gouden Herderiet - roze Kunziet - Calciet/kwartsstaaf - Creediet - Opal Aura

herintegratie en hereniging van (kristallijnen) Zelfaspecten 

Laat de wervelende en sprankelende energie je vullen met de vreugde van ‘wie je nog meer bent’. Vreugde is een belangrijk helend aspect voor ons immuunsysteem, ons fysieke lichaam en voor ons totale zijn. Vreugde neemt toe in de Wetenschap één te zijn in en met de Bron van alle Leven. Het is jouw wezensessentie.

'You Are Beautiful!'

 

Net als wijzelf, lijken de kristallen er heel erg zin in te hebben, er is een blije energie aanwezig. De kristallen bevinden zich temidden van een achtpuntige ster van Opaal Aura punten. In de stilte tijdens het afstemmen toont zich de energie van Isis. Ik zet een beeldje van haar bij de klankschalen.

Zowel Elly als Sanny  zien en voelen een lichte, wervelende blije energie. Sanny ziet voor haar rechter oog een bolvormig helder kristal oplichten en hoort een aardend ritmisch tromgeroffel waarbij de werveling lijkt toe te nemen.

Terwijl ik Sanny hoor vertellen over een kristalbolletje stel ik mij vanuit stevige gronding open voor de kristalwereld en vraag de kristallen zich te openen voor ons. Ik spreek de wens uit ons te verbinden, en dat we mogen ontvangen en doorgeven boodschappen van die Liefde die al het aardse lijkt te overstijgen, maar die steeds meer in de harten van mensen indaalt.

Elly: 'Eén met alles, alles is één.  Er is een werveling van vreugde die veel uit mijn energieveld verwijdert. Ik zie in mijn lichaam allerlei belletjes en bolletjes groter worden, uiteenspatten en nieuwe ruimtes vormen. Eén en al (geaarde) liefdevolle werveling die opschoont en nieuwe ruimte schept.'

Ik begin te klanken en Sanny en Elly sluiten zich aan. De kristallen klankpiramide laat zijn fijne trillingsfrequentie rond zingen.
Terwijl nu ook de C-klankschaal en af en toe de gouden schaal hun klank laten horen, vinden onze stemmen elkaar samen met de klankschalen en de fijne trilling van de piramide tot een prachtig harmonieus geheel. Af en toe klinkt een blije lach van Elly.

We verkeren minutenlang in een heerlijke energie. ‘VERBINDING' is het woord dat bij me binnenkomt. Het is alsof onbewuste delen van mijzelf zich weer verbinden, herenigen. Zijn het zelfaspecten van kristalbewustzijn?  Ik voel in deze sessie niet specifiek mijn fysieke lichaam reageren.
Sanny ervaart een diepe aardende rust. Voor haar is de essentie van deze toenemende energie VREUGDE en LICHT, net zoals Elly heel veel vreugde voelt bij die werveling die nieuwe ruimtes leek te maken in haar lichaam en energieveld. 'De kristallen zijn gematerialiseerde Liefde', zegt ze. 'Door de wervelende vreugde worden oude energieën aan de kant geschoven, er is geen plaats meer voor, omdat vreugde nu de ruimtes vult. Het gaat niet om het verwijderen van oude energieën (daar ligt niet je focus op), het gaat om het ervaren van de VREUGDEVOLLE ESSENTIE van het Zelf. En dat heeft als bijwerking dat oude energieën uit je systeem verdwijnen, oplossen.  Het gaat om wat er gewoon IS.'

 

Waarneming Yolinde Galama, Spiritual Mother en Healer

Yolinde heeft zich verbonden met het blanco frequentieflesje zonder aanvullende informatie en nam daarna kennis van onze ervaring en de gebruikte kristallen.

- Alles is deel van het geheel, verbonden en één -

Weer onmiddellijk eerst de energie in mijn tong. Nu stroomt de energie daarvandaan rechtstreeks omhoog tussen mijn wenkbrauwen en voorhoofd, en waaiert dan uit als een fontein in en door mijn brein en omlaag naar mijn slapen. Vanuit de verticale lijn van tong naar tussen de wenkbrauwen, maakt de energie helder contact met het centrum van het bot onder mijn keel. Een plek die ik niet echt ken, tussen mijn thymus en keel. De energie blijft daar een poos sterk waarneembaar, daar iets activerend. Dan stroomt de energie langzaam door, in rechte lijn naar mijn tantien in mijn buik.

Met het ook om mij heen uitstromen van de energie, krijg ik een dansjurk aan. Een japon geweven van deze energie in flesje 13. Eerst om mijn romp een top, dan een wijduitstaande rok. Ik ben daarin kleiner of ijler dan mijn eigen fysiek. De energie richt zich in rechte lijn weer omhoog, door mijn hoofd en nu buiten mijn hoofd uitstromend als een fontein. Daarmee worden lange, zwierige haren gevormd.
Ik ben nu een Deva van de natuurwereld. Een soort koningin. Ik voel in Deva bezorgdheid om haar volk, de kleiner dan zij, ijle aardewezens. De wezens van de bloemen, de bomen, de grassen, de wortels enz. Deze wezens zijn als elfen van de natuur. De elementalen.
Deva is bezorgd om hen in de door de onwetende, niet met de levende natuur verbonden mens, die de natuurlijke balans verstoort. Bezorgd om haar volk in de beschadigde, en met grove voeten getreden natuur. Van nature zou Deva dansen en zweven met de energieën vd levende natuur. Dansen met haar volk van natuurwezens. Nu niet. Veel energieën van de natuur zijn nu stiller, gedempter en teruggetrokken.
Dan gaat Deva naar een groot water. Ook in en boven het water zijn natuur-water-wezens. Anders dan de natuur-aarde-wezens. Het zijn sprankelende, dansende lichtjes als sterren. Zoals je bij een dalende zon, de schittering in en boven het water ziet dansen. Deva gaat in verbinding met de totaliteit van deze waterwezens, ze gaat een verbond aan. Zij met hen en zij met haar. Natuur-aarde-wezens samen met natuur-water-wezens.

Ik ervaar dat de natuur-aarde-wezens door een groeiende groep mensen gekend zijn, meer dan de natuur-water-wezens. Maar nu is er een verbindend verbond gesloten tussen beide volken en volgens mij kunnen de waterwezens nu meer in het menselijk bewustzijn gaan komen.
Dan verschijnt er een regenboog tussen water en land. Niet ad horizon maar als een brug tussen water en land. Een regenboog als bezegeling van de samenhang in eenheid, tussen water, lucht en land.
Ik voel de natuurlijke eenheid tussen de natuurlijke elementen. Ik wens dat wij mensen die moge gaan eren. Alles is deel van het geheel, verbonden en één.

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics