelijke team, de frequentie van Sophia en Tineke.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics