Scenery - Violette Vlam - Tian May

Verbinden met (hogere) zelf-realiteiten in je bewustzijn van Nu

Manifestatiekracht, oeroude kennis komt terug in je herinnering

Deze frequentie reinigt en opent je bewustzijnslichamen en schept een stevig fundament om hogere trillingsfrequenties uit andere tijdlijnen te kunnen ontvangen.
Jouw andere (hogere) zelf-aspecten staan te popelen om zich weer met jou te verbinden. Omdat jullie elkaar juist in dit tijdsgewricht nodig hebben voor heling, transformatie en kracht. Jouw heling en transformatie beperkt zich niet tot jouw persoonlijkheid in dit leven, maar omvat al jouw deelaspecten, hogere en lagere zelven. Een krachtige energie om echt dingen neer te zetten.

Onze ervaring

Scenery

We volgen ons gevoel door direct te gaan tonen. Het geeft de ronddraaiende energie die we allemaal in ons lichaam voelen wervelen extra stabiliteit en verankering. Ik zie de energie in eerste instantie als een halfcirkelvormig patroon, dat zich als het ware opbouwt tot één grote cirkel bij de aardende klanken. Naarmate de energie zijn werk doet voelen we meer ontspanning in schouders, benen… Er wordt veel losgelaten.
Elly ervaart een cilinder van geluid. De scenery ging recht in haar zonnevlecht waarna het zwarte draden naar buiten toe vormde vanuit een verstevigend fundament. Er zijn heel veel geluiden en er wordt steeds een ander geluid aan toegevoegd terwijl er een rustige stroom naar de aarde toe ontstaat. In haar bovenlichaam voelde ze ruimte en diverse kleuren, terwijl de stroom merkbaar vanaf haar navel afvoerde wat mocht gaan.

 

Violette vlam (met een engelenkristal-petaliet )

De steen vraagt ons om goede aardeverbinding. Ik  (Tineke) voel dat ik van binnen begin te schudden alsof iemand me door elkaar rammelt. Er is een groot lichtwezen aanwezig. Bij mijn stembanden opent zich iets, waar ik naar mijn gevoel zelf geen vat op heb, waarna klanken ontstaan die ik nog niet ervaren heb tot nu.
Elly ervaart/ziet een centrale buis en ervaart een enorme rust. 'De centrale buis in mijn ruggegraat is een kolom dat gevuld wordt waarna zich twee draden er om heen wikkelden van boven naar beneden en het violette licht, elk orgaan en elk deeltje van mijn lichaam omvat. Sanny ervaart een diepe integratie van rustgevende paarse energie. Er is bij ons allemaal sprake van een diepe rust en afstemming.

 

Tian May - China (meerdere stenen)

Tineke: ik voel een sterke resonantie tussen deze steen en mijn persoonlijke codestaafje uit het vroege Egypte.  Ik neem een van deze stenen in mijn hand en ervaar een energie van de sterren (dat beeld en dat gevoel krijg ik). We moeten ons vooraf extra goed aarden voel ik. Er is druk op mijn rechteroor tot ver in het binnenoor. Er wordt nu een verbinding gemaakt met mijn lichaam tot diep in het hart van de aarde. Ojee… ik vlieg er dwars doorheen en aan de andere kant van de aarde het universum in. Een leuke verrassende ervaring. Ik begrijp het niet, maar vertrouw op deze reis. Ik ben goed geaard en ik zet mijn menselijke gedachten en vragen, aardse verwondering, opzij. Ik voel een druk bij mijn borstbeen (sternum) en laat me leiden.

In mij ontstaat een gedachte en beeld van een bloem van de aarde dat zich opheft en opent om een fijnere energie die lange tijd niet bereikbaar was, in het hier en nu welkom te heten en te ontvangen. De roep van de nieuwe aarde, als een herinnering en uitnodiging tot bloei te komen. Als daarna de steen in de klankschaal (G) gaat is het alsof de Aarde een soort echo opvangt uit ‘lang vervlogen tijd’ (vanuit aards perspectief verwoord). ‘Buiten-Universum’. Een lichtlijn vanuit een andere tijdsdimensie hecht zich subtiel, behoedzaam maar doelgericht in ons bewustzijn. We moeten met onze handen weefbewegingen maken alsof we de energie van deze stenen gronden op de plek waar we zijn, in ons lichaam en het verankeren in ons ‘nu’-bewustzijn.

Een andere Tian May steen voelt steviger en compacter dan de eerste. Er gaat een spiraalvorm de aarde in en ik vlieg niet -zoals bij de vorige- de aarde weer uit, deze energie is minder vluchtig. Het heeft een gecontroleerde focus dat het enthousiasme en ook de vluchtigheid bij elkaar en controleerbaar houdt. De steen blijkt erg gevoelig voor de trillingsfrequentie van de klankschaal (A). De energie zoekt behoedzaam, subtiel en voorzichtig verbinding. Het voelt alsof deze hoge frequentie zich voor het eerst verbindt met aarde-energieën, oftewel met ons menselijk bewustzijn.

Tijdens deze klanksessie hebben Sanny en Elly geen woord gesproken. Het duurt daarna even een paar minuten voordat er überhaupt iemand van ons spreekt, we zijn er een beetje stil van.

Elly: In het begin voelde ik een enorme druk op mijn lichaam, terwijl er tegelijkertijd iets openging. Diep de aarde in, het was heel voelbaar. Het was een totaal nieuwe ervaring dat ik door de ruimte kon rondzwermen en toen ging de druk weg. Toen de steen in de schaal ging voelde ik pure vreugde, wat een zuiverheid en helderheid! En toen was ik weg in een blauwgroene energie, waar ben ik? Toen ik dacht: kan ik met dit kristal naar Sirius, toen veranderde de energie direct en toen ik vroeg ‘kan ik naar de Pleiaden’ veranderde de energie opnieuw en ik wàs op de Pleiaden. Toen kwam er vervolgens een spiraal van gele energie en was ik weer hier. Ik kon me niet bewegen, maar was me wel heel erg bewust van mijn lichaam, van de ruimte waar ik in zit en de stoel waar ik op zit.
Toen ik gisteren deze kristallen vasthield omdat ik het gevoel had dat ze vandaag hier moesten zijn, dacht ik aan ‘star time’. ‘Timestar’ kristallen nemen je mee door de ruimte. En toen dacht ik zou je hier ook mee de ruimte in kunnen reizen? En nu deed ik het! Reizen en anderen ontmoeten. We zaten met een hele groep hier, allemaal verschillende wezens. Heb nog nooit zoiets ervaren. Ik kon niet alles wat Tineke zei horen, ik was ver weg.
Sanny: Tineke gaf woorden aan hetgeen gebeurde. Ik was gewoon weg, kan niets omschrijven.

Later ontvangen we een boodschap over de energie van deze steen (Tian May). Het gaat over lijnen zien en ervaren op allerlei niveaus. Het kan inzicht geven in (tijds)verbindingen en deze zowel herstellen als openen. Het is een krachtige healer.

Yolinde, Spiritual Mother

Yolinde heeft zich eerst verbonden met het blanco frequentieflesje zonder aanvullende informatie en nam daarna kennis van onze ervaring en de gebruikte kristallen.

"Opklaring en opheldering, zo’n gevoel dat je kunt hebben als de lucht opklaart na een bewolkte dag. Tussen mijn twee fontanel-delen vindt een zuivering plaats die ruimte maakt voor iets nieuws, en vervolgens voel ik dat ook gebeuren tussen mijn linker en rechter hersenhelft. Een zuivering die ruimte maakt voor nieuwe verbindingen tussen links en rechts. Het is een kalme energie.

Ik herken in de ervaring van de anderen: De integratie van iets nieuws in ons fysieke bewustzijn van Nu. Dat er na reiniging en zuivering een opening komt voor nieuwe frequenties, de diepe rust en kalme energetische afstemming waarin dat gebeurt. Ondanks dat ik dit niet zoals Elly een ruimtereis heb ervaren, herken ik hierin de toekomstigheid, waarbij ik die gevoelde 'opklaring, opheldering, vorm van zuivering'  zie als noodzakelijke stap daarheen. Dat de Tian May-energie inzicht kan geven in (tijds)verbindingen bleek wel in de doorwerking van deze frequentie in de weken erna, waarin steeds helderder allerlei tijdlijnen voor mij samenvielen."

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics