Fysieke Indaling van het besef deel uit te maken van een grotere Eenheid – de hoge trilling van de Bron van Leven in je lichaam voelen

Lakendite schedel / heldere parel Amethist / Zilvertopaas / Scenery  -  Phenakiet

"Het hogere Licht dat jullie zijn en wat jullie oorsprong is, is net zo werkelijk als jullie aardse bestaan en maakt zelfs deel uit van de fysieke structuren van jullie aardse lichamen. BEIDE dragen jullie in je, beide ZIJN jullie.
Ik help je een dieper besef te krijgen hiervan. Je bent één en het zelfde, beide BEN jij. Beide even werkelijk en waar! Door Phenakiet samen te brengen met het alles omvattende en doordringende bewustzijn dat gegenereerd werd door Lakendite met parel-Amethist, ZilverTopaas en Scenery, ontstaat een energie die je helpt om dit bewustzijn nog dieper in je lichaamsstructuren te laten indalen. Stem je af op jouw Zon, wees zonder verwachting en voel die allesomvattende (niets uitsluitende) en alles doordringende Eenheid-in-Alles.
Omarm jezelf als de Mens die je bent, omarm jezelf als het Lichtwezen dat je bent, uit beiden is jouw lichaam opgebouwd. Zie beiden, voel de eenheid hierin en Weet...".

Onze ervaring

We verbinden ons ieder voor zich met wat resoneert in ons en met de energie die doorkomt.
Tineke: Er is een allesoverstijgende energie waar ik in terechtkom nadat ik de zon onder mijn voeten zet.  De energie van liefde en dankbaarheid is in mijn hart en ik ben zonder enige verwachting, ik BEN slechts. Ik voel me direct verbonden met al die werelden en al die lagen van bewustzijn die deel zijn van een eenheid in Licht. Ik hoef daar niet echt wat voor te doen, slechts dit gevoel te voelen: dankbaarheid, liefde, compassie. Het is een gegronde verbindende eenheid waarvan ik de energie wervelend en tintelend in en door mijn lichaam voel. Geen overstijging van het aardse, maar een omvatting van werkelijk alles. Ik gebruik deze frequentie gedurende enkele weken hierna; het verbindt me met een energie van Levende Heelheid in mij zelf.
Sanny: ik voel me verbonden met het kristalnetwerk, de energie van Mount Shasta en ik neem veel aanwezigheid om ons heen waar. Een verbindende eenheid in liefde, zelfs mijn trouwe hond Huub is aanwezig in totale verbinding. De klanken waren intens, zodanig dat ik het bijna niet aankon. Er gebeurde veel, met name bij mijn hart. Ik heb nadien enige tijd met dit frequentie flesje gewerkt en in mijzelf voelt het steeds meer als eenheid in en een omarming van mezelf en als helende energie van mijn familielijn.
Elly: Ik voelde een veld zonder specifieke vormen, dat maar bleef uitdijen, groter dan de kosmos. Toen T begon te tonen was het alsof ze het hele heelal omarmde en de kristallen klankschaal groter was dan een sterrenstelsel en in de hele kosmos te horen was. Op andere stelsels, andere plaatsen waren velen getuige hiervan, verwanten, de voorouderlijke lijn, alles is gewoon één, niet in woorden te vatten wat ik zag. In het begin was het één veld, toen nam ik de kristallen in m'n hart waar, vervolgens om me heen, om de aarde, het sterrenstelsel, en alles was in elk deeltje van mij en ik was in elk deel van alles. De klanken hadden een immens bereik, kosmisch zelfs. Ik zag een groot 'wezen' of grote 'aanwezigheid' dat toonde door de hele kosmos, groter dan… geen woorden. Het genereerde een enorme energie die de hele kosmos omvatte met ongekende harmonie. Alles omvat het: sterrenstelsels klein, groot.. wat een rust, liefde compassie en eenheid gaat hiervan uit. De avond  na de kennismaking met het veld kreeg ik erge hoofdpijn. Ik deed een druppel op mijn voorhoofd en ogen en het zakte snel af. Ik heb de druppels in het begin elke dag gebruikt door een druppel op mijn kruin te doen; na 2 weken deed ik een druppel onder de tong voor het slapen gaan. Soms leg ik het flesje onder mijn kussen. Tijdens gebruik maakte deze frequentie mij erg bewust van het Liefdes veld dat overal aan ten grondslag ligt. Ik ervoer de eenheid in alles. Irritaties, frustraties en andere lastige emoties komen veel sneller tot rust als ik denk aan 'het veld'  zoals ik het noem. Als ik eraan denk, ervaar ik het direct, er is dan een rust en kalmte en vredige eenheid. Er is ook meer vertrouwen dat alles gaat zoals het beste is, en dat ik daar eigenlijk weinig voor hoef te doen, alleen vertrouwen te hebben in de kosmische intelligentie en direct reageren als ik een ingeving heb. Door de druppels merkte ik vanaf het begin dat ik ze gebruikte een veel betere aarding, en als ik in de loop van de dag minder geaard ben, merk ik dat gelijk op, zodat ik me weer kon verbinden met de aarde.

Twee dagen later voelt Elly dat er een Phenakiet moet worden toegevoegd, specifiek bij de Lakendite. Met beide stenen in mijn handen, wederom vanuit de energie van mijn hart, ontvang ik de boodschap die je boven aan deze pagina vindt.

Waarneming Yolinde Galama, Spiritual Mother

Een energie die je helpt om het bewustzijn van Eenheid-in-Alles nog dieper in je lichaamsstructuren te laten indalen.  

Begin dit jaar stuurde Tineke mij de frequentie Eenheid. Het voelde zoó goed. Ik zag hoe elfenstof, of sterrenstof, engelenstof, kristalstof over mijn handen werd uitgestrooid. Zoals Tinkelbel sterrenstof strooit.
En mijn handen die kraakten, schuurden en piepten als een oud, beschadigd karrenwiel, waren als bij de toverstaf van een/mijn goede fee, onmiddellijk stralend, heel, glanzend als de glazen koets van Assepoester. (Glas=kristal )
Ik gebruikte gedurende ca. 14 dagen 2x p/dag 3 druppels onder mijn tong en 2 op mijn kruin, en wreef mijn handen in met 3 druppels. Het flesje was daarop zo goed als leeg. Ik heb er water bij gedaan en nam daarvan vervolgens 2x dgs 3 druppels in.
Ik had minder pijn in mijn handen en hoewel de zwelling hetzelfde bleef, had ik wel steeds meer energie, alszijnde levenskracht.

Mijn notities van toen:  ‘Ik ben nu daar waar ik mijn pijn moet erkennen van het in deze wereld zijn. Zielenpijn die ik eerder ontkende als ook mijn fysieke pijn. De pijn om de mens te zien in zijn grootsheid terwijl men daar zelf vaak geen zicht op heeft maar gevangen zit in de mist en het lijden van angst en ego.
De pijn om tot in mijn rammelende botten te ervaren welke onbewuste, duistere spelletjes daar gespeeld worden. In het groot. Groepen, landen, t.o.v. dieren, natuur Aarde en in persoonlijke relaties én zelfs in liefdesrelaties. Alleen omdat men zich Zelf niet bewust is maar het ego laat regeren. Ik ken geen grotere pijn dan dit helemaal in me te laten indalen. Vertrouwde pijn, maar nu bewust in mij.
In de kern is het tegelijkertijd mijn volle erkenning van mijn wezenskern die niet van hier is maar van een sterrenconstellatie. De druppels zijn al die weken een soort magisch anker voor me geweest.

En 8 maanden later koos ik blind een flesje dat nu resoneert. Dat werd dus flesje nr. 9. Ook dit flesje was afgeplakt en ik wist dus niet dat het de frequentie van Eenheid bevatte.
Ik vraag hulp en begeleiding aan mijn Hoogste begeleiders en aan de kristallen in de remedie. Ik ervaar de boog om mij heen van het volledige lichtspectrum (Metatron) en daarboven The Mother Arc van Haar, uit wie alles voortkomt.

Met het flesje ervaar ik direct energie in een kring onder mijn kroonchakra. Alsof mijn kroonchakra groter is dan ik dacht. De energie verspreidt zich moeiteloos naar beneden. Mijn hele hoofd, nek en hals, schouders, mijn thymus. Vervolgens door mijn armen en handen. Mijn vingertoppen tintelen. Harmoniserend. Dan is er een directe verbinding tussen mijn pijnappelklier en mijn 2e chakra. Doorstromend in mijn billen en benen.

Vanuit mijn 2e chakra verspreidt de energie zich in diepe verbinding met Gaia. Eén met de levende aarde. Vruchtbaar leven scheppend. Die energie krijgt beeld in een gouden zonneschijf van de Maya's o.i.d. Een taps toelopende gouden schijf met inscripties. Plat, de bolling van de aarde volgend. Taps omhoog zodanig dat ik erop zit, hier in meditatie. Energie van 2e chakra in verbinding met 3e oog, in samenwerking, één met Gaia.
Ik voel me rustig. In overgave en in de harmoniserende energie vanuit de kring onder mijn kroon.
Dan blijkt de gouden zonneschijf van de Maya's te bestaan uit ringen. Iedere ring heeft diverse inscripties. De zonneschijf begint linksom draaiend te bewegen. Ik verzet me daar even tegen met een gedachte als "wat nu weer?", maar laat het uiteindelijk gebeuren.
De schijven draaien tot de inscripties op de verschillende schijven/ringen onderling zijn uitgelijnd. Klik, klik. Dat heeft tevens uitlijning met andere planeten tot gevolg. Een sterrenpoort opent zich...
De zonneschijf doet me denken aan een tekening die ik ooit maakte. Daarin is een gouden vorm van diverse zeskanten, een magisch slot dat draaiend geopend wordt/gaat worden.

Eenmaal uit meditatie, achter mijn bureau, heb ik moeite het flesje los te laten...

Herkenbaar uit de omschrijving van de anderen: 'Het verbindt mij met al die werelden en al die lagen van bewustzijn die deel zijn van een eenheid in Licht, een omvatting van werkelijk alles, inclusief het aardse. Groter dan een sterrenstelsel.  Op andere stelsels, andere plaatsen waren velen getuige hiervan, de verwanten, de voorouderlijke lijn, alles is gewoon één. Het hogere Licht dat jullie zijn en wat jullie oorsprong is, is net zo werkelijk als jullie aardse bestaan en maakt zelfs deel uit van de fysieke structuren van jullie aardse lichamen. BEIDE draag je in je, beide BEN jij.'

 

1 gedachte over “EENHEID”

  1. Zowel de stille tijdloze vredige liefdevolle diepte als ook het oneindige lichtveld binnen de schepping als ook voorbij tijd en ruimte

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics